FIN part -2

ענבר1

New member
לחסל את רוב טאפרט פשוט כמשמעו!!!!

לא אכפת לי שהוא הבעל של לוסי למה לעשות סוף כזה מגעיל? ולא אכפת לי שהפרק היה יפה והמוסיקה והעלילה בלה בלה זינה מתה בסוף הפרק לא מקובל מבחינתי אני מחרימה!!!! אבל..אני מוכנה לראות את הפרקים ברגע שדפי או שרון יסכימו להינשא לשלום (המבין יבין)

ares chosen

New member
אהמ...אהמ...

קודם כל....לטעמי הפרק היה סתמי למרות הסצנה שבה זינה מתה שדלא יכולתי להפסיק לבכות שם...היה לי עצוב מאוד...
בקשר למה שענבר אמרה...נכון לדעתי צריך להרוג את רוב אבל מה לעשות שצריך לחשוב גם על לוסי וג´וליוס וג´ודה...
וחוץ מזה אני מסכימה עם דפי בכל מילה (כמעט) אני מופתעת להגיד שגבריאל הפתיעה אותי לטובה (מאוד) ומי שמכיר אותי יודע שזה נדיר מצידי להגיד דבר שכזה עליה... זו הפעם היחידה חוץ מ Ides of March שבאמת הייתי גאה בגבריאל.
לגבי
עכשיו לזינה אני יכולה להגיד דבר אחד: בלעעעעעעעעע
זה מה שאני יכולה לומר פה
כמה שהיא היתה מהממת וצודקת וחמודה וכל מה שלא תרצו היא היתה פשוט לא נחמדה לגבי...ככה גורמת לה לסבול (מי אמר את זה.....אני
) וחוץ מזה בכיתי המון ועצוב לי נורא שזה הפרק האחרון וגם בגלל שלא הכניסו את ארס לעלילה (דבר שמחרפן אותי כי מגיע לו להיות שם למרות מה שחלק מכם חושבים). ו...ענברי... נא להכיר את שבי ה -
הדייט שלכם מחר ב 22.00 בדיוק..אל תאחרי...
וחוץ מזה לאיילת (זה לא ה- שבי שאת חושבת שהוא...
)

ענבר1

New member
אני בשוק...שרון אומרת דברים

כול כך טובים על גבריאל?.....אני עכשיו מתחילה לפחד... ולהיסתקרן מהפרק ושרוני.... חילזון הא.... "I will have my vengeance, in this life or the next"

*זינה*

New member
עוד משהו...

התמונה שדפי שמה, עם הלוגו של זינה על המסך בתחילת הפרק. זה כבר סימל את זה שזה הפרק האחרון, זה מסמל את הסדרה. כבר אז הרגשתי את הדמעות חונקות לי את הגרון ולא יכולתי להוציא את זה - כי כאמור - לא הייתי לבד. ולא רציתי שיפריעו לי במהלך הפרק עם כל מיני הערות כמו: "מה את בוכה זאת רק סדרת טלוויזיה".
כי זה לא רק סדרת טלוויזיה!!!
אז זהו, קשה לעכל. דפי - מאד התרשמתי מההודעה שלך, גם בגלל הביקורת על גבריאל, ואני מסכימה איתך ב - 100%, וגם בגלל שלאורך כל ההודעה שלך בכיתי אחרי כמה שעות שהצלחתי לא לבכות. ואני מתנחמת בזה שלוסי נמצאת לה איי שם בניו זילנד הרחוקה ומכה נמרצות בבעלה האידיוט.
למרות ששוב - אני באמת חושבת שלא יכלו לסיים את זה אחרת. אם זינה הייתה נשארת לחיות - זה היה הופך להיות פרק ככל האחרים. ולכן - זה, הסוף.

korinalir

New member
אני לא מאמינה שזה נגמר ../images/Emo7.gif

זינה וד"ר גרין מאי אר מתים לי באותו היום!? לא חשבתי שאני אשרוד את היום הזה
בקשר לפרק ולמה שהרבה אנשים כבר אמרו, אמרתי את זה אחרי שראיתי בסטאר (וסליחה שאני קצת ממחזרת הודעה) אבל הסיום של הסדירה לדעתי עשה מן איזה טוויסט לאיך שאנחנו רואים את הדברים ובעצם הודיע לנו: חשבתם שהסדרה עוסקת בזינה, בחיים שלה, בעבר שלה ואיך היא מכפרת עליו. צדקתם אבל זה לא העיקר הסדרה עוסקת בעצם בגבריאל. אם תרצו מן "איך נוצרה לוחמת" שכזה. הסדרה מתארת כ-שמונה שנים (בלי הקפיצה של ה25 שנה) בחייה של גבריאל שבהן היא בעצם נחנכת ע"י לוחמת אחרת בעלת רקורד מפואר. חילוף התפקידים ביניהן שמתחיל לאורך כל העונה ומגיע היום לשיא, ההשלמה של זינה עם המוות שלה (מוות לא מוצדק!
נדסקס את זה אח"כ) וכמובן הסיום על הספינה. כולם סוגרים לנו מעגל ככה נהפכה גבריאל מילדה קטנה עם חלומות גדולים ללוחמת. מה היא תעשה הלאה? זה תלוי בדמיון שלכם. ואת הרעיון הזה שהבעתי בפעם הקודמת ככה: העובדה שהיא נשארה לבד ועם הצאקראם עוד חיזוק לעובדה שזינה מתה אבל המורשת שלה חיה בדמות גבריאל. כל העונה השישית בעצם עסקה באיזה "חניכה" של גבריאל לקחת את מקומה של זינה והדגישו את כל התתפתחות שהיא עברה במהלך העונות. למרות זאת- זינה תמיד תהיה איתה כמו שהראו בסוף. הסיום לדעתי היה ממש יפה גבריאל על הספינה, ויש לי נקודה למחשבה זה בסך הכל היה החלק הכי משמעותי בחיים שלה (הזמן עם זינה) אבל לא הכי ארוך. עם לא סופרים את התרדמה בקרח הרי אלה היו בערך שמונה שנים מחייה. זמן קצר מאוד ויש לה עוד שנים ארוכות לחיות, לחוות, לעשות אגדות מעצמה. לדעתי זאת גם נקודה חשובה בהמשכיות שלה, אולי בעצם על המסע הארוך בדמות הסדרה סבב סביב גבריאל אפילו יותר מעל זינה? כי הרי זינה חיה חיים מלאים עוד לפני המפגש בין שתיהן אמנם הוא שינה אותה לחלוטין ובסוף גרם לה לקבל את הגורל שהיא חייבת לעצמה (וזה נתון לוויכוח!) שהוא מוות. אבל גבריאל תמשיך לחיות ותשתמש בשמונה שנים האלה כנקודת פתיחה לחיים שלה לא נקודת סיום. ואתם כבר תשפטו מה דעתכם על התאוריה שלי... ורק עוד שתי נקודות: להרוג את זינה, וכן רק את זינה בסיום הסדרה לדעתי רעיון טוב *אבל* הצורה שבה עשו את זה התירוץ הטיפשי, המספר המופרך של עשרות אלפים זה בזיון וחבל! ארס היה צריך להיות שם הוא מאוד מאוד חסר בפרק הסיום.

Dafi the Mighty

New member
מסכימה איתך.

ורק שתדעי שטכנית ארס היה אמור להיות שם. אבל זה לא יצא לפועל. ארררר...

*זינה*

New member
גם איב הייתה אמורה להיות שם../images/Emo58.gif

ובלי קשר - אני חושבת שבחיים שלי לא הרגשתי כל כך רע כמו עכשיו.
בא לי להקיא, אני לא מפסיקה לבכות!!!
ראיתי עכשיו את הפרק שוב - וכל הפרק רציתי להקיא וכמעט ולא ראיתי כלום כי העיניים שלי כל הזמן התמלאו בדמעות שזלגו והתמלאו מחדש... הפעם הייתי לבד.
דפי - אני לא יודעת אם זה יותר גרוע ממה שסיפרתי לך שגרם לי לרצות... את יודעת. אני מרגישה ככה שוב. אני לא יודעת מה לעשות!!!

THEchosen1

New member
גם אני מסכימה !

אין לי ממש מה להוסיף כי הסכמתי בערך אם כל מה שאמרת... אני רק יגיד שגבריאל היתה גדולה ( תמיד ) ובמיוחד בפרק הזה , לא הייתי מופתעת כי תיארתי לעצמי שיום יבוא וגבריאל תצטרך להמשיך לבד , עם כל הידע שזינה העבירה לה ... הפרק היה מאוד עצוב, לא הפסקתי לבכות כבר מההתחלה כשזינה מתה , זה היה קטע חזק ! ועד לסוף שגבריאל הפליגה לבדה .. למרות שאני מודה שהיה פרק יפה ומרגש , התאכזבתי - אולי בגלל שלא רציתי שזינה תמות ותשאיר את גבריאל לבד , למרות שידעתי שזה יקרה עדיין קיוויתי ( מה שנקרא בעברית הכחשה - לפחות אני מזהה את הבעיות שלי, זה גם משהו ) ואולי כי אני עוד לא עיכלתי שנגמר זינה ... זהו ! הסוף

LLRO

New member
לא מסכימה, עם שום דבר שאמרת

1. הסידרה לא עוסקת בגבריאל! לכל אוהבי גבריאל, תזכורת קטנה: לסידרה קוראים "זינה הנסיכה הלוחמת" לא "גבריאל הנסיכה הלוחמת", לא "גבריאל ילדת הפלא", לא "מסעות גבריאל" ואפילו לא סתם "גבריאל". לא סתם הם קראו לסידרה זינה הנסיכה הלוחמת, הם קראו לסידרה ככה כי הם רצו לקרוא לסידרה על שם הגיבורה! עם כל הכבוד לגבריאל, ויש לי הרבה כבוד אליה ואני חושבת שהיא דמות מאוד מרכזית בסידרה, הסידרה לא מספרת עליה!! היא מספרת על זינה ועל היחסים שלה עם גבריאל. תהליך ההתבגרות של גבריאל ללא ספק היה חלק בלתי נפרד מהסידרה אבל היא עוסקת בתהליך הזה. 2. לדעתי אם ארס או איב היו בפרק זה היה הורס אותו לחלוטין. הפרק היה ברובו על ההתמודדות של גבריאל עם העובדה שזינה מתה וההשלמה עם זה. שש עונות זינה וגבריאל היו ביחד, רק שתיהן, ארס תמיד היה שם אבל עד העונה החמישית הוא היה בשני פרקים בעונה במקרה הטוב ואיב נכנסה לסידרה רק בעונה החמישית, הם אומנם דמויות חשובות בעלילה אבל הם עדיין רק דמויות משנה. כמו שאמרתי קודם, הסידרה מספרת על היחסים של זינה עם גבריאל ולכן אני חושבת שהם עשו נכון כשהם נתנו לגבריאל את הכבוד המגיע לה ונתנו לה להפרד לבד מזינה אחרי יותר משלושים שנה שהן לא נפרדו לרגע. ועכשיו לפרק עצמו יש לי רק שלוש מילים להגיד: איכס איכס ואיכס!! העלילה מדהימה אבל הוא היה פשוט מגעיל!!! חיצים בכל הגוף של זינה... זינה בלי ראש... רק ראש... זינה תמיד היתה סידרה אלימה וזה חלק ממה שמשך אותי אליה כל כך, אבל יש גבול לאיכסיות שאפשר לשדר. זאת פעם ראשונה וסביר מאוד להניח שגם אחרונה שאני אגיד את זה אבל נהנתי יותר עם הצינזור של סטאר. חוץ מהנשיקה כמובן

וולקרית

New member
אני מאמינה שככה זה נגמר...

אני לא מאמינה הפ פשוט סגרו כל אופציה לעונה חדשה הם פשוט הורידו לה את הראש,אח יש לי כאב בטן רק מהמחשבה על זה,לפחות הן התנשקו בפרק האחרון, נאי לא מאמינה,בסוף לגבריאל יש לב של לוחמת וזינה התרככה, לגבריאל לא היה אכפת להחזיר את זינה לחיים אבל זינה לא רצתה,אררררררררררררר טוב אני עצבנית מידי מכדי להמשיך נ.ב-למי שיש את כל הפרקים של העונות של זינה נא לשלוח לי מסר וולקרית

זוהר פ

New member
מה היה לארס לעשות שם ?

לא היתה בעיה להחזיר את זינה לחיים, אבל היו צרכים סיבה טובה למה לא. 40,000 כנגד אחת, אפילו אם זאת זינה, זה הרבה. ובכלל תשמחו - פרשו שיא! כבר לא היה להם מה לכתוב והסדרה עסקה בעבר של זינה במקום להתקדם הלאה. מה היו עושים בעונה הבאה ? אבל היו צרכים לסגור יותר קצוות, נגיד הבת שלה, המלאכים וכאלה (בפרק האחרון של הרקולס זה גם היה ארכי מלאך שבא ?) עכשיו אחרי שגבריאל נקמה את מותה גם הרוח של זינה יכולה לנוח בשלום (לא שהיה לה כל כך רע לפני שהפוץ ההוא מת) ואולי יעשו איזה קאמבק או סרט, מי יודע ???

faith2

New member
לוסי אמרה בראיון...

שהיא חושבת שיעזו סרט אבל ירצו שחקנית צעירה....

gabrielle

New member
הידעתם?../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

אם תסתכלו טוב טוב, תראו שבמרכז הקעקוע המטריף של גבי... יש... פאם פאם פאם: צ´קראם! זה רק אני או שנשמעתי כמו בזוקה עכשיו?

*neta*

New member
איבדתי אותך..

איפה את רואה שם צ´אקרם? אגב, מספיק שלא הצלחתי להרדם ממחשבות טורדניות על סוף הסדרה והחלטתי לקרוא ספר כדי לא לחשוב על זה, אבל זינה הוזכרה שם
(ולא, זה לא היה ספר על/של זינה...דווקא של סטיבן קינג)

gabrielle

New member
בואי, אני אעזור לך למצוא אותי../images/Emo151.gif

תנסי להסתכל שניה שוב על התמונה.. תסכלי על הדרקון איך שבשלב מסויים הוא יוצר עיגול ובותכו קו מעוגל.. ממש כמו צ´קראם:) למי שיש את הדירקטורס ( די וי די ) יכול לבדוק בטופס שיש בפנים... יש שם שאלות ותשובות על הפרק וזה כתוב שם:)

*neta*

New member
אההה..

יש מעט דימיון,מעט..
מי שחשב על זה יש לו דמיון מאוד פורה..

faith2

New member
תשמעו....!!

אני יודעת שאני לא חברת פורום אבל! בראיונות שהיו "גבריאל" אמרה שהיא מצטערת שהסידרה מסתיימת והכל...לפי דעתי תהיה סידרת בת לזינה הנסיכה הלוחמת, גבריאל לא מתה שביל להשאיר פתח כזה..... אגב בכיתי בפרק היה קשה...אל ת´אמת ציפיתי להרבה יותר

למעלה