Fashion Police – Best & Worst for 2007

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo69.gif

קחי, מי צריך אותה רזה. אני רוצה צ'אבי קרי

אני לא משוכנעת שאני אוהבת את השמלה הזאת

כאילו החלק העליון יפה והחלק התחתון יפה אבל שניהם ביחד יוצרים בלגן קטן ותחושת עומס גם לא הכי התלהבתי מהאיפור.אבל נו בסדר, זה לא ממש רע

West Doll

New member
באמת הלמעלה לא מסתדר עם שאר השמלה...

אבל סה"כ היא נראית מעולה

Guncrazy

New member
אהבתי את החלק העליון של השמלה

את החלק אתחתון קצת פחות אבל זה נראה אלגנטי והוליוודי מאוד

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif אני אצטט את דרור ברשותה

"זה בסדר, מה את לא יודעת ש-א' זה ה-ה' החדשה"

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 2 - Best../images/Emo41.gif

מקום שני
אירוע- Enchanted Premiere במלתחה- צמר גפן מתוק
. שמלת מעטפת חלומית המשווה לקרי מראה של נסיכה מהאגדות הנמצאת בדרכה לנשף מפואר. כל כך מלכותית כל כל אצילית. מקסים, מיוחד ויפהפה!
הלוואי ונזכה לעוד נקודות אור כאלה מקרי בשנת 2008. אביזרים נלווים- סט של זוג עגילי פרחים, טבעת תואמת ועקבים מעוטרי פרחים אף הם. מראה מנצח המוכיח אחת ולתמיד ש-Fairy tales do come true פריזורה- אלגנטית חלקה משוכה הצידה. סגירת מעגל מושלמת להופעה. איפור- צללית זהובה, מעט גלוס והרבה מאוד נצנצים בצוואר ובשאר הגוף להשלמת הגלאמור. ציון- 10!

symptoms

New member
אני לא כזה אוהבת את השמלה

אבל היא אכן מתאימה למאורע. רעות

West Doll

New member
לא ממש אהבתי את השמלה.

בעצם, בכלל לא. אבל אני מניחה שלהקרנת בכורה של סרט על נסיך ונסיכה זה בהחלט מתאים

Guncrazy

New member
אם היא הייתה ארוכה יותר היא הייתה מושלמת!

אבל אהבתי את הרעיון שלה, היא ממש יפה והעיצוב שלה מדהים. היא נורא חלומית ומתאימה מאוד לקרי

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 1 - Best../images/Emo41.gif

מקום ראשון
אירוע- Grammy במלתחה- שמלה מטאלית באפור\כסף עם כתפיות ספגטי. לשמלה יש גזרה אלוהית, היא מחמיאה מאוד לגופה של קרי, היא זורמת איתה ומוכיחה ששמלה שנתפרת במיוחד עבורך שווה כל פני. גזרת הרצפה מוסיפה אלגנט שיק למראה ההוליווידי. מושלם! אביזרים נלווים- ארנק כסוף, מוסיף המון- קטן, קופקטי ועושה את הטריק. צמיד יהלומים מדהים, טבעת ועגילי נברשת כסופים להשלמת המראה. הכי 90210 שיש. פריזורה- גלי ופשוט חשש לתוספות. נראה נפלא, לא מעמיס מידי על ההופעה, זורם ומשתלב יופי. איפור- צללית כסופה, גלוס כתמתם\ורדרד וסומק וורוד, שלמות. ציון- 10

עוד שמלה מושלמת../images/Emo99.gif

שמלה פשוט מושלמת! הכל בה נכון הצבע שלה מדהים, השכבות מוסיפות ענין לשמלה התכשיט בשמלה מושלם גם הוא ממש ממש אהבתי!

למעלה