Errrrrrrrrraser!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifבעטיפת קרטון הספציפית הזאת

רחבה מדי כדי להיכנס למתקן דיסקים, וניסיתי שתיים שונים.. אז היא פשוט שוכבת לה בצד ליד המערכת
אבל לפחות היא יפה.

kittycatbone

New member
אויש אז זה בכלל חבל../images/Emo3.gif

חחח
למרות שבסה"כ בינתיים כל הקופסאות של הדיסקים שלי מונחות סתם בערימה כי אני עצלנית
אבל עדיין
המהמממ בא לי כבר תדיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.

Latisia

New member
חה חה... פה זה עולה 10 דולר קנדי P:

חיחיחיחיחי... זה יעלה לכם בערך בין 40 ל50 שקל! קנדה רולז?!

kittycatbone

New member
נו יופי../images/Emo7.gif

עכשיו בא לי ללכת לקנדה!!!!!!! הממ , אבל לפחות אני יכולה לקוות שדבר ראשון *יהיה* את זה בדיוטי פרי, ודבר שני, זה ייצא זול?

DOCTOR ROBERT

New member
בדיוטי פרי מייקרים את הדברים הקטנים

(כמו דיסקים), ומוזילים את המחיר של הדברים הגדולים, כמו כל מיני מכשירי חשמל וכאלו.

kittycatbone

New member
דווקא דיסקים שם זה ממש ממש זול

המקסימום לדיסק שמצאתי שם זה 14 דולר.. שזה אפילו לא 70 שקל... ובדר"כ זה אפילו עולה 10-12 דולר שזה בכלל איזה כלום בשבילי דיסקים
ודווקא כל שאר הדברים שם כמעט ממש יקרים:X

alon5559

New member
נכון! הדיסקים שמה נורא נורא זולים,

והמוכרים נורא נחמדים! אגב, את לא חייבת להיות תלויה בדיוטי פרי- התו השמיני יש גם בירושלים, ופעם היה השוואה בעיתון בין המחירים בדיוטי פרי לבין הארץ, והשוו בין התו השמיני לבין התו השמיני שבדיוטי פרי ואני זוכר שלא היה הבדלים בין המחירים. גם אם כן, כנראה לא משמעותיים... יש להם סניף בירושלים.

kittycatbone

New member
כן,

ידעתי באמת שיש להם סניף בירושליים, ותהיתי את האמת אם המחירים שונים מאחר וזה הדיוטי פרי, אבל צד שני אולי זה בגלל החנות ^^ בכל מקרה, בשבילי יש לי יותר תדירות להגיע לתו השמיני בדיוטי פרי כי לירושליים אני לא ממש מגיעה, ואם אני כבר מגיעה אז זה לא בשביל איזה מסע קניות או דברים כאלה.. לעומת הדיוטי פרי שבו אני טסה כל שנה לחו"ל (משפחה) ובשנה האחרונה בגלל עוד מקרים (תזמורת^^)... חחחח, אבל תמיד זכרתי שיש להם סניף בירושלים ואם יצא לי אני מניחה שאני אחפש שם

למעלה