../images/Emo16.gif זינה../images/Emo16.gif
הנסיכה הלוחמת
אני אף פעם לא אשכח אותך! אוקיי, בקשר לפרקים friend in need 1,2 לפי דעתי 2 הפרקים היו טובים מאוד, עד הרגע האחרון מאוד נהניתי לצפות בהם. -המוסיקה בחלק השני הייתה מאוד יפה -איב הייתה קצת חסרה לי, לא יודעת, מן הראוי שהבת של זינה תהיה שם כשהיא מתה
- אהבתי את גבריאל בשני החלקים כמו שלא אהבתי אותה בחיים כשהיא אמרה לזינה i don´t care אוחחח זה גם מה שאני אמרתי בלב (וקצת בקול רם) - אקימי, אממ אני לא שונאת אותה, באמת (ונא לא לצלוב אותי בשל דעותיי
- המוות של זינה
אוקיי, זה קצת מורכב אני גם נורא נורא עצובה שהיא מתה, אבל גם לא כל כך אני עצובה כי זאת זינה, והיא מדהימה והיא הלוחמת הכי טובה שראיתי בחיים שלי וזאת הסדרה בין הטובות אם לא הכי טובה שראיתי בחיי, ולא רוצה שהיא תיגמר!!!
אבל מצד שני אם זינה הייתה נשארת בחיים, אז מה זה שווה? אז אדון ארץ האופל (המפחיד הזה) אווו *צמרמורת*
היה מובס כמו כל רשע אחר (כמעט) שנלחם נגד זינה, ואז יאללה לרשע הבא בגלל שהם סיימו ככה, הסוף היה הרבה יותר מרגש (למרות) שהסוף היה צריך להיות הרבה יותר מרגש הרבה הרבה יותר, גבריאל לא בכתה מספיק זינה הייתה הנפש התאומה שלה, החברה הכי טובה שלה, האהבה שלה, אז איפה הבכי, הדמעות?? אהה גבי??
איפה?? אני בכיתי יותר ממנה! באמת?! אני כל הפרק הייתי עצובה כמו לא יודעת מה, כי ידעתי בתוכי שזינה תמות בסוף, אבל כשהגיע הקטע שלהן ישבו ליד המעיין הדמעות החלו לרדת להן מהעיניים, ואז על הספינה, בכלל, אויייש איזה עצוב
(( לזכר הנסיכה הלוחמת
הנסיכה הלוחמת