Favourite Guitar Solos

FrecCo

Active member
Favourite Guitar Solos

יש ל-PTREE כ"כ הרבה אינסטורמנטל שקשה להחליט...אבל איזה סולואים שלהם הכי עושים לכם את זה?

handlessman

New member
באמת קשה...

אני אוהב את של Way out of here, ואת כל wedding nails, שהוא ממש כולו סולו אחד... לא יצא לי לשמוע עוד הרבה בזמן האחרון אז אני גם לא ממש זוכר עכשיו... אולי יבוא המשך

Glusiking

New member
אין ספק ש....

הסולו של Arriving Somewhere.. אני חושב שווסלי מנגן אותו, לא סטיבן, אבל זה הסולו הכי מצמרר שלהם... כששמעתי את השיר הזה בהתחלה, הייתי בטוח שמי שעושה אותו זה הסולן של אופת', יש בדיוק אותו סאונד, אותו... טוב, אני גיטריסט ואני שונא את העם הזה שקוראים לו גיטריסטים, ואת הביטויים האלה, אבל אני אגיד בכל זאת.. פפפפפפפפפפ...
יש לו אותו FEEL.... בסדר?!?! אמרתי את זה!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההה.............

LightbuIb sun

New member
זה סטיבן מנגן באלבום,

ובהופעות וויסלי מנגן אותו לפעמים. ואתה צודק, לא קשה למצוא הרבה דמיונות בין אופת' ופורקיופיין טרי.

Benn Is Kane

New member
הסולו המדובר...

מנוגן ע"י מיקאל אקרפלדט, הסולן של אופת'. אכן ה-FEEL שלו. בהופעות מנגן אותו ווסלי.

FrecCo

Active member
איזה סולו זה????????

זה שאחרי הפזמון הראשון? או הדיסטורשן הארוך? או האקוסטית בסוף?

Benn Is Kane

New member
הסולו שווסלי מנגן בהופעה...

לא זוכר בדיוק איפה הוא ממוקם בשיר. זה לא אקוסטי, בכל אופן. תקשיב שליר, וכשאתה שומע סולו שזה ברור שסטיבן לא מנגן אותו (וקל למצוא כאלה סולואים), תדע שבזה מדובר.

handlessman

New member
אני מהמר על הראשון שהוא אמר...

אחרי הפזמון הראשון... טוב זה רק שתי אפשרויות כי אמרת שזה לא אקוסטי (האחרון), והאמצעי נשמע לי יותר סטיבן... דקה 4:00 ככה...

Benn Is Kane

New member
מדובר בסולו שמתחיל ב-8:49.

שהוא דיי בלוז כזה. מיקאל עושה הרבה כאלה. גם שומעים את הסאונד הדיי ברור של הגיטרה שלו.

handlessman

New member
אה חשבתי שאמרת שזה לא בקלין

או אקוסטי... טוב לא אקוסטי, זה פשוט גיטרה בקלין... וגם אני לא מכיר את הגיטרה שלו, אז אין מה לדבר איתי בכלל על זה

handlessman

New member
יש לך רעיון לשיר אולי?

של אופת' שיש בו סולו שאפשר לשמוע בו את הדמיון ל-Arriving somewhere?

Benn Is Kane

New member
אם אתה מכיר את אופת'...

אתה מכיר את הצורת נגינה של מר אקרפלדט. אין קשר לאם זה דומה או לא, פשוט יודעים שהוא מנגן. כמו שיודעים טוב מאוד שסטיבן לא מנגן את הסולו באנט'סיטייז, ושאלכס לייפסון מנגן אותו (גם אם אתה לא יודע שהוא עושה סולו בשיר הזה, אם אתה מכיר אותו, אתה יודע שזה הוא).

handlessman

New member
לא ממש מכיר... שמעתי כמה שירים שלהם

זה נחמד, מה שמפריע לי זה הגראולינג, ואני מתעב גראולינג... יש להם שירים שהסולן שר בלי גראולינג? ובכל מקרה, יש לך שם של שיר לתת לי שאפשר ככה בכללי לשמוע את ה... FEEL שלו?

Pipe Dreamer

New member
כפי שהגבתי לך

תשמע את האלבום Damnation. אני אישית גם לא חובב גראולים ולא ממש אוהב את מה ששמעתי מהם, חוץ מהדיסק הזה שהוא פשוט שונה. סטיבן ווילסון הפיק אותו, והוא כולו שקט, מצד אחד פשוט ונעים לשמיעה ומצד שני נשאר מתוחכם מבחינה מוזיקלית. מאוד מזכיר את פורקיופיין לדעתי, ומאוד מומלץ.

למעלה