Fitter Happier

מה פתאום....ממש לא מתכנן

לבלות את שארית מותי בכד...אני רוצה שיפזרו אותי על מנגל ויעשו על האש....כמה שיותר בשר יותר טוב

avki

New member
זה מזכיר לי את המילים של השיר

המדהים של גבריאל בלחסן (גיטריסט להקת אלג'יר) "סניקרס": (שניה מחפש את השיר לשמוע את המילים....
)"...אדון זקן שעומד בתור כמו כולם עם מספר ביד, מחכה לרופא שמספר לו שהכל בסדר ושיכין את הצבאה ושלא יישכח לקחת את הכדורים בזמן, כי אחרת יישאר פה קצת יותר מהזמן הדרוש, וכידוע לכם עיניין עדין ומדויק הדבר. צריך להוריד את הבשר מהגריל ברגע הנכון שלא יבואו בתלונות הרעבים הזועמים ולפנות מקום לבשר הבא. כי זה דרכו של כל בשר להיוולד בפיצוח ובפקיעה, להבשל לנבול ולהאכל...

חרטושה

New member
אתה מכיר את הפרסומת עם הכלב

והשניצל? במיוחד בשבילך: רואים ילד קטן שהולך עם הכלב שלו ואומר: אני כל כך עצוב, אני צריך להפרד ממוקי. ומייד אחרי זה אימא שלו נכנסת לחדר עם צלחת של שניצל.

kittycatbone

New member
דווקא למה לא לתת לתולעים לאכול

את הגופה שלך? זה חלק מהסדר של החיים. נולדים חיים מתים, ומתפוררים ונאכלים ע"י הטבע. אין דבר יותר טבעי מזה
חח..

למה לא להאכל על ידי הטבע????

כי בשר זה רצח!!!!(ככה מישהו החליט משום מה...) והטבע לא רוצח אף אחד. אני מעדיף לתרום את גופי למדע...

kittycatbone

New member
התולעים זה לא מה שרצח אותך,

אתה כבר מת
הממ, ובאמת שאין קשר בין זה שחיות אחרות אוכלות חיות אחרות בין זה שבני אדם יאכלו חיות...
(כאילו ואין לי כוח להתחיל להתווכח על זה. באמממממת.
)

vegetable man

New member
מעניין, כי זה מזכיר

את המוות של איאן קרטיס מ-Joy Division (שת'ום יורק מאוד אוהב ומושפע ממנו). מה שמעלה אצלי את השאלה: האם באישיות של ת'ום יורק, אתם רואים אותו יוצר אלבומים עד גיל מתקדם, או מת מוות הירואי אופייני של אמן מיוסר גאוני-דיכאוני. דעתי? אני מופתע עד עכשיו שרדיוהד עדיין קיימים, ולא כי הם היו אמורים להתפרק בגלל מיצוי עצמי.

חס ושלום!!!!!

שיבדל לחיים ארוכים במיוחד...מצידי שיוציא שיר בשלוש שנים..

avki

New member
איך הוא מת?

ולJoy Division יש אלבום שנקרא Closer או משהו כזה?

vegetable man

New member
איאן קרטיס

היה אדם מסובך בעל אישיות מאוד פרובלמטית. הוא סבל מדיכאון קליני ממושך, כמו כן, ממחלת הנפילה ולקח סמים ע"מ לשלוט במחלה שלו. בכל מקום שמוזכר איאן קרטיס, תמיד מציינים את צורת הריקוד המיוחדת שלו, שתמיד מיוחסת לאפילפסיה שלו. הוא תלה את עצמו אחרי ערב שבו צפה בסרט. אפרו נשרף והוטמן בעיר הולדתו באנגליה (ולכן הזכרתי את הדוגמא בהקשר הנ"ל). ו-Closer הוא אלבום גאוני, שהקדים את זמנו, של JOY DIVISION, שהפכו ל-NEW ORDER (הטובים גם) עם מותו.

חרטושה

New member
אוי, כן....

לא ידעתי שרדיוהד הושפעו מהם, למרות שהייתי צריכה לנחש.

aviGODFATHER

New member
אני באופן אישי לא אוהב את השיר הזה

המילים מוזרות לגמרי (או כמו שאנשים אחרים קוראים לזה: מבריקות. אני לא נמנה עם האנשים האלה) ולא משנה כמה המילים מדהימות, חייב שתהיה איזו מנגינה (ולא 3 הקשות על הפסנתר), והקול הממוחשב לדעתי רק מוריד את השיר הזה עוד רמה למטה. אבל זאת רק דעתי ואני יודע שעכשיו יתנפלו עליי ויגידו שזאת הגאוניות של רדיוהד. אני פשוט לא רואה את זה ככה... זה השיר היחיד באלבום שאני לא אוהב...

קודם כל ברוך הבא!

שנית מדובר על שרשור ניתוח שירים כאשר עכשיו אנחנו מנתחים (בערך) את פיטר הפייר (איזה עלוב זה בעברית). בכל אופן איכשהו גלשנו לזה שהחיים בחרא, ושבשר זה רצח ושאנחנו מזון לתולעים למרות שלא עשינו להן שום דבר רע... אני צריך לאכול סטייק ומהר... תהנה!!

למעלה