Fashion Police – Best & Worst for 2007

LeAnnDylan

Well-known member
Fashion Police – Best & Worst for 2007

טוב אז אמרתי שאני אעשה את סיכום השנה החולפת של אופנת קרי לפני די הרבה זמן, אבל כוחות טבע בלתי ניתנים לעצירה מנעו בעדי. (קיצר לא היה לי כוח) אבל הנני כאן ואני מוכנה ומזומנה לכל אשר טומן בחובו העבר. אני אתחיל, כמובן עם מצעד התלבושות הטובות ואח"כ אעבור לזוועות. אני מציעה לקחת כוס מים ושני צעדים מהמסך. אך זכרו לשמור כוחות לפינה לשיפוטכם שרעות התעקשה עליה
בפינה לשיפוטכם אני אשים 4 תלבושות של קרי שלא הצלחתי להחליט לאיזה דירוג עליהם להיכנס. כאן אתם מוזמנים לשתף אותנו בחוש האופנתי שלכם ולתת את דעתכם על התלבושות. עליכם לסמן
או
לתלבושת אחת מבין הארבע שאהבתם ו-
או
לתלבושת שאתם חושבים שמגיע לה להיות במצעד הגרועים. אתם יכולים לכתוב את דעתכם עפ"י הקריטריונים שלי או סתם לכתוב אם אהבתם או לא, אך זכרו שאתם צריכים לבחור אחת טובה ואחת גרועה, לא יותר ולא פחות, לא להגיד כולן איומות או כולן יפות. אז עכשיו בלי הקדמות נוספות- משטרת האופנה גאה להציג-
Carrie Underwood Fashion Police – Best & Worst for 2007
בתמונה- המקום הראשון במצעד קרי הקודם
איזה תלבושת תכנס הפעם למקום הראשון? אתם יכולים לנחש? יאללה מתחילים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 5 - Best../images/Emo41.gif

מקום חמישי
אירוע- ACM Awards במלתחה- שמלת קולר בכחול ים עם קישוט בטן מחרוזים בזהב, תכלת וכחול. שמלה אופנתית ושיקית, באורך הנכון בגזרת המתאימה. מזווית מסוימת קרי נראית רזה מידי מכדי לאכלס את השמלה, אבל הגזרה של השמלה עושה אשליה של כמה גרמים נוספים שעוזרים לקרי להיראות 'בריאה' יותר. פשוט, זורם ונכון. אביזרים נלווים- עקבים זהובים שאמכור את שתי כליותי עבורם, טבעת גרנדיוזית ועגילים צמודים. פריזורה- קאנטרית טיפוסית, הרבה וגדול, נמכר מצוין ונראה מעולה. איפור- עיניים מעושנות, גלוס כתמתם, קיצי וסקסי. ציון- 8

symptoms

New member
../images/Emo99.gif

אני כל כך אוהבת את קרי בתמונות האלה. הצבע הזה מהמם. והיא החליפה כל כך הרבה בגדים בטקס הזה. רעות

שמלה יפה

איכשהו היא זכורה לי יפה יותר אולי פשוט בחרת תמונה לא טובה אבל השיער והמייקאפ היו באמת מושלמים

West Doll

New member
תמונה מוזרה, מזה הגיבנת הזאת?../images/Emo6.gif

אבל באמת הכל יושב עליה יפה ומהמם

Guncrazy

New member
שמלה יפהפיה../images/Emo45.gif אהבתי

אבל קרי באמת נראית רזה מידי בתמונה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 4 - Best../images/Emo41.gif

מקום רביעי
אירוע- CMA Music Festival Fan Fair במלתחה- שמלת מיני שחורה. מה שטוב בשמלה הזאת זה שהיא אלגנטית מספיק כדי להגיע איתה לטקסים משניים, אך יחד עם זאת גם נוחה מאוד להופעות, היא לא צמודה ומעיקה כזאת שמזיעים בה אם זזים יותר מידי על הבמה, היא יושבת מעולה על הגוף, מחמיאה מאוד והכי חשוב, היא שחורה- איך אפשר לטעות עם מיני שחור?
אביזרים נלווים- עקבים שחורים שאולי יש מקום להחליפם בכאלה יפים יותר, צמיד זהב, עגילי חישוק ושרשרת צדפים ארוכה. פשוט וקולע, לא צריך יותר מזה. זה עושה את העבודה ונראה מעולה. פריזורה- חלק, קאז'וואל ויפהפה. איפור- צללית אפורה, 7 קילו מסקרה, סומק בגוון טבעי וגלוס ורדרד. מושלם. ציון- 8

symptoms

New member
אני אוהבת את השמלה הזאת

אבל אני שונאת את התמונות משם, זה מזכיר לי מה פספסתי
. רעות

היא נראית ממש טוב פה

היא גם לא רזה בצורה חולנית, השמלה יפה היא חמודה, לא מדהימה אבל סבבה. קשה לי להאמין שלא מצאת משהו יותר מרשים לדירוג

Guncrazy

New member
היא ממש יפה פה!

השמלה ממש מחמיאה לה והיא לא נראת אנורקסית פה, אהבתי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 3 - Best../images/Emo41.gif

מקום שלישי
אירוע- Fashion Rocks במלתחה- שמלה לבנה מעוטרת יהלומים הלוקחת את ענין השכבות שלב אחד קדימה לשנות האלפיים. גזרה מצויינת, החלק העליון של השמלה אלוהי, ואם קרי הייתה שוקלת 8 קילו יותר הייתי מתחתנת איתה בשמלה הזאת. אביזרים נלווים- עגילי טיפה מטאלים, צמיד יהלומים כסוף וארנק בלבן מטאלי מעוטר יהלומים אף הוא. אוי והעקבים
משהו אומר לי שההופעה הזאת עלתה קצת יותר מהביטוח של הישבן של ג'יי לו. מדהים! פריזורה- אלגנט שיק, הכי אופנתי הכי גרייס קלי. מושלם! איפור- צללית בזהב\נחושת, אייליינר שחור, גלוס כתום\אדום והרבה הרבה שימרינג. ציון- 8

symptoms

New member
הכנסת אותה בסוף../images/Emo70.gif

העקבים פשוט מושלמים.
אגב, אני אקח את קרי גם בלי ה-8 קילו
. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שלא הוצאתי אותה מעולם

כבר מההתחלה ידעתי שהיא תהיה בדירוג, סתם אמרתי לך שהוצאתי אותה כי לא רציתי שתדעי מה שמתי
אגב כשדיברתי על השמלה שלא מצאתי תמונה טובה, התכוונתי לכחולה שממש רציתי להכניס
(זאתי מהתמונה עם אנטוניו) אבל נו לא נורא

symptoms

New member
עבדת עלי../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

והכחולה ההיא ממש יפה. אבל באמת אין תמונה ברורה שלה, אולי היא עצם מזעזעת
. רעות

Guncrazy

New member
הכחולה ששמת בקומונה באלבומים?

היא ממש יפה, ורואים אותה די ברור, כאילו יש תמונה של קרי שהיא עומדת איתה, אז אני לא חושבת שהיא "בעצם מזעזעת" אבל היא לא רד קרפט כזאת

symptoms

New member
זה כי היא לא מרד קראפט

היא מסתם מסיבה כזאת
. וכחול מתאים לקרי. בכלל, כל צבע שהוא לא זהב מנצנץ מדי מתאים לה
. רעות

למעלה