Fashion Police – Best & Worst for 2007

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 5 - Worst../images/Emo41.gif

מקום חמישי
אירוע- CMA במלתחה- עץ הכריסטמס של קרי. אומנם זה עץ עם עיתורים בשווי מיליוני שקלים (לדבריה של רעות, תרגישו חופשי לחלוק) אבל עדין מדובר בעץ וטוב זה לא נראה. בעיקרון מדובר בשמלה פשוטה באוף וואייט בגזרת רצפה. אין בה משהו טוב מיד ואין בה משהו רע מידי, אבל מישהו שם בנאשוויל החליט לשדרג אותה ולהוסיף לה את כל קישוטי הזהב האלה שעשו יותר רע מאשר טוב. אם רוצים להיות ממש קטנונים, לחגורה הזאת באמצע אין קשר להופעה וחלק התחתון של השמלה (מהברכים והמטה) יש גימור משונה ומיותר. וכך הופכת לה הופעה סתמית לאסון אופנתי. אביזרים נלווים- ארנק זהוב, צמיד יהלומים, טבעת ועגילים תואמים. נחמד ועולה יותר מהחיים שלי אבל לא הפיל אותי לרצפה. נחמד ושום דבר מעבר. פריזורה- האפ דו הרגילה של כוכבי הקאנטרי. אחרי הכל זה טקס ה-CMA זה המראה הנכון. איפור- גלאמורי, שימוש יתר בשימר אבל זה עושה את העבודה. ציון- 4

symptoms

New member
אני אוהבת את זה דווקא,

אני בכלל אוהבת את כל מה שהיא לבשה בטקס הזה. אגב, לא העץ שווה מיליונים, התכשיטים שווים מיליונים, נראה לי שהספציפיים שהיא לובשת פה שווים בסביבות 4, ומה שהיא לבשה כל הערב שווה 7 מיליון. ואל תרגישו חופשי לחלוק, חבל סתם
אה, וגם ככה השיער טוב. רעות

טעות קטנה

גם השמלה בלי הקישוטים האלה לא נראת טוב
השיער נראה מעולה אבל כל שאר ההופעה הזאת לא משהו

West Doll

New member
איכ, מזעזע.

נראה כמו נזלת שנשפכת
אם לא היו הקישוטים המכוערים[והיקרים] האלו והחגורה המוזרה הזאת באמצע זאת היתה יכולה להיות שמלה נחמדה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 4 - Worst../images/Emo41.gif

מקום רביעי
אירוע- American Idol Season 6 Finale במלתחה- שמלה זהובה עם חצאית בגזרת בלון. בעיקרון אני לא חובבת את גזרת הבלון בשום מצב אבל לא זה היה מה שהפריע לי. החלק העליון של השמלה עמוס כל כך שזה פשוט בחילה לעיניים, יש שם כל מה שמותר ואסור שיהיה על שמלה; חוטים, שרשראות, אבנים, צדפים, תחרה, נצנצים ומה לא. במבט ראשוני זה נראה כמו שריון של איזה סמוראי מימי הבינים במבט שני זה נראה אסון אופנתי. זה פשוט לא. אביזרים נלווים- האמת שכאן קרי עושה קאמבק אופנתי קטן ומצילה במעט את כבודה הרמוס, הארנק נחמד, העגילים מהממים, הטבעת נחמדה והעקבים נסגדים. חבל שזה פלוס כל כך קטן ליד ההופעה הגלדיאטורית הכוללת. פריזורה- פשוט מידי, מאוס מידי. זה לא רע אבל שוב, זה גם לא טוב. איפור- נקי ופשוט- עיפרון שחור, צללית זהובה ומעט גלוס, נחמד ומאופק. ציון- 3.

symptoms

New member
היא חייבת להפסיק ללבוש דברים

שהצבע שלהם דומה מדי לצבע של השיער שלה, זה לא עובד טוב. לזכותה יאמר שאחרי זה בהופעות היא השתפרה. רעות

בקטן היא נראת כמו בטי בופ ../images/Emo6.gif

זה גם לא נראה כל כך רע בקטן, הייתי צריכה ללכת לחפש תמונה גדולה של זה למה לא חסכת לנו את העבודה
אבל כן, אני מסכימה, זה באמת נורא

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא משוכנעת שהייתי כזאת נחמדה../images/Emo3.gif

שמרתי את כל התמונות בHQ אבל הגיוני שהיא הייתה גדולה מידי אז הקטנתי ואז כנראה הקטנתי יותר מידי. אבל אם את רוצה לטעון לנחמדות מצידי מי אני שאמנע בעדך

West Doll

New member
החלק העליון ממש מזעזע.

היה עדיף לה לבוא כבר טופלס
כולם היו שמחים מזה
דווקא אם הלמעלה היה פחות מפוצץ בגועל זאת היתה יכולה להיות שמלה חמודה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifNo.# 3 - Worst../images/Emo41.gif

מקום שלישי
אירוע- ACM Arrivals במלתחה- שמלת לק מיני מנומרת בגווני זהב. אני לא יודעת מה נורא יותר, השמלה או העובדה שקרי הסכימה ללבוש אותה. אני יודעת שאי שם בסביבות חודש מאי האופנה המנומרת הלכה חזק אבל זה לקחת את האופנה המחרידה לכשלעצמה 7 צעדים קדימה לשיאים חדשים. רע רע רע ><" אביזרים נלווים- צמיד יהלומים, ארנק באוף וואייט ועקבים בכסף ושחור. ועגילים בזהב. הצמיד חביב, הארנק סביל העגילים מדהימים אבל העקבים מחרידים. פריזורה- גלי פזור ארוך עם תוספות. חמוד כזה, לא מפיל אבל לא נוראי. איפור- עיניים מעושנות וגלוס בחום\כתום. מדהים מדהים מדהים! ציון- 3 (רק בגלל האיפור)

למעלה