Fitter Happier

avki

New member
"מה? גם אנשים רעים שומעים רדיוהד?"

והמבין יבין.

הקול הממוחשב מדגיש את העניין

הפוסטמודרני של "רשימת ההוראות לחיים טובים יותר". כי האדם הפך להיות רובוט שנשען על מערכות סיסטמטיות אז זאת הסיבה שהקול הממוחשב הזה יוצא מתאים.. אתה לא אמור להתייחס אל זה כשיר מוסיקאלי רגיל אלא כשיר מחאה אומנותי עם דרך יצירתית ומקושרת להבעה של הדברים. זאת לא היתה התנפלות. רק ניסיתי לגרום לך לראות את הדברים מזווית שונה :)

aviGODFATHER

New member
אני יודע שהשיר אמור להיות עמוק

כזה שלא סתם שומעים בשביל הכיף אלא בשביל העומק שלו. אני פשוט לא בן אדם שמתחבר לשירים כאלה...

זה מן שיר שחוצה את האלבום לשני

חלקים שווים ומאוזנים. הוא בא ממש במקומו.. אני מתחבר למילים שלו...

רק בגלל שווג' מתעקש שכולם יגיבו...

אני אחלוק אתכם את חוסר ההבנה שלי בנוגע ל- "למה לעזאזל הם החליטו שזה צריך להיות באלבום?" אני לא חושבת שזה "שיר" , כמו שאמר כבר מישהו צריך איזה מנגינה ולא רק הקשות על פסנתר. לדעתי ת'ום סתם שיחק והתנסה (=עשה ניסויים) ומשום מה הלהקה החליטה שזה יתאים להם. שיהיה להם לבריאות. מתחבר לי עם הסקיפ העצבני שאני עושה על קארמה פוליס... יאללה לאלקשיונירינג!!! (רמז : ליאור אוהבת)

vegetable man

New member
אני דווקא כן מכריח

סתאאאם. אבל ברצינות: אני לא חושב שבהכרח רק שירים עם הלחנה לגיטימיים - יש המון דברים שאנחנו מאזינים להם שאנחנו אוהבים (או לפחות אני, מדבר בשם עצמי), בלי שהם מולחנים. אישית - אני מכיר כ"כ הרבה כאלה, למשל, חלק גדול מהחומר המוקדם של פינק פלויד. המון אמנים שעוסקים במוסיקה אלקטרונית יוצרים מוסיקה שאי אפשר לומר שיש בה הלחנה. סה"כ אני חושב שזה עניין של להרגיל את האוזן, למרות שיש פה עניין של טעם אישי גם.

הכל לגיטימי

אני פשוט לא חושבת שזה מתאים לאלבום. אני בטוחה שלרדיוהד יש סיבות משלהם, ומי אני שאגיד להם מה לשים ומה לא לשים באלבום שלהם. אגב, אני כן שומעת יצירות ללא מלודיות - למשל spoken word - ואין לי שומדבר עקרוני נגד . אתה צודק בהחלט, זה עניין של טעם אישי.

למה אף אחד לא מתייחס לעובדה שזה

בהחלט יצירה מוסיקאלית - או לפחות חלק מיצירה מוסיקאלית. למה אני מתכוון? זה הרי חלק מ - paranoid android !!!! זה מופיע ברקע של השיר ומהווה חלק בלתי נפרד ממנו. ת'ום החליט להשמיע גם את החלק הזה בנפרד...אז זה פחות מוסיקה? באותה מידה היה יכול להוציא רק את הכינורות מ- how to disappeare completely ולשים את זה ברצועה נפרדת..

Latisia

New member
משום מה אני תמיד דילגתי על הקטע הז

אני לא יודעת למה הוא תמיד עיצבן אותי ולא היה לי כוח להקשיב אליו P: נראה לי הקול הזה שלו עיצבן אותי... אבל הוא בהחלט מדגיש את הלעג לשיגרת החיים של האנשים בחיים P:

מסכים לגמרי עם כל מה שכתבת!! אבל

מוזר לי ועוד לא הבנתי לעצמי למה הוא כל הזמן מזכיר את הקטע של התעללות בחיות.... זה קטע חוזר ונשנה בשיר הזה. ת'ום באיזה משהו למען זכויות של בעלי חיים או משהו כזה, צמחוני, משהו כזה? ודעתי על הביטוי בסוף, כי בסופו של דבר זה מה שאנחנו סתם חיות, על תרופות ודברים אחרים שרק הורגים אותנו לאט לאט... זה שיר שמדבר על פספוס החיים. איך ככה עברו להם החיים (אתמול היה לי בדיוק 17 ואני לא מבין מה עשיתי כבר 17 שנה.. :( שיר שנותן לך לחשוב על החיים שלך אם הם באמת שווים משהו)

חחחח יא דיכאוני!

"17 ואני לא מבין מה עשיתי כבר 17 שנה.." חחח מה עובר עליך? עוד לא הבנת שאנחנו כמו נמלים ? חיים בשביל לחיות בתוך מחזוריות ואין כביכול משמעות אם בסוף אנחנו מתים.. אבל מה שאתה עושה ומשאיר מהחיים שלך גם אם זה החותם הכי הכי קטן הוא נשאר לנצח... כשתגיע ל18 זה ילחיץ אותך עוד יותר ! ואז מה תעשה?? אני רושם לך פטור מרדיוהד למשך שנה..

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif

ומה הוא עשה 17 שנה? אני מניחה שבשנתיים שלוש הראשונות הוא למד ללכת ולדבר. ואז הוא התבגר ולמד ביסודי, חטיבת ביניים ותיכון. כאילו מה כבר אפשר לעשות ב18 שנה הראשונות של החיים? זה לא שכביכול יש לנו ברירה, או אפשרות לעשות משהו. קודם גדלים, מתבגרים, הופכים למבוגרים, ואז מתחילים לחשוב על מה עושים בחיים. כאילו זה לא שאי אפשר לעשות דברים בזמן הזה של החיים, אבל אם לא עשית כלום אז זה לא סוף העולם. מה לעשות מעצבן אותי כשחברות שלי אומרות שהם זקנות כי הם בנות 16/17.. גם אם זה בצחוק ><.

יש אנשים שמספיקים להקים משפחות

עד גיל 18. איי שם בכורדיסטאן. ויש אנשים שמספיקים להתפרסם , להזדווג , לכתוב שירים וליצור דברים. תלוי מה זה בשבילך להשאיר חותם

kittycatbone

New member
כמו שכתבתי...

זה לא ש*אי אפשר* לעשות משהו עם החיים עד הגיל הזה. אבל אם לא עושים, זה ממש לא סוף העולם, כי יש עוד הרבה זמן לחיות כדי לעשות את אותם דברים.

חחחחחחחחח בחור דכאוני אני ממש לא:)

פשוט באמת אני חושב, שחוץ מצחוקים ושכונה לא עשיתי שומדבר בחיים. חחחחחח פטור לשנה חחחחחח הרגת אותי:) (ואם זה נשמע ציני אז ממש לא חחח אני ממש רציני חחח נשפכתי פה:)

אז אולי את גיל 17 שים בסימן ירידה

מהברזלים של השכונה חח אני הרבה פעמים עושה לאנשים ניתוח פסיכולוגי לפי המוסיקה שהם שומעים ואז אני נותן המלצות ופטורים..

למעלה