Favourite Guitar Solos

ahbarfilez

New member
חבל שאתה לא אוהב גראולים - אבל בכל זאת

הנה רשימת שירים של אופת' ללא גראולים: כל האלבום Damnation ובנוסף: Isolation Years Atonement Hours Of Wealth A Fair Judegment For Absent Friends Face Of Melinda Benighted Still Day Beneath The Sun Patterns In The Ivy Patterns In The Ivy II Credence Epilogue Requiem Silhouette ואם שכחתי שיר אתם מוזמנים להוסיף

ahbarfilez

New member
איך ?!

איך שכחתי את Harvest?! חחח... ו...מה זה Remember Tomorrow לכל הרוחות? אתה בטוח שזה של אופת'? כי יש לי את כל האלבומים שלהם ובחיים שלי לא נתקלתי בשם הזה...

Tin Doll

New member
אני בת

זה שיר בונוס בMy arms, your hearse תוריד(אל תוריד) מהרררררררר! אחד השירים הכי יפים שלהם.

Benn Is Kane

New member
זה לא שלהם. זה של איירון מיידן.

הם עשו לזה קאבר (שהוא פי מליון יותר טוב מהמקורי).

Tin Doll

New member
טוב לדעת

אני עדיין חושבת שזו גרסא מדהימה, ולא בא לי לשמוע את המקורית P:

Apoca1ypse

New member
הבונוס טראק השני זה circle of tyrants

דבר- מחריד, נוראי, דוחה קאבר של celtic frost נדמה לי, לא להתקרב

ahbarfilez

New member
לא אוהב את סלטיק פרוסט

מצד שני אופת' עשו קאבר [אם אני לא טועה בונוס טראק לסטיל לייף?] ל-Powerslave של איירון מיידן וזה קאבר מעולה.

Apoca1ypse

New member
The Night and the silent water

למרות שההתחלה היא בגרולים זה אולי השקט הכי מהמם שלהם, והסיום בכלל אותו שיר שמוקדש לסבא ז"ל של מיקאל, שמת משהו לפני ההקלטות של Morningrise (אל תתפסו אותי במילה)

Apoca1ypse

New member
חוץ מwindowpane

והסולו תופים בclosure האלבום הזה בנאלי ואפילו מרדים אני ממליץ להנדלסמן על בלאקווטר פארק, או סטיל לייף...

Glusiking

New member
כנ"ל..

אני אוהד מושבע של אופת', ואין ספק שDamnation הוא אלבום מרתק ומהפנט, אבל Blackwater Park הוא פשוט אדיר.. יש שם מטאל עם גרוב, וריפים שאני לא שמעתי כמותם בחיים שלי... מומלץ בחום.. בכלל, אופת' מומלץ...

Musedol

New member
ממממ אולי אמממ

harvest? הוא ממש בכללי מזכיר לי את פורקיופיין. [מה הקשר שלי לאופת'?!]

handlessman

New member
ראיתי היום במסנג'ר ששמעת כמה שירים שלהם...

כן היה לי היום קצת משעמם אז בהיתי בחלון הראשי של המסנג'ר...

Musedol

New member
הקשר שלי לאופת' זה קשר של

2 שירים בלבד שמתן הכריח אותי לשמוע.

Musedol

New member
אם מתן ישלח לי אני אשמע ../images/Emo13.gif

מתן הוא ספק המוזיקה שלי

למעלה