EZ riders .. במגמת שינוי

viczan1

New member
דרור,מה ,לא........./images/Emo26.gif

קראתה את ההודעה שלי מהצהריים
תבוא בלי מצלמה,בלי מכשיר הקלטה,ובנוסף,נקשור לך את העניים שלא תוכל לרגל
אה,שכחתי,בלי סלולארי
תגיד ,אתה מכיר את הדרך לשם? אז נפגשים בצומת בית ליד! באיזה שעה?

steiff

New member
כאשר הלכתי לתל עדשים

חידה: כאשר הלכתי לתל עדשים פגשתי אפנדי עם שבע נשים לכל אישה שבעה שקים בכל שק שבעה חתולים ולכל חתול שבעה גורים אפנדי, גורים, חתולים ונשים כמה הלכו לתל עדשים? ותשובה (לשאלת ההגעה למפגש מזרע): מהמרכז: ואדי ערה, כביש הסרגל, עפולה, כביש 60 לכוון נצרת, חולפים את בלפוריה (מימין), כפר גדעון (משמאל) ופונים לתחנת דלק "דור" מצד שמאל בכניסה למזרע. אם עברת את תל עדשים (מימין) זה סימן שפיספסת את הפניה למזרע. אלטרנטיבה צפונית: ואדי מילק (כביש 70), צומת התשבי, ימינה לצומת השומרים, על כביש 75 לצומת נהלל, ימינה לכוון עפולה עד צומת תל עדשים, ימינה על כביש 60 לכוון עפולה ומפגש מזרע בתחנת הדלק "דור" מצד ימין.

את הנקודה הזו אף פעם לא הבנתי.

איפה נאמר שהם היו על הדרך מולו ? אולי הוא פשוט עקף את האפנדי וכל כבודתו ? אני חושב שהמורה לאנגלית הורידה לי ציון בגלל שהעזתי לשאול את זה.

kanshoof

New member
זה אפנדי, הם יושבים ומגרבצ"ים כל

היום ! מה חשבת ? ילך לדרפ בתל עדשים ?

רֶשֶף

New member
תשמע... תראה... ../images/Emo13.gif

אחרי "חוצה גולן" בחברת 450 רוכבים: א. אני כבר לא יכול להגיד שאני מתנזר. נפלתי. מעדתי. ת'פַלק לי. פַאקט! ב. EZ מתגמדת לעומת עדר הבּוֹפַלוֹס האימתני ומעלה האבק. רוצה מאד, אבל לא בטוח שאוכל להשתחרר מהתחייבויות משפחתיות בלי לקבל גט מהאשה
נראה. אולי יעלה בידי בכל זאת. תשמרו לי כסא במפגש מזרע.

steiff

New member
../images/Emo80.gif עדר בופאלוס ???

ואני חשבתי שמדובר בג'אמוסים... לגבי המפגש (מזרע) אנחנו תמיד שומרים כיסא לאליהו הנביא ואם תגיע לפניו תקבל אותו "על תנאי מקום".

Tweenies

New member
בחרתם אזור מצויין! כמי שגר באזור

יש נוף נפלא ומסלולים נחמדים באזור גבעת המורה, תל-עדשים, נין, דחי ועוד. תהנו

tal bs

New member
אנחנו באים ../images/Emo24.gif

יורם האם קיבלת את בלון הגז שהשארו עבורך ???????

RockhopperJudy

New member
היה איזהשהוא בלונגז על האוטו שלי

זה הבלון????? בחנייה של "הבונים". יורם לקח.!

עוד פעם הסיפורים על הגזיה שנעלמה

תחזירו עוד פעם את מאגי והסיפור על הגזיה שמישהו העלים בטיול של EZ

בדיוק היתה התקפה בפורום הראשי.

לא ברור אם זה אותו "מאותגר שכלית", כי הסגנון קצת שונה. אבל הוא נמחק אחרי זמן קצר.

dan st

New member
אהה...הבנו

כן זה הבלון .... בדיוק זה שהושאר על האוטו של יודית

Mנטה

New member
אוף ! אוף ! אוף !

דוקא כשתכננתי לבוא, דוקא כשהטיולים הכי כייפיים הם אלו עם שחר, דווקא כשזה באזור שאני אוהבת נורא, דוקא אז יש לי ראיון על השעות האלו !

steiff

New member
חמסינים במשלט ../images/Emo42.gif

מי שמתכנן להגיע - אני מבקש להקדיש תשומת לב לענייני מזג האוויר. החזאי מבטיח תנאי שרב והטיול, כאמור, הוא בעמק יזרעאל רווי החמסינים הביצות והקדחת. בקיצור - א. להביא קצת יותר מים מהרגיל. ב. להתייחס לשעה 8 כשעת תחילת דיווש דהיינו כדאי להגיע לנקודת המפגש כמה דקות קודם כדי לאפשר התארגנות.

alonaski

New member
שכחת לציין להביא גם:

חיסון נגד מלאריה!!!
אחחח... = יתושי האנופלס המרושעים האלה!!!!

מחפש שותף ל../images/Emo73.gif לטיול של EZ.

יוצא מהרצליה - אפשרי סיבוב קטן "מחוץ לדרך" אם צריך. יכול לצרף לרכב שלי או להצטרף ולהתחלק בהוצאות.

למעלה