Finally

dori78

New member

אני חושבת שכבר הבנת שאני שייכת לנורמליות.
כפי שכתבתי, גם פה וגם בפרטי, אני נמצאת בזוגיות.
זה לא אומר שאם הייתי מכירה אותך כשהייתי פנויה הייתי מעוניינת לצאת איתך, אחרי הכל אני לא באמת מכירה אותך.

אם הייתי אומרת לך שפעם גבר תקף אותי ולכן אני חושבת שכל הגברים הם זבלים, זה היה נראה לך טיעון הגיוני?
תרכך, תכתוב כמו שאתה יודע לכתוב ואל תתקוף נשים רק על בסיס היותן נשים.

אני בהחלט חושבת שבמקומות שקצת (לא הרבה) רחוקים מת"א, יש יותר אנשים מכווני חתונה-ילדים-בית-תוכי-מזדה.
אולי שווה לך לנסות, לפי מה שאתה כותב כרגע רע לך מכל בחינה.
למה שלא תמצא עבודה באחד מהמקומות האלה ותנסה לפתוח דף חדש?

עכשיו הרגת אותי. בואי נתחיל מהתחלה

אם את בזוגיות, מה את עושה כאן?
אני זוכר תמונה אחרת לגמרי. איבדתי כיוון
וכן, את כמובן מוזמנת להשאר כאן. אני לא מוותר בכזו קלות על האדום שלך

dori78

New member
זה משעשע, למי שלא מגיע עם מטען קודם.

כן, אני חושבת שבת"א יש ריכוז מאוד גדול של "מלכות כיתה", ואני מתייחסת בזה לבנים ובנות כאחד.
יצא לי להכיר באופן אישי כמה וכמה כאלה, גם אם הם עטו מסיכה כזו כי מה שנראה להם הגיוני לעשות - זה עדיין מה שהם שידרו. זה לא נעים, על אחת כמה וכמה אם לוקחים בחשבון חוויות קודמות כמו שגולדי מתאר.

את המונח "מלכות כיתה" נטשתי לפני 30 שנה בערך

גרתי תקופה מסויימת בתל אביב, והכרתי כל מיני סוגים של אנשים שם. גם היום אני מכירה כל מיני תל אביביים, ולא חסרים בהם "נורמליים" עם או בלי מרכאות. גם לא חסרים אנשים לא-נורמליים בפריפריה (מהתיאור שלך, אני מבינה שזה כולל גם אותי
)

dori78

New member
אני משתמשת בזה לתיאור הלך רוח

שרבים מהאנשים בת"א מתאפיינים בו.

את בהחלט לא מה שגולדי מחפש, כשכתבתי "נורמלי" התכוונתי למה שנורמלי בעיניו, לפחות לפי מה שהוא כתב פה עד כה.
באופן כללי, מכיוון שמרבית יישובי הפריפריה הרבה יותר בנויים ומותאמים לגידול ילדים ות"א, מצד שני, יותר מעודד אופי חיים של רווקים שחיים יותר בחוץ מאשר בבית - כן, אני בהחלט חושבת שיש יותר סיכוי למצוא מישהי שמעוניינת בחתונה וילדים בפריפריה ולא בת"א. אין לי סטטיסטיקות מדוייקות, אבל אני כמעט לגמרי בטוחה שגיל הנישואים (באוכלוסיה החילונית, כן? דתיים זה לא פונקציה פה) הממוצע יורד ככל שמתרחקים מת"א. וכנראה שלא סתם.

רובם המוחץ של הרווקים והרווקות בתל אביב

מעוניינים בזוגיות סטרייטית, ובסופו של דבר גם בהקמת משפחה.

מדוע הנשים שגולדי התחיל איתן לא היו מעוניינות בו? זו כבר שאלה אחרת, והתשובה קשורה כנראה לגולדי, לנשים שהוא התחיל איתן, ולאופן שבו הוא התחיל איתן, יותר מאשר למיקום הגיאוגרפי.

dori78

New member
נכון.

אבל:
לא כרגע, אחרי התואר השני, אחרי שנסתדר קצת כלכלית...
לא חסרים תירוצים. מי שרוצה ועושה למען זה - מוצא בכל מקום.
מי שמגיע מחוויה קודמת קשה - בהחלט יכול להיות שזקוק בהתחלה לסביבה קצת יותר "רכה".

אני יכולה להגיד מה אני ראיתי וחוויתי במעט המועדונים שהגעתי אליהם, במהלך שמונה השנים שאני גרה באיזור.
כמו כן, ציינתי פה לא פעם שזו לא כוס התה החביבה עלי, ככה שבהחלט יכול להיות שבמועדונים אחרים יש אלפי רווקים ורווקות, שרק מחכים לנסיכה על החמור או לאביר עם הטוסטוס, שייקח אותם לעבר השקיעה בחוף גורדון. או שלא.
יכול להיות שהאנשים שאת מכירה וגרים/גרו בת"א הם שונים לגמרי, זה לא סותר אחד את השני.

א. לא ברור לי מה הקשר בין חתונה וילדים

לבין מה שגולדי מחפש, שלפי מיטב הבנתי, זה קשר זוגי ראשוני.

ב. ממממממש לא ברור לי מה הקשר/סתירה בין רדיפת חתונה וילדים לבין התנהגות של "מלכת הכיתה".

ג. הרבה תל אביבים לא הולכים למועדונים בכלל (אני חושבת שיש אפילו כמה כאלה בפורום הזה).
לא מפתיע שבמועדונים תל אביביים פגשת אנשים מסוג שונה מזה שהיית פוגשת במסגרות אחרות, שקיימות, ועוד איך, גם בעיר הגדולה.

אלו חוויות הוא מתאר?

שנשים לא רצו אותו? אני בטוחה שזה לא קרה לאף אחד ובשום מקום מחוץ לתל אביב!
נו באמת.

dori78

New member
ציניות בצד

הוא מתאר חוויה של דחייה כוללת שנמשכת מהרגע שהוא זוכר את עצמו.
אני לא נכנסת לסטטיסטיקות, כי אין לי מידע בנושא.
חוויה אישית היא חוויה אישית, אם זה מה שהוא מרגיש אז זה מה שהוא מרגיש ואף אחד לא יכול להגיד לו שהוא לא מרגיש דחוי.
אני גדלתי בבית ממוצע בשנות השמונים העליזות, לא היה חסר לי כלום על הנייר.
בפועל, החוויה שלי היא של קיפוח מתמשך מצד כל הסובבים, עד שהגעתי לגיל שבו נמאס לי מזה.
גם אם על הנייר לא חסר לי שום דבר ואין לי סיבה להרגיש ככה, אף אחד לא יכול לשלול את העובדה שככה אני מרגישה, זו חווית החיים הפרטית שלי. הדבר היחיד שאני יכולה לשנות, הוא ההתמודדות שלי עם התחושה הזו ובשלב מאוחר יותר גם התמודדות עם הסיבות שגורמות לי לחוש ככה.

אם זה מה שהוא מרגיש אז זה מה שהוא מרגיש

ואין לזה שום קשר למקום מגוריו (שאגב, לפי הכרטיס הוא בכלל בדרום).
אז חבל להכניס לו (ולקוראים אחרים כאן) כל מיני שטויות לראש.

נשמה

אתה כבר מזמן וויתרת על חיפוש פעיל של זוגיות

וכל מה שאנחנו רואים בפורומים זה הקיטורים שלך
של "יש לי חבר"

נו בטח
גם באתרי הכרויות לכל הנשים יש חבר?

אתה חי בסרט
ואתה לא מנסה לצאת ממנו
אך כך תתרגל לעובדה שכל החיים תהיה לבד.

או שפשוט תהפוך לעשיר או מפורסם
בימנו זה קל עם "היפה והחנון" והאח הגדול

למעלה