אבל אני חוזר ואומר : כל רוכבת שתרצה לרכב איתנו (בתנאי שהמסלול מתאים לה) לא תידחה בגלל חוסר מקום - מאין אפלייה מתקנת לקידום נשים בספורט האופניים . היא מוזמנת לשלוח אליי או לסיגל מייל ואנו נדאג להעביר לה את הפרטים. אייל
אורנה היא אולי... "מיוחדת"... אבל לא ה"מאותגרת טכנית" היחידה. (רציתי לכתוב "מופרעת" אבל הבנתי שזה יעלה לי ביוקר, אז כתבתי "מיוחדת" במקום... אופס!! כתבתי את זה בקול רם?
תלמידים - כולם לפתוח בבקשה מפת סימון שבילים מספר 3 (הגליל התחתון העמקים והגלבוע). ממפגש מזרע לאורחן דברת, הפסקת קפה (אבל אני מתכוון לאספרסו אמיתי ממכונה. מומלץ להצטייד בשקלים). מדברת לעין דור (המעיין, לא הקיבוץ). קטע קצר בשולי הכביש. הפסקת תה (שמעת יורם?). מעין דור לכפר מצר, בשולי הכביש לגזית והמשך על סמ'ש שחור לכוון טיבה. על ציר הנפט מערבה לנעורה. טיפוס על המורדות הדרומיים של גבעת המורה (ה"גבעה" הזו גבוהה לא פחות מהר הכרמל). הפסקת תה שנייה. המשך לכוון הכפר סולם ומשם מדרום לגבעת המורה למזנון שבכניסה לבית החולים "העמק". הפסקת קולה. המשך במגמה צפון-מערבית בשולי עפולה עילית דרך חורבת עדשים למפגש מזרע. את המפרט הקולינארי של מפגש מזרע רֶשֵף תיאר כבר בצורה מושלמת. אין לי מה להוסיף. (אגב, רשף, אתה מצטרף? למרות שאתה מתנזר מרכיבות "המוניות" כדבריך תנסה אותנו הפעם. זה כמו לרכוב עם ולהרגיש בלי). שיהיה לכולם בתיאבון.
אני מבקש מכולם להשתדל להזמין במפגש מנות קטנות ולאכול מהר שנספיק להגיע הביתה לפני כניסת השבת.