EZ riders .. במגמת שינוי

EZ riders .. במגמת שינוי ../images/Emo13.gif

השבוע אנחנו מטיילים ביום שישי.. נפגשים ביום שישי בשעה ש-מ-ו-נ-ה .... 8 במפגש מזרע, בכניסה לקיבוץ מזרע. שחר שטייף יוביל אותנו בעמק,באיזור גבעת המורה במסלול שאורכו כ-35 ק"מ. השטח ברובו מישורי קצת גבשושיות מעט תלוליות ועליה אחת. יורם

רֶשֶף

New member
הו! אכן מהפך אמיתי ../images/Emo2.gif

סופסוף החלפתם את הדרוזי הדלוח במסעדה אמיתית ובלתי כשרה בעליל. וכשאני חושב על הדליקטסיה הצמודה... אוחח... על הפסטרמות הלבנות... על הסינטה המעושנת... על הלשון בקר חתוכה עבה... על החתיכות צלע מעושנת, שאם עושים אותה בגריל זה... המממ... ללקק את האצבעות... על הבייקון הטרי... על הגבינות המדהימות... על הפירות-ים... על המבורגרים של 400 גרם עשויים אנטריקוט טחון גס בטיבול מיוחד... על ביצי שׂלַו מעושנות בחומץ... על ערכות הפרודוקטים להכנת סושי... על... על... שעות אפשר להסתובב שם. שע-ות. אפשר להגיע ולחכות לכם שם עד שתסיימו עם השטויות האלו של הרכיבה?

משמשים מעוכים כבר לא מספיק טוב ?

שתי שגיאות גסות נפלו בדבריך : 1 - כותבים "תיבול" ולא "טיבול". "טיבול" זה סלנג מיוחד של בתי קפה סוג ג'. 2 - צלעות מעושנות על הגריל ? נו שויין. זה כמו לקחת אופני ש"מ לטיולי כביש... כל ילד יודע שצלעות מעושנות תוכננו במיוחד לשוקרוט. כנראה שמישהו אחראי יצטרך לשמור עליך שלא תעשה שטויות במעדניה.

קשה לי לסרב לזה.

גם ביום שישי, גם בשעות אנושיות, ובתוספת תיאורי הנוף המפתים של רשף, נראה לי שיהיה לי ממש קשה לסרב הפעם.

tiranm1

New member
ואללה, אולי נתארגן לכיוון ???

אני מקווה שייסתדר לי. נטעם איזה EZ אחד.

רֶשֶף

New member
יואכים! עוד מילה ואני...

טובל לך את הראש בדלי של משמשים מעוכים, שתוכננו במיוחד לשוקרוט.

רֶשֶף

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif מיכלי ../images/Emo140.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

את היום האחרון של המזל תפסת לך, הא? עד
120 המון בריאות
המון מזל
אושר
עושר
שמחת חיים
חיי אהבה מוצלחים
תבונה
ורגישות
וצדק לכל
כיאה לבת מאזניים גאה.

../images/Emo140.gifמזל"ט לבתך היקרה../images/Emo65.gif

ככל הידוע לי, מעולם לא הצטיינתי בעבודות
(מעדיפה שלא
, אילו רק ניתן היה
) או כיבושים
(טוף, אולי פעם או פעמיים
) וכן לא גרתי
או שמעתי
על רחוב סוציאליסטי
מעין זה מימיי
. סורי (גרה ברח' על שם החכם במלכים)

../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifתודה, חמוד.../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

המון, המון, המון, המון תודה.
הופתעתי
, הובכתי
, וגם תוך שנייה גדלתי
[בעוד שנה (זה לא מפסיק הא
?!)]. היומולדת שלי אכן תפס את היום האחרון
, וזה לא עושה לי את ה"עבודה" ליותר קלה
(גם מאזניים, גם עקרב, גיוועלד
!). תודה על כל האיחולים
. אני נרגשת
. באמת
. נ.ב- יהודית: אני כנראה לא גרתי מעולם באותו רחוב
. מה גם, שאני די משוכנעת שבבאר שבע אין רחוב כזה (
אבל אולי אני טועה
). סורי

Eyal Hershtik

New member
תותי המון המון מזל טוב ../images/Emo140.gif

אולי יום אחד אפילו נזכה לראותך בטיול שאנטי כפי שהבטחת...... מאחל לך המון אושר ופשוט שתשמרי על השמחת חיים שיש לך לשנים הבאות.... מזל טוב
אייל

תודה אייל../images/Emo24.gif. תודה גדי../images/Emo24.gif

המממ...ריגשתם אותי עד מאוד וחיממתם את לבי
.
המון,
המון,
המון
המון תודה
. (גם, כמובן, על הקלוז-אפ
המביך
מהאיש והאגדה
) ונדמה לי שלא ירחק היום
וזו לא עוד הבטחת שווא
, חזיון
או חלום
שאפגוש אותך, אייל, ואת השאנטי לאור יום (פיש,
, פיש,
, חמסה,
, חמסה
, שיניים של שום, עיניים של דג
) כמובן, אם לאור הביקוש הרב
, יוותר גם לי מקום
. אוהבת אתכם הרבה
מיכל (וגם התות והפילוסופיות המשתובבות).

רֶשֶף

New member
הרשה נא לי לתקן אותך, ידידי

הבוקר קיבלתי טלפון מרוכבת "בוכיה", שנדחתה ולא חלילה בגלל שלא השכילה להזדרז ולהבטיח מקומה בזמן , אלא בגלל בעיה פרוצדורלית פרוזאית לחלוטין - האימייל שהיא שלחה הגיע מג'וברש וסיגל התעלמה ממנו בחושבה שזה "עוד ספאם". לא שזה אסון כזה גדול (וברוח הודעתי בעניין "השטות" מהבוקר - אם קבוצת רכיבה דוחה אותך, זה לא עושה אותך אדם פחות טוב), אבל אם כבר אפליה מתקנת...

IlanShacham

New member
רוכבות בוכיות מקבלות רכיבות פרטיות

(רק על אופניים, יא סוטים). מה איתך רשף, אתה מגיע?

רֶשֶף

New member
בּבּדאי ../images/Emo9.gif

שאני אפסיד רכיבה בהובלת אלוף הסינגלים - אילן שחם המהולל? (וסתם להריץ דאחקות עם חבר'ה משובחים?) אז מה אתה אומר? אני צריך להביא מגינים ופו-פייס?
אגב, בהתייחס להודעה הפותחת של סיגל, הרי שהקשר בין "מצפה מודיעין" לבין "סינגלי מודיעין" מבוסס על המילה "מודיעין" בלבד. התפלאתי שלא קפצת והערת בעניין. שחו"ח לא תהיה אי הבנה ומישהו יטעה לחשוב ש"מצפה מודיעין" זה "הבית האדום" או משהו כזה.

IlanShacham

New member
מומלץ בחום להביא מגינים

לגבי פול-פייס אני לא בטוח... (ואני בכלל לא יודע מה זה פו-פייס
) לגבי סינגלי מודיעין, אכן הכוונה בעיקר לסינגלים באזור העיר מודיעין, לא תיקנתי מכיוון ש: 1. עוברים גם ליד מצפה מודיעין. 2. מסיפור הדרך ברור שמתחילים ומסיימים בעיר מודיעין (נדמה לי) 3. מי שנרשם מקבל הסבר מדויק איך להגיע לתחילת המסלול. 4. לא יפה לתקן גברת בפומבי.

למעלה