Errrrrrrrrraser!

vegetable man

New member
אנחנו נשמח לשמוע

פרטים על האריזה, העטיפה, העיצוב ממי שקנה (האם גם הפעם יש הפתעה מאחורי הפלאסטיק, או שמא אין בכלל פלאסטיק...?) או כל דבר שתרצו לומר על האלבום

צבגניב

New member
אוקיי...

העטיפה בנויה בסגנון של I Might Be Wrong (בניגוד למבנה ה... נורמאלי) והיא נפתחת לאלפיים חלקים בערך (לא לאחד, כמו באלבום ששמו מוזכר למעלה) החושפים את ה-ArtWork המוכר של בניינים אנגליים הנשטפים בעזרתו האדיבה של איש מוזר לחלוטין. אה כן... ובסוף הדיסק מסתתר איפשהו. בהחלט לא עטיפה פרקטית.

זאת אחת העטיפות הכי אדירות שראיתי

העיצוב פשוט מבריק, נכון שהדיסק לגמרי לא פרקטי, אבל זה ממש עיצוב אדיר לדיסק. היה שווה לקנות אותו רק בשביל להתמוגג באוטובוס במשך שעה מהעיצוב

libro

New member
נראה לי, שרק בגלל ההודעה הזו

אני אקנה את הדיסק מחר, ולא בעוד חודש..

scooby4

New member
השאלה היותר קריטית (צר לי לעצבן)

היא אם האיכות של הטראקים טובה יותר משל הגירסה שנזלה לאינטרנט (יש סברה שהגירסה שנזלה היא גירסת פרומו, שיש עליה איזשהו "ווטרמרק" מבחינת סאונד).

יש דרך נפלאה לברר...קונים את האלבום

אבל אני מניח שבגלל זה אתה שואל.....לא יודע...צריך לבדוק

scooby4

New member
אין לי גרוש על הנשמה

סתם לא, יש לי אולי איזה 30-40 שקל בכסף קטן, אבל המוכר לא היה מוכן לוותר לי. סתם, לא באמת התווכחתי עם המוכר. אפילו לא הייתי בקניון.

libro

New member
קניתי!

אני חושב כרגע חזרתי הבייתץה מהאוזן, היה לי תלוש של 50 הנחה שמישהו פעם הביא לי. אז שילמתי רק 29.90 .... האריזה מגניבה, אבל חסר פלסטיק קשיח שישמור על הקרטון הלבן והדק הזה.. קצת מרגיז..

צבגניב

New member
לא שמעתי את אלו ש"נזלו באינטרנט",

אבל האיכות ששמעתי בדיסק היא בסדר גמור. אין טענות על אופן ההקלטה, בקיצור. השירים עצמם (למרות שקשה לשפוט אחרי שמיעה אחת) מעולים גם כן, למרות שלא התלהבתי מ-Atoms for Peace.

חחח ../images/Emo13.gif

דווקא השיר היחיד שאני ממש אהבתי בשמיעה הראשונה והתלהבתי מספיק כדי להסתכל על השם שלו, זה Atoms for Peace. אבל באופן כללי, האלבום מאוד הומוגני, והוא ממש מעולה, יקח עוד כמה שמיעות להתרגל אליו

libro

New member
יש רק שינוי אחד- ב analyze

ההתחלה של השיר שהודלף לאינטרנט קטועה, ובדיסק המקורי הוא אומר את כל המילה

scooby4

New member
א. רכשתי את האלבום

ב. ועוד איך! ג. מצאתי 40 שקל שפעם איבדתי אותם. ביקשתי מההורים עוד כמה שקלים כדי להשלים ל- 89.99 (טאוור רקורדס, קניון איילון). כמעט התלבטתי אם לקנות במקום את Lemon Jelly או Zero 7. עכשיו אני מוריד אותם באימיול. זובי על טאוור רקורדס.

dresner

New member
תגובה.

העטיפה פשוט יוצאת דופן...נפתחת בצורה של חוברת עם איורים מדהימים. אין ספק שהשקיעו כאן חשיבה מרובה וכל פרט נבדק בקפידה. הדיסק עצמו נמצא במין תא צדדי (אני מודה שלקח לי קצת זמן למצוא אותו). אכן ישנם הבדלים בין גירסת האלבום לגירסה שהופצה באינטרנט. הכוונה בעיקר לתחילת השירים, לדוגמא בשיר השני בעוד גירסת האינטרנט "קטועה" קצת ונדמה כי התפרצנו לשיר בלי התחלה טבעית, הגירסה שבאלבום מושלמת וניתן לשמוע בברור את קולו הכל כך צלול של תום יורק. שכחתי להזכיר שהאלבום מוקדש ל- Agnes שהיא כאמור בתו של תום.

Blue Elephant

New member
זה רק אני...

או שהעטיפה של האלבום מזכירה באופן חשוד את הכוונה שיש ב'אידיוטיק'? בטח שהאסון יקרה כולם יגידו שת'ום הוא נביא או משו כזה.
קניתי את האלבום מבלי ששמעתי אותו כלל (חוץ מ"the eraser", אבל לא משנה) ואני חייב להגיד שזה פשוט מצויין, המקצבים מושלמים ונקלטים לאוזן בקלות. השירים קליטים, ומצאתי את עצמי מזמזם שעות את השירים שם. אלבום ענק.!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifקניתי!!

עטיפה ממש יפה, אבל חבל שזאת עטיפת קרטון כזאת.. היא ממש יפה ומיוחדת ומושקעת, אבל היא יכולה לההרס מהר..

kittycatbone

New member
לא אוהבת עטיפות קרטון../images/Emo122.gif

זה באמת מבאס, כי זה גם יכול להיהרס מהר יותר, וגם לשים את זה בכאלה מחזיקים של דיסקים זה לא בדיוק נכנס שם.. כאילו זה כן אבל זה קטן מדי
חיח איזה קטנוניות.. אבל אני אקנה את האלבום כשאני אהיה בדיוטי פרי..
מקווה שיהיה שם אבל
כי אם אתם אומרים שכאן בארץ הדיסק עולה 90 שקל, אז בחו"ל זה בטח יעלה 90 יורו
חח סתם.. אבל אני מנחשת שבסביבות ה23 יורו.... כי זה המחיר שראיתי לרוב לדיסקים חדשים שרק יצאו :X אגב, תחשבו על מה שאמרתי כרגע בקשר למחיר באירופה, ותבינו עד כמה זול זה כאן בארץ לקנות דיסקים

למעלה