לא מסכימה, עם שום דבר שאמרת
1. הסידרה לא עוסקת בגבריאל! לכל אוהבי גבריאל, תזכורת קטנה: לסידרה קוראים "זינה הנסיכה הלוחמת" לא "גבריאל הנסיכה הלוחמת", לא "גבריאל ילדת הפלא", לא "מסעות גבריאל" ואפילו לא סתם "גבריאל". לא סתם הם קראו לסידרה זינה הנסיכה הלוחמת, הם קראו לסידרה ככה כי הם רצו לקרוא לסידרה על שם הגיבורה! עם כל הכבוד לגבריאל, ויש לי הרבה כבוד אליה ואני חושבת שהיא דמות מאוד מרכזית בסידרה, הסידרה לא מספרת עליה!! היא מספרת על זינה ועל היחסים שלה עם גבריאל. תהליך ההתבגרות של גבריאל ללא ספק היה חלק בלתי נפרד מהסידרה אבל היא עוסקת בתהליך הזה. 2. לדעתי אם ארס או איב היו בפרק זה היה הורס אותו לחלוטין. הפרק היה ברובו על ההתמודדות של גבריאל עם העובדה שזינה מתה וההשלמה עם זה. שש עונות זינה וגבריאל היו ביחד, רק שתיהן, ארס תמיד היה שם אבל עד העונה החמישית הוא היה בשני פרקים בעונה במקרה הטוב ואיב נכנסה לסידרה רק בעונה החמישית, הם אומנם דמויות חשובות בעלילה אבל הם עדיין רק דמויות משנה. כמו שאמרתי קודם, הסידרה מספרת על היחסים של זינה עם גבריאל ולכן אני חושבת שהם עשו נכון כשהם נתנו לגבריאל את הכבוד המגיע לה ונתנו לה להפרד לבד מזינה אחרי יותר משלושים שנה שהן לא נפרדו לרגע. ועכשיו לפרק עצמו יש לי רק שלוש מילים להגיד: איכס איכס ואיכס!! העלילה מדהימה אבל הוא היה פשוט מגעיל!!! חיצים בכל הגוף של זינה... זינה בלי ראש... רק ראש... זינה תמיד היתה סידרה אלימה וזה חלק ממה שמשך אותי אליה כל כך, אבל יש גבול לאיכסיות שאפשר לשדר. זאת פעם ראשונה וסביר מאוד להניח שגם אחרונה שאני אגיד את זה אבל נהנתי יותר עם הצינזור של סטאר. חוץ מהנשיקה כמובן