first there was men

IC4

New member
הממם הגישה שלי היתה דווקא

שאם תתעלם ממשהו הוא לא יעלם, מהמובן של אם נמחוק את הדעות של אנשים, זה לא אומר שהם יפסיקו להיות עם אותן דעות. לכן במקום למחוק בואו נהיה היפים (למה יש אנשים שחושבים שהמילה הזאת זה מילה רעה?) ונחנך את העולם אני נגד ההתנערות מאחריות כמו מורה שמעיף תלמיד החוצה כחוסר התחשבות בתלמיד רק על מנת שהשיעור שהוא מנהל יתקדם באופן יותר נוח לו.

Chot

New member
אין לי כוח לחשוב

רק לגבי השורות האחרונות האסוציאציה המיידית (והברורה מאליו) שעלתה לי בפדחתי היא כמובן מלחמת ויאטנם, (ולא רק בזכות ג´יפק. בֶּל הליקופטרס). היד המכוונת הייתה זו של בעלי ההון לפי תאוריה אחת מבין רבות. אני חושבת שמה שיענה לך איכשהו נמצא בשורה הראשונה של ההודעה שלך - "אם אנחנו מעריכים את המנהיגים שלנו כחכמים.." "אנחנו" זה מכלול של אוכלוסיות שונות, ובשם התואר "חכם" אפשר להשתמש באופן יחסי.. כמו למשל כשאמרתי לילד אחד חום - "השיניים שלך ממש לבנות. אבל הכל יחסי"

Master Boo

New member
עד כמה שאני לא מוצא בזה כלום-

כל הכבוד! ההודעה הראשונה מזה הרבה זמן שמעלה בי איזה רצון לקרוא אותה שוב...

Bassman

New member
אני חושב שזה יכול להיות רעיון נחמד

זה יכול להתאים לאנשים האינטלקטואלים (לפחות חלקם כי יש פה גם ילדים קטנים בני 14) אבל כמובן שזה הכל תלוי במה שאני יודע.... כי אני גאון

IC4

New member
בעעעההה

הממם לא להעליב ילדים בני 14 שלא כצורך , יא אוהד הרגשת עליונות לא ראויה ובבקשה לרשום הודעות אם כבר יותר ארוכות משתי שורות בנושא הזה, עדיף.. וארצנו הקטנה- למה את עושה חיקוי של עצמך :-?

IC4

New member
חשבתי אבל לא הייתי בטוח../images/Emo4.gif

ולכן גם רשמתי לרשום בבקשה חיקויים טיפה יותר ארוכים ...

חזיר בר

New member
נחשו מי אני

מנינים סמק,אולי אני לא ממש מבינה ולא ממש חכמה אבל משו פה מסריח לי. אני אולי נאורה אבל מישו אחר כנראה לא. (עכשיו הערה של חזיר בר:זה ממש כאב לי לכתוב את זה)

Master Boo

New member
בוא נראה מי זוכר... ../images/Emo8.gif

אני? זונה של המאטריקס?? נעלבתי! אני הולכת!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

IC4

New member
LOOOOOOOL !!!

יפהההה!!! BEEBOO
או ההפך BOOBEE? בכל מקרה מישהי שמשום מה החליטה להעלב מבדיחה קלה ולצאת לעזאזל מהעולם האמיתי בחזרה אל המאטריקס מה לעשות קורה מדי פעם

למעלה