Favourite Guitar Solos

handlessman

New member
כן שכחתי גם את זה...

לא מבין למה אתה שונא להשתמש בביטוי הזה... ואל תכליל אותי בתור גיטריסט כזה, כי אני בכלל לא משתמש בו, לא מסיבה של שנאה, פשוט... לא משתמש בו

ahbarfilez

New member
סולו מעולה ב-Arriving Somewhere

ומיקאל אקרפלדת' מ-Opeth מנגן אותו... כל כך הרבה Feel יש לו, זה פשוט לא יאומן.. סולו שמצמרר אותי כל פעם מחדש.

LightbuIb sun

New member
זה יהיה ארוך

In formaldehyde Trains Russia on ice Hatesong Sound of muzak Arriving somewhere Shesmovedon Even less Dont hate me (כל שלושת הסולואים של החליל, סקסופון, והגיטרה) The start of somwthing beautiful

Benn Is Kane

New member
אין לי אחד ספציפי....

אני מאוד אוהב את של Radioactive Toy, את של She's Moved On, של Hatesong, של Don't Hate Me, ואת של Sound of Muzak.

Glusiking

New member
וואו, אנשים, שכחתי לגמרי!!

יש גם את הסולו של טריינס, סולו על אקוסטית, פשוט מדהיםץץץ

Benn Is Kane

New member
צודק, גם אני שחכתי ממנו.

אבל הוא עדיין לא ברמה של האחרים לדעתי.

אממ...

Radioactive Toy Don't Hate Me Russia On Ice She Moved On Hatesong Where We Would Be Trains בטח יש עוד כמה...

Pipe Dreamer

New member
שניים גדולים מבחינתי

הסולו הראשון בArriving Somewhere (דקה 4:01) והסולו בסוף של The Sky Move Sideways Phase 2 (דקה 12:15) שמתחבר פשוט באופן מושלם לפלאש בק הזה שבא כמה שניות לפניו

Musedol

New member
הכי הכי

לא יודעת, יש לי טעם מאוד ספציפי אצל פורקיופיין. אז.. wedding nails trains
ויש גם את Arriving somewhere ואת she moved on ואני אוהבת את ההתחלה של deadwing , אבל לא יודעת אם להגדיר את זה כסולו או משהו

FrecCo

Active member
מוסיף

חוץ משני סולואים מדהימים ב-Arriving (שאת שניהם הזכירו פה, ב-8:49 וב-4:01) והסולו השמימי ב-she's moved on (אבל בגירסת דדווינג!), יש את 3. שרובו אינסטרומנטלי וקשה להצביע על סולו מסוים אבל הגיטרות בו פשוט יפיפיות, (הכי מצחיק אם סתם התלהבתי ממנו ובסוף עשו אותו בסינתיסייזר) ואת Lips Of Ashes שגם האקוסטית לכל אורכו מדהימה, אבל הסולו חשמלית בחצי השני של השיר פשוט אלוהי, אוטופי, אני יכול לשמוע אותו שעות בלופים. ו-burning sky גם אחלה אינסטרומנטל עם גיטרה מטורפת. וכל אלה- הישג יפה בהתחשב בכך שאני מכיר טוב כרגע רק את דדווינג ואבסנטיה. על כל השאר יש לי עוד הרבה לחרוש.

LightbuIb sun

New member
הזכרת לי עכשיו

שיש לי את גרסאת ה-Deadwing ל-Shesmovedon ושכחתי לשמוע. (וכן, בשיר 3. יש אחלה קטע מגניב )

LightbuIb sun

New member
אוקי שמעתי את זה

ויש לי רק הסבר אחד: סטיבן אהב את השיר הזה (שלא כמו את שאר האלבום..), וניסה להתאים אותו יותר לסגנון האלבומים המטאליים האחרונים שלו. פחות אהבתי...אוהב את המקור

handlessman

New member
אתה מתכוון לאחת מהגרסאות בונוס של דדווינג?

ז'תומרת ששם יש את shesmovedon... זאת גירסה אחרת? וואלה... אה וסתם שאלה למי שיודע - רשום באתר hidden track על shesmovedon... מה זה אומר?

LightbuIb sun

New member
שיר חבוי,

זה בד"כ תחת שם של שיר אחר, שמתי שהשיר נגמר יש איזה 3 דק' של שקט לגמרי, ופתאום (תחת אותו השם של השיר הקודם) מתחיל שיר אחר. בכל מקרה, נראה לי שהגירסא הזו של She's moved on , היא הידן טראק ב-B סייד של Deadwing.

handlessman

New member
אה כן מכיר כאלה...

נו אבל רואים באורך של השיר שהוא ארוך יותר מהרגיל...

Tin Doll

New member
../images/Emo3.gif

Arriving Somewhere - דקה 4:01, 6:10 She's moved on (דאדווינג) Gravity Eyelids The Sound Of Muzak Trains Hatesong - מדהים Lips Of Ashes - דקה 3:20 Way Out Of Here

למעלה