first there was men

RedStorm

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif!!!!

באמת! קצת כבוד לחיילים שיושבים שם ..... ומגנים עלינו!!!!! הידד!!!!!
- "אם תרצו אין זו אגדה"!

IC4

New member
אמן חובשת !

1) אני כרגע חזרתי ממסע רוחני קורס של 10 ימים של שתיקה והרצאות ומדיטציות ולומד על עצמך ועל העולם ומה אתה יכול לעשות מעצמך פשוט מדהים חוויה שאני ממליץ לכל אחד

IC4

New member
אני מבין את לא מבינה את מהות המשחק?

ומה זה שפכטל ?!

../images/Emo102.gif למען השם! שפכטל!

אתה לא יודע מה זה שפכטל? אתה בטוח שלא נתנו לך 21 על נפשי? שפכטל זה: 1. כלי עבודה לישור חומרים נוזלים שבעתיד יהיו מוצקים. 2. זה שאוסף את הליכלוך מהרצפה. תהיה בריא

hsotrt

New member
מה זה פה ממשלת נירון?

ותודה למורה להיסטוריה שהביאוני עד הלום...

מימי

New member
איתי יקר (ואתה ירק בעצמך!)

אני ממש מעריכה את מה שכתבת, אני יודעת כמה זה קשה לקחת דברים שאמרת בחזרה! ואני שמחה שעשית את זה, אתה לא יודע עד כמה. אני מקוה שעשית את זה כי אתה באמת מאמין בזה ולא מלחץ חברתי, כי כולם היו נגדך בקטע הזה... מצטערת שאני עונה על ההודעה הזו רק עכשיו, רק עכשיו נכנסתי לפורום. (אתה קצת מעצבן אותי, כי אני לא יודעת בכלל מה דעתי עליך! לפעמים אני ממש לא אוהבת אותך,בלשון המעטה, ולפעמים אתה נורא חמוד. אז תחליט כבר מה אתה!!!)

IC4

New member
funny thing is לחץ חברתי

אם כולם היו אומרים שאני צודק ותומכים בי , לא הייתי יוצא הרשע. למרות שהייתי בדיוק אותו בןאדם אם אותן הדעות כמו שהיטלר אמר אם היינו מנצחים אף אחד לא היה מבקר אותנו ולא עשיתי זאת מתוך "לחץ חברתי" - אני לא ממש מאמין במונח הזה, זה סתם מונח שהמציאו כדי לנסות לפשט בצורה ממש ממש מטומטמת וקלה משהו יותר מורכב בכל מקרה עשיתי זאת בלי קשר לאחרים כי ראיתי מה אני עשיתי לך וזה ממש לא נראה לי מתאים לי או לפחות לצד אחד שבי ואנחנו רוצים שצד זה יחיה ---- מה שלום חברתנו מוניקדם ? שההולנדית הזאת תענה לי כבר

מימי

New member
הולנדים הם כאלה שויצרים!

וזה לא כאילו אתם באמת הולנדים, אלא שמישהו מההורים שלכם קצת הולנדי. ואתם משויצים בזה כאילו לא יודעת מה! ואפילו אין לכם במה להשויץ, כי הולנדים הם כאלה קמצנים. כשהייתי בהולנד בקיץ הם לקחו לנו כסף על המים במקלחת! ויש להם כמויות של מים! בכלל, כל מה שיש לכם בארץ המכעורה הזאת שלכם זה דשא ופרות. כל הזמן רק דשא ופרות. ושטוח!!! אני ואחי הקטן ספרנו כבשים דרך החלון בנסיעות, והמצאנו שיר: (במנגינה של "עוד טיפה") עוד כבשה עוד כבשה עוד כבשה עוד כבשה תהיינה קבב. ונכון יש את הפסל של הילד המשתין, שקוראים לו "מניקן-פיס" או משהו כזה? אז מניקן פיס ומוניקנ-דם זה בערך אותו דבר. => הפרה ההולנדית שלנו מסריחה מפיפי. אם תתחתנו, אז יהיו לכם ילדים בלונדיניים חמודים כאלה, כי התינוקות ההולנדים כאלה בובונים... אבל אני לא מרשה לכם להתחתן, אז תשכחו מזה. בכולופן, הולנדים הם מסריחים, אז אין לכם במה להתגאות!!!

Chot

New member
רוצחים (קבב)

מימי צודקת, הולנד סתם מעתיקים משוויץ בימוחד במלחמת העולם הראשונה שהם היו "נייטרלים" בתחת שלי, כן? רק אני לא הבנתי שנייה ממה שמימי כתבה? למרות שזה די משעשע בצורה הזאת. וכמובן שיש להם במה להתגאות - אופניים לבנים, אנוּק וכדומה

מימי

New member
הם לא שוייצרים, הם שויצרים!

יעני, גאוותנים. כי שני ההולנדים היחידים בפורום (אייסי ובוביש) כל הזמן מתגאים בהולנדיותם. צ´וט, גם אני לא מבינה מילה מהודעותיך המשעשעות. אני חושבת שיש לנו קצר בתקשורת.

IC4

New member
מה זה לעזאזל משוויצים?!!?

את מסתכלת על זה כאילו מי שהולנדי שווה יותר ומי שלא אז לא ? מה זה משוויצים?!? אגב צ´וט - אחדש לך ואומר שהולנד לא היו ניטרלים, לא ראית את BAND OF BROTHERS? אחים לנשק, למען הישראליות של מימי וחובשת ? אה אופס דיברת על מלחה"ע 1 אז זה לא קשור... וחוץ מזה למי איכפת מה יש בהולנד זה לא ששני שליש מישראל שווים משהו רק נגב מדבר מסריח וכשאין מדבר אז או שיש אויר מזוהם שלא שמים לב אליו (חיפה, מפעלי זיקוק) או שאי אפשר לנשום (תל אביב). את חיה בירושלים אז את לא מודעת לזה
ירושלים אויר נפלא! אולי בגלל זה כזאת עיר קדושה. וגם עיר עם אוירה כזאת קרירה ונעימה CHILLY כזה... בכל מקרה למה אין מה להתגאות בהולנד? יש לה אמנם המנון שאנשים שכחו לשנות במיליון שנה האחרונות אבל יש במדינה הזאת ליברליות באופן הכי נאור שאני מכיר וגם האוכל הייחודי לה מעולה!! לא מבין למה הוא לא התפרס לתחומים מעבר להולנד... אגב מישהו שמע על דרכי המשטר בסינגפור? די מדהים...

מימי

New member
איזו בורות!!!

משויצים, נו... שויץ, גאוותנות... אני חושבת שזה בא מיידיש, אבל זו מילה נפוצה! (דרך אגב, כל המילים המגניבות באו מיידיש, גם גרעפס ופלוצים, דרך אגב) יידיש איז א זייער שווה! ואני לא חיה בירושלים. אני גרה באפרת, ששמה יש אויר פי שבע יותר טוב מירושלים. ירושלים מסריחה מעשן של אוטובוסים מתפרקים. אבל היא עיר מקסימה. האוכל היחיד שאכלתי בהולנד היה "וואסה ברט" שזה כמו קרקרים וזה גם הדבר היחיד שכשר בכל הארץ הזאת. כך שלא זכיתי לטעום מהאוכל הטעים שם. וזה גם די מגניב שמוכרים שם סמים ברחובות. רציתי לקנות, אבל ההורים שלי היו נגד.

IC4

New member
את סתם מקנא שההורים שלך לא נתנו לך

לקנות סמים אז את אומרת שאנחנו שוויצרים ואגב אני יודע מה המילה הזאת אני רק אומר שזה מטומטם להגיד שאנחנו כאלה שוויצר זה כשמישהו משוויץ שיש לו משהו שלך אין וזה לא שלנו יש את הולנד ולך אין הבנתוס? אגביידיש אם איני טועה מושפעת מגרמנית גרמנית היא השפה הכי מצחיקולית שיש רק חבל שגרמנים לא יודעים אנגלית (מגרעה שלא קיימת אצל ההולנדים, לפחות רובם) ואני משוכנע שהדברים הטעימים בהולנד שבוביש ואני דיברנו עליהם הם כשרים. זה שאין עליהם סמל "מאושר על פי רבנות יבנה" לא אומר שהם לא כשרים. ---- מה שטעים - כשר! כל עוד הוא לא נעשה תוך כדי שימוש בסבל של יצורים אחרים.

למעלה