FIN part -2

זוהר פ

New member
כל הפרק אני מחכה לגבריאל ש...

תזרוק את הצאקרם, מה שמסמל שהיא הפכה לממלאת מקום של זינה. זה היה ברור שזה יקרה אחרי שהיא התחילה להתנהג כמו נסיכה לוחמת בעצמה.

Idomania

New member
רק לבנתיים...

מה שיותר עצוב מהסוף בתכנית זה העובדה שיותר לא יהיה זינה!!

*neta*

New member
הסוף

דפוק!!
מעצבן!
אולי כסוף עונה הייתי מקבלת אותו, אבל כסוף לסדרה? לאלא.. ואני עוד ידעתי מה הולך לקרות..וזה הרבה הרבה יותר קשה לעכל את זה אחרי שרואים..

shiri_b

New member
הסוף כל כך לא הגיוני!

הסיבות דפוקות......המוות.....סתם סתם מתה!!! אני גם צריכה כנראה קצת זמן לעכל את זה.....

זוהר פ

New member
באמת מעצבן ! וד שניה וגבריאל היתה

מחזירה את זינה לחיים ופתאום מתרצים לנו למה לא ?

*neta*

New member
אני לא מבינה

את זינה, היא ידעה שהיא לא תתן לגבריאל להחזיר אותה, אז למה לגרור אותה להר? ולמי אכפת מהרוחות האלו!! הכל התחיל מתאונה! והיא גאלה אותם מיודושי, זה לא מספיק??

hilabg

New member
גבריאל בחיים לא תוכל להיות מ.מקום

של זינה, אף אחד/ת לא יכול/ה!!!!!!!!!!

vampire1

New member
דווקא לדעתי כן

גבריאל כן יכולה למלא את המקום שזינה השאירה... לגבריאל יש את כל הכלים של זינה, זינה לימדה את גבריאל כל מה שהיא יודעת ככה. ראיתם שגבריאל יודעת להלחם יפה מאוד עם קטאנה ולזרוק את הצ´קראם ואפילו לתפוס אותו ככה אז לפי דעתי יש לנו נסיכה לוחמת חדשה - הדור הבא.

shiRan WP

New member
גם לדעתי כן!

זאת הייתה הכוונה הרי, בפרקים האחרונים ממש נראה שגבריאל מתחילה להיות נסיכה לוחמת קטנה:)

gabrielle

New member
מי אמר שהיא רוצה להיות?

גבי לא רוצה להחליף את זינה... דיי דיי כבר עם היחס הזה! תבינו, היא ממשיכה בדרך של זינה, זינה לימדה את גבי כל מה שהיא יודעת ועכשיו גבי עושה בדיוק את מה שהן עשו לפני המוות של זינה... רק שהפעם היא לבד. במקום לבוא לבקר את גבריאל על מה שהיא עושה ( היה לה קשה מספיק עם המוות של החברה הכי טובה שלה ) - תעריכו אותה- כי היא ראויה לזה.

*זינה*

New member
../images/Emo58.gif

זה היה... קשה.
אני... כמעט כל הפרק לא ישבתי לבד בסלון, אז אפילו לא יכולתי לבכות כמו שצריך... ז"א - הייתי צריכה לעצור את הדמעות בצורה שבחיים שלי לא הרגשתי, כאב לי הגרון, ובסוף כבר לא יכולתי. כשזינה נתנה לגבריאל נשיקה על הספינה ואז... גבריאל הייתה לבד...
אני חושבת שהכי עצוב בפרק היה לי הקטע הזה על הספינה... זה והקטע שגבריאל אומרת לזינה "רק את חשובה לי", זה היה...
אני לא יודעת למה - אבל איכשהו (ע"י כל חסרי הספוילרים שרמזתם פה ושם לגביי הסוף) הייתי בטוחה שבסוף הפרק כורתים לזינה את הראש, שהיא לא הייתה מוכנה לזה, שיודושי הזה הורג אותה... מה אני רוצה להגיד פה? שזה שכרתו לה את הראש בתחילת הפרק, ואיכשהו בכוונה, זה כל כך מעלה את הרמה של הפרק הזה בעיניי, את הרמה של זינה. זה עשה את הפרק הרבה יותר מעניין, הרבה יותר *קל לצפייה* עבורי עד כמה שאפשר...
היה פרק ברמה, מעולה מכל הבחינות לדעתי. שלא לדבר כמה שפרק קשה כזה יכול לרגש ולהביא לדמעות.
אני עדיין חושבת שזו הייתה הדרך הטובה ביותר לסיים את הסדרה.
לזכר זינה, הנסיכה הלוחמת.

shiri_b

New member
לדעתי

היו צריכים להרוג את שתיהן.....או אף אחת......... לא רק את זינה.

זוהר פ

New member
זה ההבדל בין סוף עונה לסוף סדרה

כבר בסוף עונות קודמות הרגו לסירוגין את זינה, גבריאל, לפעמים את שתיהן. אבל זה מוות שונה כי יודעים שזינה לא תחזור הפעם אבל מה התירוץ של גבריאל לא לחזור אם היא תמות ? אני כותב הרבה היום. יש לי חוסר של כתיבה להשלים על כל הפרקים הקודמים שלא כתבתי...

*neta*

New member
אוקי אז הם

הרגו את זינה, אבל תנו סיבה!! סיבה הגיונית!! כל העונה הזאת עוסקת בעבר של זינה ועל זה שהיא מתקנת את העוול ולומדת לסלוח לעצמה (בערך).. כל הסדרה היא מתקנת את נזקי העבר שהיא גרמה ומנסה לעשות כמה שיותר מעשים טובים! אז איך היא תועיל אם היא מתה ? (בלי שום סיבה!!)

shiri_b

New member
כן!! זה ממש מעצבן

גם הסיבה הגיונית......וגם לא יודעת סיבה ממש מטומטמת!!! שגבריאל רצתה למות בLEGACY זינה לא נתנה לה גם שזאת הייתה הבחירה שלה.... ופתאום זינה מצפה ממנה להקשיב לה!! אבל........ הם יכלו למצוא סיבה יותר טובה....... מה זאת אשמתה שהרוח שינתה כיוון!!!!

*neta*

New member
גם בCH ובPOV

היא לא נתנה לאיב למות בגלל המעשים של ליביה לאמזונות.. אז למה היא צריכה למות? 40,000...מספר מופרך, אולי בכוונה כדי "להצדיק" יותר את המוות של זינה. שום מספר לא מצדיק לדעתי, לא מהסיבות שנתנו לנו.

ברודי

New member
מממ...FIN.

הפורום הזה לא יצטרך את האייקון הזה יותר-
אנ´לא מאמינה שזינה נגמר...
אהה הפרק היה מקסים (לפי דעתי) למרות שהסיבה למוות של זינה באמת היה מפגר מה שגם נהרסה לי ההקלטה (הקלטתי על הקלטת הלא נכונה ועכשיו הפרק קטוע כל הזמן כי הקלטת הייתה חרא) אבל גבריאל הייתה מלכה בכל הפרק הזה!!! אני עדיין לא... מעכלת שאין יותר זינה. בעסה. אבל באמת היה מדהים, אהבתי ת´סוף איך היא אמרה לה שהיא נוסעת לארץ הפרעונים כי היא שמעה שהם צריכים בחורה עם צ´אקרם. כאילו היא לגמרי ממלאת את המקום שלה. you go girl

xena 17

New member
FIN 2

וואי זהו אני לא מאמינה שהסידרה נגמרה.... אחרי שהפרק נגמר הייתי נורא עצובה ולא יכולתי להפסיק לחשוב שהיא מתה. הפרק לא היה משהו אבל אני כמעט בכיתי לאורך כל הפרק כי זה פשוט היה עצוב
וכנראה שעדין לא הקלתי שזה הסוף... לראות את זינה נלחמת בפעם האחרונה מול היפנים ועוד כולה פצועה פשוט גרם לי להיות גאה בה.... גבריאל ממש הפתיעה אותי לטובה... ברגע שהיא תפסה את השקראם אז הבנתי שזהו היא מוכנה... עכשיו היא תמשיך לה לבדה
והאקימי הזאת... אך כמה שאני לא סובלת אותה- בגללה בכל קרה
אני עדין לא מעקלת שאין יותר זינה ואני חושבת שיקח לי זמן עד שאני יוכל לראות את הפרק בפעם השניה. הסצינה שהכי ריכשה אותי היתה שזינה וגבי עומדות ליד המעין וזינה עוצרת אותה מלשפוך את האפר... ואז שגבריאל אמרה לה איך אני אמורה להמשיך בלעדיך? בקטע הזה פשוט נחנקתי מדמעוץ ואני טיפוס שלא בוכה כל כך מהר
ואז בה הקטע של הספינה ואז שם פשוט כבר לא יכולתי להחזיק מעמד.. בקיצור כמו שכמה כאן אמרו זה הסוף שהיה צריך להיות אחרת אם היא לא היתה מתה זה היה כמו כל עוד פרק בסידרה.... למרות שאני קצת חושבת אחרת. לזכר זינה הנסיכה הלוחמת שתמיד נזכור אותה בליבנו

Dafi the Mighty

New member
הפרק של היום...

עכשיו, תכלס לא אהבתי את הפרק. אני לא סובלת את האקימי המעצבנת הזאת!!! לא ממש נהניתי ממנו, הממ, אולי מגבריאל נהניתי ועכשיו אני פשוט כל כך אוהבת אותה... עכשיו הבנתי מה שתמיד אמרו שבFIN המסר הוא הפוך למסר של כל הסידרה. בכל הסידרה אומרים שצריך לעשות צדק, וצדק זה לא נקמה. בפרק היום זינה הייתה צריכה להישאר מתה כדי שהנשמות יהיו מרוצות וינקמו את נקמתן ועוד זינה בכלל הרגה אותן בטעות והיא הייתה שיכורה. ממש אשמתה... רוב לא יכול היה לחשוב על רעיון יותר טוב שזינה תמות ותישאר מתה? כשגם בכל מקרה, אני יודעת שהמטרה שלו הייתה שלא יחזירו אותה לעולם- ותמיד אפשר למצוא דרך להחזיר אותה, אז הוא היה יכול לחשוב על משהו יותר טוב. ממש בנאדם מעצבן.
בניגוד לכל הפרקים ששודרו בערוץ עשר, הפרקים עברו לי מהר מאד. אבל הפרק הזה עבר מאד לאט. הוא היה ארוך יותר מהרגיל, נכון? בקיצור, כל היום היה לי מצב רוח רע. לא ידעתי מה זה, חשבתי שזה אולי בגלל שזה הפרק האחרון, אבל לא... למה שזה יהיה זה? אני הרי יודעת שזינה מתה בפרק הזה, אני יודעת שאחרי הפרק הזה לא יבואו פרקים חדשים- קיבלתי את זה. בסדר. כבר שנה אני בסדר עם זה. חשבתי שאולי דברים אחרים אחראים לזה. התמקמתי מול הטלוויזיה, הפרק מתחיל... ברגע שעולה הכתובית הזאת של Xena the Warrior Princess ואני רואה *ואף* מבינה שזה הסוף, אני מיד מתחילה לפרוץ בבכי. רוב הפרק בכיתי מאשר לא בכיתי. כמו שאמרתי, מהפרק עצמו לא נהניתי- ואני דיי רגילה לזה עם הפרקים האחרונים שהיו. אבל זה לא מנע לי לבכות כמעט בכל רגע אפשרי. לא בכיתי בגלל התוכן של הפרק. בכיתי בגלל שזהו זה. כנראה שלא עיכלתי את זה עד הסוף... מכיוון שאני לא מתכוונת ממש לפרט פה על התוכן, אני כן מתכוונת לפרט על גבריאל, שהייתה כל כך מדהימה בפרק, שהיה אפשר להזדהות איתה בקלות... אני בטוחה שיהיו פה דברים שאני אדלג עליהם- הגיוני מאד שמשכחה... אוקי, לפני הכל... זינה שאפילו אחרי ש... כמה חצים פגעו בה? איבדתי את הספירה... היא עדיין הייתה מיומנת להילחם. כולי גאווה. ידעתי שיהרגו אותה מתישהו בתחילת הפרק, לא ממש ידעתי מתי, וציפיתי שזה יהיה יותר אכזרי (תודה על ההתחשבות, רוב) והופתעתי לטובה. איך שראו את החרב באה לראש ו... מסך שחור. בכיתי המון. הפלאשבקים של גבריאל וההתנהגות המוזרה של זינה כלפיה מהפרק הקודם, רק כמה שניות וגבריאל כבר הצליחה לעשות אחד ועוד אחד והבינה שזינה בצרות. היא עדיין הייתה משוכנעת (היא הייתה ככה גם בטרילוגיה, ואי אפשר להאשים אותה בזה) שזינה חיה וקיימת. היא מצאה את הצאקראם עם דם ולא הבינה... איפה זינה? זינה מופתעת גם למצוא אותה שם ביער, ואז הגילוי שזינה מתה... אני חשבתי שזינה ממש תעניק לגבריאל את הצאקראם, אבל זה לא קרה. אח"כ המפגש עם אקימי, שלא כל כך ריתק אותי... המסע של זינה בחיפוש אחר הגופה של זינה, ולגלות שראשה כרות (ידעתי את זה מראש, אבל לדעתי זה היה לטובה...). מסכנה גבריאל. ואז איך שהיא נלחמה באדישות והביסה את המטומטם הזה שבכלל לא מגיע לו להחזיק בכבוד של זה שהרג את זינה, ונקודה טובה מצד גבריאל- הוא לא היה מצליח להרוג את זינה אם היא לא הייתה רוצה שהוא יהרוג אותה. היה ברור שגבריאל לא תיתן למטומטם הזה את התענוג של "למות בכבוד", פשוט לא מגיע לו. גבריאל הולכת לשם עם הגופה ושורפת אותה. לוקחת את האפר בתוך כד קטן ושחור. אותו "סמוראי" כביכול לא מוכן לתת לגבריאל לברוח מהשפלתו, ומיד בא לנקום. חבל שגבריאל לא הרגה אותו בהתחלה, חבל. כמה דקירות פה ושם...
גבריאל מצליחה להרביץ לו, אבל הוא מצליח לגרום לכד הקטן והשחור להתעופף לו באוויר מספר פעמים ולגרום לגבריאל להחסיר מספר פעימות בדאגה שהעפר התפזר וזינה לא תוכל לחזור לחיים... מה שכן, איך שהיא הרגה אותו, עם הצאקראם היה ממש טוב! כבר בפעם אחת היא הצליחה להשתלט על הצאקראם (או שהיו לה אימונים שלא ראינו?). הסוף קרע אותי, ממש קרע אותי. גם עם כל העניין של צריך נקמה וגם עם העניין שכבר שם הפסקתי כבר לספור את הפעמים שאני רוצה פשוט לקפוץ לתוך מסך הטלוויזיה ולחבק את גבריאל חזק חזק. כשהיא אמרה I don’t care זה בדיוק מה שעלה לי בראש. לא אכפת לי מכל הנשמות האלה, שזינה תחיה! טיפשי, פשוט טיפשי להשאיר אותה בגלל משהו כזה, שגבריאל תפזר כבר את העפר שלה!!! הרגשתי כבר שהסוף קרב, והאמת היא שהייתה בטוחה שזה הסתיים ככה, שזינה נעלמת לה וגבריאל נשארת לבד, מסתכלת על החושך שמשתרר. אבל אז זה המשיך וגבריאל הייתה בספינה... ואז שזינה דיברה איתה והיא אמרה משפטים שזינה אמרה כמו "שמעתי שהם צריכים ילדה עם צאקראם" או "ידעתי שתגידי את זה" בהחלט מראה שזינה לימדה את גבריאל את כל מה שהיא יודעת. וגבריאל נשארה לבד על הספינה.

למעלה