Finally

Finally

כבר לא בתולה

האקט עצמו עדיין כאב, אבל לפחות הסרתי את הטייטל המעיק, בגיל 28. סוף כל סוף הצלחתי לקיים יחסים מלאים. זה בוודאי ישתפר עם הזמן.

זה קרה עם גבר חתיך ומקסים שממש נמשכתי אליו ולא יכולתי להתאפק.

עכשיו אני תוהה אם העובדה ששכבנו אחרי 2 מפגשים תגרום לו לחשוב שאני "זורמת" ולא ירצה קשר רציני איתי.

זה סוג של דילמה עבורי, באיזה שלב של הקשר כדאי להגיע למיטה?

טום גיא

New member
קודם כל -

ועכשיו לשאלתך:

אני לא חושב שלשכב עם מישהו אחרי 2 פגישות יגרום לו לא לרצות קשר רציני איתך.
יכול להיות שאם תחכי יותר אז יהיה לך קל יותר לסנן את מי שלא מחפש קשר רציני וסתם מנסה "לעקוץ" או משהו.
אבל לדעתי, אם הוא היה מעוניין בקשר רציני גם קודם, זה ששכבת איתו לא יגרום לו לא לרצות יותר.

השלב של הקשר שבו כדאי לך להגיע למיטה הוא השלב שבו את רוצה ומרגישה עם זה בנוח.

יאיי -

אל תדאגי - שמרי על ראש פתוח וזה לא רק ישתפר - זה ישתבח!
לגבי התהייה שלך - רצית והיית שלמה עם זה ונהנית (לפחות קצת, למרות הכאב)? זה מה שחשוב, לדעתי.
גבר שלא מחפש משהו רציני - יזרוק את הבחורה גם אם הם יחכו חודשים. ומי שאת מדליקה ומעניינת אותו - לא יוותר עלייך בגלל זה.
חוץ מזה - הרי הוא בטוח לא יכול לחשוב שאת "זורמת"! היית בתולה עד שהכרת אותו!

בשעה טובה, ואם יש שאלות ליום שאחרי - שוּט

מזל טוב!

אני שמחה לשמוע שהצלחת להתגבר על הבעיה (וגיניסמוס) ולקיים יחסי מין.

האם לא סיפרת לבחור שאת בתולה? האם הוא לא שם לב לזה כששכבתם? אני מניחה שלא לפי שאלתך..
קשה לענות כי זה תלוי בבחור, אנחנו לא יודעים מה עובר לו בראש, את זה את תדעי בהמשך. בכל מקרה, מאחלת לך המון הצלחה.

העדפתי לא להגיד את המילה "וגיניסמוס"

גם לא רציתי להגיד שהייתי בתולה כי לפרט לגבי הניתוח להסרת הקרום זה גם לא נשמע כמו הדבר הכי סקסי בעולם.

העדפתי להגיד שאין לי ניסיון רב. הוא שם לעניין הזה. הוא דווקא אמר שהדבר האחרון שהוא רוצה זה להכאיב לי, ואם יכאב לי אז זה ממש לא שווה.

אגב, בהקשר הזה ראיתי ב YNET כתבה שהרתיחה אותי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4377063,00.html

למה זה צריך להיות חשוב לפרטנר אם יש לי ניסיון או לא, ואם כן אז עם כמה גברים הייתי לפניו?!

ברור, זה מובן

את ממש לא חייבת לפרט כל דבר, במיוחד לא על ההתחלה. פשוט תהיתי בעניין אם שיתפת אותו או לא, כי אני מניחה שאצל רוב (לא כולן) הנשים הפעם הראשונה קצת כואבת ובוודאי הפרטנר שם לב, בגלל זה שאלתי.
לגבי הכתבה, יש כאלה שזה יפריע להם ויש כאלה שלא. אם זה חשוב או לא? כל מקרה לגופו.

אם זאת הפעם הראשונה זה מאוד חשוב שהוא יידע.

אני מתנגדת לזה בכל תוקף, מהמון סיבות, ומאוד מאוד לא ממליצה על כך.
לפי מה שאת מתארת, למרות שאין קרום - ייתכן שהוא ניחש ולא אמר לך (מה שאומר שהוא ממש ממש מחבב אותך, לדעתי).

אני גם חושבת כך

כמובן שבמקרה שלה אין צורך לרדת לפרטי פרטים בשלב זה, אבל כן הייתי רוצה שהפרטנר שלי ידע שאני בתולה לפני שאנחנו מקיימים יחסי מין.

זה מאוד חשוב.

גם עבורו וגם עבורך. במיוחד עבורך.
לא חייבים להיכנס לפרטים תמיד - אבל להגיד שזאת פעם ראשונה - בהחלט כן.
הקרום הוא לא העיקר -הוא דקיק ונקרע בקלות.
אבל האזור צר יותר לפני שמתחילים בפעילות מינית, וזה יכול להיות מקור לכאב הרבה יותר מהקרום. מומלץ מאוד להצטייד בחומר סיכה בהישג יד, אף פעם לא מזיק כתוספת לסיכוך הטבעי.

תודה לכולם על העידוד והמילים החמות

אני מסכימה שהקרום הוא בהחלט לא העניין העיקרי. וכן, גם בניסיונות הקודמים שלי וגם כשזה הצליח הרגשתי שאני עדיין צרה והרגשתי בלחץ מאוד חזק על הדפנות של הנרתיק כשהייתה חדירה.

קצת היססתי בהתחלה, עד למצב שהירכיים שלי התחילו לרעוד. אח"כ נרגעתי.

כך שלא משנה מה הייתי אומרת, חוסר הניסיון שלי היה ניכר.

אני מאוד מקווה שהבחור (שאני עדיין מאוהבת בו) ימשיך לרצות להיות איתי בקשר.

Berethor

New member
אולי עדיף שלא אמרת לו במקרה הספיצי

למרות שבדרך כלל מומלץ לומר את האמת אבל במקרה שלך אולי היה עדיף שלו. יש לכך מספר סיבות. א' הייתה בתולה טכנית, זאת למרות שחוץ מיחסי מין מלאים כבר עשית דברים מיניים אחרים, אז לא היית בתולה מבחינה נפשית. ב' בפעמים הקודמות שאמרת לאקסים שלך שיש לך וגיניסמוס נראה שזה יצר אפקט שלילי יותר מאשר חיובי, ויכול להיות שזה גרם גם להם לאמין שזה לא יכול להצליח, בניגוד לנוכחי שלא ידע בכלל על הוגיניסמוס. לגבי למה חשוב לאנשים אם לפרטנר יש ניסיון מיני או לא, יש כאלה שזה חשוב להם כי הם חושבים שחסרי ניסיון גרועים יותר בגלל שזה חדש להם, ויש כאלה שזה חשוב להם מהכוון ההפוך, הם לא אוהבים תעובדה שהפרטנרית שלהם שכבה עם המון אנשים, זה לא בדיוק דבר נעים. אני חושב שלאדם שבעצמו היה לו מעט יש לגיטמציה לעדיף משהו עם עבר נקיא יחסית כמוהו, אבל מישהי שבעצמו שכב עם הרבה זה מוסר כפול לצפות מהאישה שלו למשהו שונה. באותה מידה שזה מוסר כפול שחסר ניסיון פוסל חסר ניסיון, כך גם מוסר כפול שבעל ניסיון פוסל בעל ניסיון, למרות שאצל בעלי ניסיון גם יש רמות שונות של ניסיון טוב ורע.

Elle992

New member
שמחה לשמוע שזה הסתדר בסופו של דבר

ולשאלתך-לדעתי זה לא קשור אחרי כמה זמן של הכרות מקיימים יחסי מין כל עוד הבחור רצה אותך לקשר רציני אני כמעט בטוחה שזה כנראה לא ישתנה כי שכבתם בפגישה השניה,

תנסי לקחת את זה בקלות ולתת לדברים להוביל אותך כמובן בו זמנית כשאת רוצה בדברים הללו ונהנת/מרוצה מהם,

והכי חשוב-בהצלחה ואני מאחלת לך שתמצאי את האיש שלך(בין אם זה הבחור הזה או מישהו אחר) ותבני מערכת זוגית תקינה ובריאה כמו שאר בני האדם, כי מגיע לך

Berethor

New member
אני חושב שהבעיה העיקרית פה הייתה הוגיניסמוס

ולא סטטוס הבתולה, ושמח לשמוע שהצלחת לתגבר על הבעיה הזאת. זה מעיד על כך שזה אפשרי, וטוב שלא ויתרת. כן שכבת איתו בשלב מאוד מוקדם, אבל לא חשוב, איתה אצלך אחרי שני פגישות מה שעם הקודמים לא הצלחת גם אחרי זוגיות ארוכה, אז אני מניח שזה היה שווה את זה במקרה הזה. נקווה שהוא כן ירצה זוגיות רצינית איתך, כי חבל אם לא. מקווה שבמשך האקטים איתו לא היו כואבים יותר, כי זה עדיין יכול להעיד על וגיניסמוס מסוים, אבל זה עדיין התקדמות בהשוואה לעבר שלא יכולת לעשות את זה בכלל. אז עדיף לסתכל על הצד החיובי ולקוות שבעתיד זה ישתפר.

GFEkid

New member
מזל טוב :)

ואם היה לי איזשהו ניסיון הייתי עונה לך על השאלות :/

למעלה