game news

טריילר לjust cause 3

מגיע בחגים 2015. אני הורג את סקוור אם הם מבזבזים את כל המסיבת עיתונאים שלהם על המשחק הזה, עכשיו שהם אמרו שפפ15 בקושי יקבל ייצוג
בתערוכה הציפיות שלי בשמים!

הטריילר נראה מעפן, אבל היי, היה פה איזה בחור שאמר שהגרפיקה של just cause 3 לא סופרת את של uncharted 4 חחחח! אז רק בשביל לראות מה דעתו על הטריילר שווה לשים אותו פה.

outrigger

New member
שלום שלום

אני עדיין חושב שבלכידות המסך המשחק נראה טוב יותר מu4. אבל מבחינת אנימציה הסרטון הנ'ל באמת נראה לא משהו רציני. זה נראה כאילו הם שיפרו רק את המודלים, טקסטורות וכו' אבל לא ממש טיפלו באנימציה. מצד שני, כבר אז הדגשתי שמדובר בשלב התחלתי של u4. אני מקוה מאוד שהשיפורים יגיעו בהמשך. בדיוק כמו בtekken7.

אתה יודע שסקוור עושים פוטושופ ושיפוצים לתמונות שלהם נכון?

זו הסיבה שבתמונות המשחק הזה נראה לך יותר טוב, ממה שהוא באמת, אבל גם עם כל השיפוצים שסקוור ידחפו לתמונות של just cause 3 אני לא רואה איך התמונות ההן היו נראות לך יותר יפות מהגיימפלי של uncharted 4, לא כל משחק שדוחפים לו אפקט זוהר של bloom באמת משתפר בגללו.

outrigger

New member
לבנתיים המשחקים שהכי ציפיתי

להדגמת היכולות הגרפיות אכזבו. אבל זה כנראה רק משום שהם באמת בשלבים ההתחלתיים שלהם. בדבר אחד אני בטוח- אם הu4 יראה לבסוף כמו שהוא נראה בתערוכה הקודמת, מבחינתי זו תהיה אכזבה.

כשאין ציפיות אין גם אכזבות :)

אי אפשר לצפות מקונסולה עם מעבד של מחשב נוטבוק מ2010 וכרטיס גרפי מ2012 להגיע לביצועים שפינטזת עליהם :( מנגד אפשר להתפעל מהמגיה השחורה והנפלאות שהמפתחים מצליחים להוציא מחומרה עתיקה שכזו :)

אז סוף סוף הבנתם שהסוני 4 הוא לא פיסי חזק

מעבד חלש וכרטיס גרפי עתיק, הקונסולות אותה הגברת רק בשינוי מעטפת חיצונית, צורה, מחשב לכל דבר, עם אופיטמיזציה בלציה.

הPS4 שווה את ה2100 שקלים שהוא עלה :)

לא משנה מה תעשה אתה לא תצליח להרכיב מחשב עם הביצועים של הPS4 ב2100 שקלים, אז לא ברור לי מה החידוש פה? אף אחד לא אמר שהPS4
הוא איזה I7 עם איזה 32GB זיכרון וGTX Titan X,אבל הוא אוכל בביצועים מחשבים שמצוידים בכרטיס המסך שיש לו וזה יותר ממספיק.

אם כבר, אף משחק לא מנצל את החומרה של הPC ברמה שתצדיק קניית מחשב גיימינג, אפילו המכשף 3 אחד המשחקים הכי יפים שהולכים לצאת
בקרוב לPC לא שווים את ההשקעה הכספית. זה לא שעל המחשב יש לך משחקים ברמה של הדמו של ההוא של uncharted 4 על 60FPS
....

בהחלט מסכים איתך אבל

ככל שהזמן יחלוף מחשבים שנקנו היום עם חומרה חזקה יריצו בעוד מספר שנים היטב משחקים חדשים.
ראיתי כבר GTA V אצל חבר ועם דרישות מומלצות לא מקסימליות, נראה יותר יפה מהסוני 4 יותר חי, עם יותר פרטים ורץ חלק יותר.

לא טענתי שהסוני לא הוא כן שווה ביחס למחיר, רק נוכל לומר שמי שיהנהמשני הפלטפורמות ירוויח הכי הרבה, ובעיניל למען האמת הסוני 4 בזמנינו לא כזה עלות יקרה כולל הכל, בהתחשב בכך שגם לא קונים כל משחק שיוצא אלא רק מה שמעניין אותנו, יש לי בינתיים רק 5 משחקים, נראה עד סוף חייה של הסוני 4 אולי יהיו לי רק 30 משחקים אם בכלל...

outrigger

New member
אל תספיד את הps4 כל כך מהר

נראה לי שאנשים עדיין לא מבינים מה המשמעות של הדור הבא. להערכתי בתערוכת הe3 הקרובה בעלי הpc הולכים לאכול את הכובע שלהם.

אגב, מי אמר לך שהמעבד של הps4 כל כך חלש? כמדומני שחומרת היגואר היא מ2013:

http://en.wikipedia.org/wiki/Jaguar_(microarchitecture)

בעלי הפיסי יאכלו כובע אתה באמת חי באגדה

מעבד הסוני 4 מקביל בעוצמתו למעבד I3 סטנדרטי, אפילו לא החזק ביותר בסדרה.
הכרטיס הגרפי מקביל אולי ל-GTX660 אפילו פחות.
החומרה,התוכנה ואיך היצרניות פיתחו והשקיעו במשחק מביא את התוצאה הסופית על המסך הביתי.
מעבד I7 מומלץ לגיימרים, ואילו מעבד I3 אפילו החזק ביותר בסדרה הוא רק לביצועים בסיסיים בלבד. זה סוג המעבד בסוני 4 בסיסי.
לא סתם מחיר הסוני כמחירו, החומרה ישנה ביחס להיום, עוד שהסוני 4 יצאה לראשונה היו כבר שנה לפני מחשבים חזקים מהיכולת שלה, כמובן שהם עלו יותר בזמנו.
עם מערכת ההפעלה החדשה ווינדוס 10 ו DX12 מייקרוסופט טוענת המטרה להביא את המחשב לאופטימזציה הקרובה לאופטימיזצית הקונסולות, זה יקרה בקרוב....... אז בכלל לקונסולות מלבד אקסולוסייביים ומלבד למי שלא יכול להרשות לעצמו פיסי חזק,מה להציע בכלל... שוק הקונסולות ימשיך לשרוד בגלל השניים שציינתי למעלה ורק בגלל אילו....

כרטיס המסך הוא הליבה של כל מערכת חזקה שרוצה להריץ משחקים, השני החשוב בתור הוא המעבד שללא מעבד חזק הרי שיהיו הרבה בעיות וחוסר איזון בין המעבד הגרפי למעבד הראשי, השלישי הוא זכרונות מהירים. והשאר כמובן ספק כוח איכותי וחזק המותאם בעוצמתו ביחס למערכת הקיימת.

outrigger

New member
ומה רע בחומרת pc ממוצעת כיום?

עם האופטימיזיות והכשרון של החברות הגדולות כמו קאפקום, נאמקו, סגה וכו', הם יוציאו דברים מרשימים בהרבה מכל מה שרץ כיום על המחשב. לדוגמא: אין שום משחק pc שהגרפיקה שלו מתקרבת לרמה של the order או ryse.

חחחח האורדר? Ryse ? בוא תראה למה סקוור מסוגלת עם כוח אמיתי.

ואני חייב להזכיר לך שהם השיגו את התוצאה הזו עם כרטיס 680 אחד :)
PS4 זה אחלה,אבל צריך להיות עיוור כדי לא להבין איפה היינו היום מבחינה גרפית, אם הPC היה פלטפורמה מובילה, והחברות באמת היו מנצלות את החומרה המפלצתית שיש לשחקני המחשב.

evilplate

New member
אם. זאת הבעיה

שהיא לא פלטפורמה מובילה ומחוץ לדמואים טכניים אתה לא רואה דברים כאלו.
&nbsp
אז כן, מהבחינה הזו הוא צודק וגם על ה PC אין משהו שנראה יותר טוב מהאורדר כרגע, לפחות עד הוויטצ׳ר 3 שמבטיחים שיהיה מדהים על אולטרה.

outrigger

New member
ו-32 ג'יגה ram

בהנחה שאכן ניתן להריץ זאת בזמן אמת (אני בספק רב ואני מכיר את הטריילר כבר מאז שיצא)וכבר ראיתי טריילרים של סקוור בעבר שלבסוף לא ראינו רבע מהם בזמן אמת.

"והחברות באמת היו מנצלות את החומרה המפלצתית שיש לשחקני המחשב"-

א)החומרה אינה כה מפלצתית בשוואה לps4 כמו שאתה חושב. הן הpc והן ה-ps4 מצויידים בחומרה דומה- 8 ג'יגה ram וכרטיס מסך של 2-3 טרה-פלופס. וכמובן, המעבד, שהוא החוליה החלשה של הps4, מכיל אף הוא כ8 ליבות. לא רע.

ב)זו בדיוק הבעיה- שאין שום חברה שמנצלת את חומרת המחשב, להבדיל מהקונסולות. לכן, משחקי הps4 יכולים להתחרות בקלות במשחקי pc כרגע. או לפחות תהיה עדיפות קלה לבעל pc חזק.

עזוב להתווכח איתך זה בזבוז זמן.

מחשבים וחומרה זה תחום העיסוק שלי, תאמין לי שאם אני אומר לך שהPC מפלצתי לעומת הPS4 אז הוא מפלצתי.סקוור חברה עם יכולות טכניות אדירות,היא משאירה אבק לכל חברה אחרת מבחינה טכנית, אם הם היו יכולים לממש את הפוטנציאל שלהם, היינו היום במקום אחר לגמרי.

outrigger

New member
נתתי את ההסבר הטכני

ולא ראיתי אותך מפריך אותו. גם הpc הכי מצוייד כיום יריץ את הוויטצ' 3 ביותר fps לשניה. וזה כל ההבדל בינו לגרסת הקונסולות (60 מול 30). אם לזה אתה קורא הבדל מפלצתי, שיהיה. וזה עוד על מחשב שבו רק כרטיס המסך עולה כנראה יותר מהps4.

evilplate

New member
ממש לא רק 60 מול 30

אחי עזוב, ה PS4 קופסת שימורים לעומת PC חזק, יש לה פשוט את ה"מזל" שכלכלית לא משתלם לפתח בלעדיים AAA ל PC חזקים אחרת היית רואה אותו משאיר עשן ל PS4 ברמה של הבדלים כמעט של דור.

הוויטצ'ר 3 חוץ מזה שירוץ בטח ב IQ עדיף בהרבה עם AA ו סופר סאמפלינג וכל האפשרויות שפתוחות ל PC יציע גם טסלציה, צמחייה ברמה גבוהה יותר, ראייה רחוקה יותר למרחקים, פחות POP INS, הצללה טובה יותר, פרווה ושיער ברמה הרבה יותר גבוהה (ברמה שמורידה 980 GTX ל 30 FPS) וכו' וכו' וכו', וזה משחק שמיועד לרוץ גם על ה PS4 וה ONE, תחשוב מה היה קורה אם הוויטצ'ר 3 היה בלעדי ל PC, איזה הבדלים היית רואה.

גם כל ה PS4 זה 2 TF כולל מעבד, רוב הכרטיסים החזקים עם יותר עוצמה מזה לבד, בלי לדבר על המעבד שמפרק את המעבד העלוב של ה PS4 לגורמים.

outrigger

New member
הבדל של דור?

בכדי להגיע להבדל של דור יש צורך באיזה 5-6 שנים של התפתחות טכנולוגית (זה גם הזמן הממוצע בו יוצאת קונסולה חדשה). כך שאם הקונסולות הן בערך חומרה של pc מ,2012 כדי לראות קפיצת דור יש צורך לחכות ל2017 לפחות. אל תשכח שגם ב2007 יצא קרייסיס למחשב, שפותח במיוחד עבור pc חזק. ובכל זאת, לא רק שהוא יצא מאוחר יותר לxbox ונראה כמעט זהה, על הxbox עצמו כבר ראיתי משחקים שעוקפים אותו בסיבוב (כמו gears of war שנראה כמעט כמו משחק לps4).

למעלה