Finally

dori78

New member
חבל שאתה מגיב ככה

שלגייה123 חלקה עם הפורום בחודשים האחרונים את ההתמודדות שלה עם תופעה שנקראת "וגיניסמוס".
בשעה טובה ומוצלחת היא הצליחה להתגבר על הבעיה.
אם זה לא מתקבל על דעתך, אתה מוזמן לגגל את המונח.

זה שלאנשים מסויימים יש בעיה "להשיג" מין, לא אומר שכל חברי הפורום נמצאים באותה סירה.
לחלקנו יש בעיה עם מגע באופן כללי, חלקנו מאוד רוצים ולא מצליחים ליצור קשר עם אנשים באופן כללי, חלקנו משתתקים כשזה מגיע לאינרטאקציה יחידנית עם בני המין המועדף, חלקנו פשוט לא מסוגלים פיזית.

אני לא רואה סיבה לזלזל באף אחד מהמניעים, שהביאו את חברי הפורום להצטרף אליו.

goldy

New member
אני כבר לא יודע מה לחשוב

כשהייתי נער קינאתי בזה שהייתה לו דמות מבוגרת שלימדה אותו,
כשהתבגרתי הבנתי שאני צריך לצבור ניסיון,
והיום 3 חודשים לפני גיל 30 כרונולוגית: אני מפחד פחד מוות לשמוע "אני נשואה", אחרי שכל חיי שמעתי רק "יש לי חבר".

dori78

New member
אני ממליצה שתתחיל להפתח למחשבות חדשות

כשמישהי אומרת לך "יש לי חבר" או "אני נשואה" - פשוט תדפדף הלאה.
אם תתחיל עם בנות 22, אני די בטוחה שלא תשמע "אני נשואה".
למה אתה מתייחס לזה כתירוץ? אולי באמת יש לה חבר?
ועוד משהו:
אם מישהי אכן משתמשת בזה כתירוץ, האם זו הבחורה שהיית מאחל לעצמך כבת זוג?

goldy

New member
גיברת אני חושב שאת פשוט לא מבינה:

לכל 3.5 מיליארד הנשים בעולם 'יש חבר', אם מישהיא טורחת להסתכל לכיווני זה בגלל שהיא לסבית שחושבת שהיא יכולה לשקר לעצמה, או סטרייטית שמסיבותיה מכוונת לריצפה.

לכל הנשים יש דרישות ותנאים, וכל אחת מהדרישות היא ייהרג ובכל יעבור: אכזבה מדרישה אחת = בהכרח נעילה לתמיד, ומילוי דרישה במינימום 100% = בהכרח העלאת תנאי נוסף.

צר לי, אני לא מסוגל להתמודד עם מצב בו *אם אני מנסה אז אני מוכשל*, כשבמקרה הטוב ביותר האפשרי רק 'נותנים לי את ההרגשה ש' מילוי המשימה במלואה ישיג לי את היעד, כשבפועל כמה שאני קרוב ככה אני רחוק.

לך יש קו מחשבה שאומר "בסופו של דבר, בהכרח, אני אמצא מישהוא. גם אם הוא תפוס, בסופו של דבר אמצא מישהוא פנוי שאני גם הטעם שלו".
צר לי לבשר לך על מידע פנים שלא יכתב בעיתון לטיפשה: אם גבר אינו דיקטטור / בן של דיקטטור / עשיר / מופיע בטלוויזיה / חסר המלצות אז אין מי שתרצה אותו, אלא אם כן היא מכוונת לריצפה.

דיבבלעס

New member
הו שלום לך!

אני רואה שאתה ממשיך בפיתוח התיאוריה הפילוסופית המעניינת שלך
מציע לך לכתוב ספר שיפרט את עיקרי הגישה שלך ביחסי גברים-נשים
לדעתי זה יכול להיות רב מכר

goldy

New member
אני לא רוצה לתעד, אני רוצה לפתור!

שימושי: להגיד לאנשים דברים שהם לא יודעים, כגון "מה מרגיש לך נכון" במקום 'מה את חושבת', ו"את יפה יותר מכל שאר הנשים" במקום 'את יפה'.
לא-שימושי: 'יש לי חבר' אז לכי תזדייני את והחבר שלך, 'נשים דורשות את מר מושלם' ואז מחפשות לסיים את הקשר בכל מקרה.

דיבבלעס

New member
אתה מחפש לפתור?

אני מניח שאתה לא מתכוון ללהכיר בחורה כי נראה שאתה כ"כ שונא נשים שלא מתאים לך להיום עם אחת...

goldy

New member
אולי אני יכול לבחור לקבל בתחת?

אם נטיה מינית הייתה בחירה כבר הייתי מאושר.

תקרא ספרים כמו

המוח הנשי
נשים מנוגה גברים ממאדים

2 הספרים האלו
אולי יפתחו לך תראש לחשיבה חדשה.
בהצלחה.

דיבבלעס

New member
מספיק שתעיף מבט בפורום

ותבין שהתיאוריה שלך שטותית,
יש פה הרבה בחורות/נשים שהן כבר הגיעו לגיל מבוגר והן בתולות או לא היתה להן זוגיות או גם וגם
לעיתים זה מסיבות של חוסר בטחון (ולא שהקושי בכך שזה נובע מבעיה רפואית כלשהי היא פחות קשה להתמודדות) גם
יצא לי להכיר אישית בחורה בת 35 בתולה שלא היתה לה זוגיות והיא היתה ממש כמהה לזה ולא הסתדר בגלל הביישנות וחוסר הבטחון שלה
אז למה לתאר שוב ושוב את המצב כאילו לבחורות תמיד קל ואין שום בעיה למצוא את מה שהן רוצות בקטע הזה?
אם אתה רוצה לעבור צד כפתרון כפי שהעלת כאפשרות אתה יכול,
אבל רד מהגישה המיזוגנית שלך, זה לא יעשה לך טוב בכל מקרה

goldy

New member
משה, אתה כבר השגתה מישהיא?

1. אני שלם גם גופי.
2. אני בעל ביטחון: אין לי בעיה לגשת ולדבר.

איתי הכל בסדר ושום דבר לא בסדר! מה אני לא מצליח להבין?! כבר פניתי לנשים מהפורום, והאמת? חבל שעשיתי זאת.

אולי כדאי שתמתן קצת את הבטחון שלך

ותתחיל לחשוב לפני שאתה מדבר, או זורק עגבניות למשל.
גם לא יזיק להחליף את הניק ולהתחיל להיות נחמד.

למעלה