game news

evilplate

New member
שמע אתה לא באמת מבין

לא בקטע רע אבל זו קונספציה של שחקני קונסולות שחיים בהכחשה וגם אני הייתי ככה בדור ה PS2 שהאמנתי שמדובר במפלצת ואין שום מחשב שנוגע בזה איזה 5 שנים.
&nbsp
החומרה של ה PS4 זה בקושי חומרת אמצע של PC משנת 2011, כבר אז שהציגו את ה PS4 היה את ה 680 על ה PC שפירק לו את הצורה עוד לפני שיצא, היום החומרה הזו בכלל ארכאית ביחס למה שהולך על ה PC, כן בהחלט יתכן שאם יתכננו משחק שירוץ רק על ה TITAN X תראה הפרשים שמזכירים כמעט דור, כמובן שזה לא יקרה ואף אחד לא הולך לפתח משחק בלעדי לכרטיס של יותר מ 1000$ ככה שזה דיבורים באוויר.
אני לא אתפלא למשל אם הכרטיס של ה PS5 לא יהיה בהמון יותר חזק מהטיטאן X למשל.
&nbsp
קרייסיס על ה PC ב 2007 עדיין יותר מתקדם טכנית מכל משחק קונסולות שיצא ל PS3 ול 360, ולא גרסת ה 360 לא היתה קרובה בכלל, ואל תביא לי יוטיוב מעפן כדי להראות לי אחרת, זה שאנצ'רטד 2 נראה לך יותר יפה זו זכותך ואני יכול להבין אותך (יש מצב גם שאני מסכים ואנצ'רטד 2 עשה לי יותר וואו כשראיתי אותו לעומת קרייסיס שראיתי אצל חבר עם חומרה חזקה), אבל זה פשוט ניצול טכני מדהים של נוטי דוג וטריקים קולנועיים שהם עושים בשביל להעביר לך את ההרגשה הזו, הוא לא באמת מתקדם יותר מקרייסיס הראשון על ה PC.

ענית יפה ואני מצטט

החומרה של ה PS4 זה בקושי חומרת אמצע של PC משנת 2011, כבר אז שהציגו את ה PS4 היה את ה 680 על ה PC שפירק לו את הצורה עוד לפני שיצא, היום החומרה הזו בכלל ארכאית ביחס למה שהולך על ה PC, כן בהחלט יתכן שאם יתכננו משחק שירוץ רק על ה TITAN X תראה הפרשים שמזכירים כמעט דור, כמובן שזה לא יקרה ואף אחד לא הולך לפתח משחק בלעדי לכרטיס של יותר מ 1000$ ככה שזה דיבורים באוויר.
אני לא אתפלא למשל אם הכרטיס של ה PS5 לא יהיה בהמון יותר חזק מהטיטאן X למשל.

וזה מה שאני מנסה להסביר שנים, תוציאו משחק בהתאם ליכולת של הפיסי ואז נראה את הכוח של הפיסי, מה הקטע לייצר הכל על אותו משאבים ולשלוח עטיפה שונה PS4/PS3 פיסי וכן הלאה.
הרי שלפתח משחק בהתאם ליכולות חזקות של הפיסי ידרוש יותר משאבים ממתפחת כזו ואחרת, יותר משאבים=יותר כסף.

זה נכון שהחומרה היא החשובה ביותר

אבל בלי תוכנה טובה ובלי ניצול המשאבים עי מפתחות המשחקים הרי שהחומרה לא תבוא לידי ביטוי על המסך הביתי.
וכמו שאמרת מלבד חומרה,תוכנה כמו מערכת הפעלה ועוד, מפתחת המשחקים והמנוע הגראפי עליו הם מתבבסים יש עוד הרבה דברים שאין לנו מושג בהם בכלל....

outrigger

New member
פרה פרה

בוא נתחיל קודם עם העובדות. העובדה היא שעד היום, באופן עקרוני, קפיצת דור התרחשה אחת ל5-6 שנים. ניתן לבחון את ביצועי הps4 כדי לראות אם אכן יש קפיצת דור ביחס לאותם 5-6 שנים. מבחינת יכולת עיבוד, לps4 כמעט 2 tfplos, שזה בערך פי 8 מהps3 (כמדומני קרוב ל230 gflops). כך שמבחינת יכולת עיבוד גרפי, אכן יש כאן קפיצת דור.

אותו הכלל תקף לזכרון הפנימי- כאן יש אפילו קפיצה גדולה יותר (פי 16)512 מגה לעומת 8 ג'יגה בps4!

המעבד כאמור זו החוליה החלשה, אבל זה לא אמור לשנות הרבה. שמעתי שמפתחי קילזון למשל בדקו את החומרה לראות האם היא מסוגלת להריץ את מה שהם רצו להריץ, ולא נתקלו בצוואר בקבוק. כך שאני מאמין שיש איזון טוב.

לגבי gears of war- האמת שראיתי אצל מישהו את הגרסה החדשה ביותר למשחק (אולי הישנות נראות כנראה פחות טוב), והגרפיקה שראיתי היה מרשימה בהרבה ממה שראיתי באנצ'רטד למשל, אותו היה לי באופן אישי (יכול להיות שזה נובע מהעובדה ששיחקתי בו על טלויזה ללא hd). את קרייסיס היה לי על המחשב (אמנם בdx9), ואני מוכרח להודות שזה נראה לא שונה בהרבה ממשחקי ps3. הgears היה מרשים בהרבה.

חחחחח gears of war ברמה של ps4?מה

בחיי מה אתה מעשן למען השם?? אני לא יכול להמשיך לקרוא את זיוני המוח שלך סלח לי.

outrigger

New member
ההשוואה הייתה בין קרייסיס לgears

טענו כאן שקרייסיס נראה טוב בהרבה. ראיתי את שניהם ולדעתי וזה ממש רחוק מהמציאות.

על מה ראית את קריסיס על geforce 2 ושיחקת על 640X480?

תרד לקרקע בן אדם, אתה מודה פה בפה מלא ששיחקת משחקים שהם 720 על טלווזיות CRT וגם אמרת פעם שGTA4 נראה לך טוב על 800X600
מה עובר עליך?

כאילו לפעמים אני לא מבין אם אתה סתם בחור עם סטנדרטים גרפיים נורא נורא נמוכים, או שאתה סתם לא מבין בשיט את ההבדל בין סגנון גרפי לאיכות בפועל.

אני חושב שזלדה WW לקיוב זה אחד המשחקים הכי יפים אי פעם בגלל הגרפיקה המצוירת שלו, אני חושב שגם אוקמי נראה מטריף, ואני חושב שפפ9 יפהיפה עם הרקעים שלו.

זה לא אומר שהם באמת נראים הכי טוב, זה סה'כ אומר שיש להם נשמה וייחוד משלהם בעיצוב האומנותי שלהם, שחרט אותם במוח שלי.

outrigger

New member
נראה שיש כאן אי הבנה

לא דיברתי מעולם על gta4. למרות שאני בהחלט חושב שרזולוציה של 600^800 אמורה להספיק (גבוהה יותר מרזלוציה של טלויזיה רגילה).

לגבי הסגנון של זלדה ואוקמי- אני מסכים. הם נראים מצוין אבל לא בגלל המנוע הגרפי שלהם אלא בגלל העיצוב. אני דווקא מחשיב עצמי כבעל סטנדרטים גרפים מאוד גבוהים. הבעיה היא שאני כמעט לא משחק במשחקים אלא יותר מתעניין בהם. הקונסולות היחידות שיש לי הן דרימקאסט, ps2(את ה3 שהיה לי מכרתי) ומחשב עם חומרה מ2008 בערך. את רוב ההשוואת הגרפיות אני מסיק בעיקר מלכידות מסך ברזולוציה גבוהה, סרטונים וכו', ולא מצפיה ישירה במשחק. כך יתכן שדעתי אכן הייתה משתנה לו הייתי רואה את המשחקים בזמן אמת. למרות שלדעתי תמונות מתוך המשחק אמורות להספיק.

מה??????????????????????????????????????????????????????????

יש לך מחשב מפאקינג 2008 אתה חושב ש800X600 נראה טוב. הקונסולות שיש לך היו עדכניות לפני 15 שנה, אתה שופט רק מתמונות סטיל. ?????????
גאד פשוט גאד, אתה יודע שמחשבים מ2008 לא יכולים בכלל להראות לך את קריסיס בצורה נורמלית???

פשוט וואט דה הל, גם אף פעם אל תשפוט מתמונות פשוט לא ולא ולא.

רוב התמונות שאתה שופט מהן מתחלקות ל2 סוגים.

1.תמונות באמצע הפיתוח- ואז במצב כזה המוצר הסופי לרוב נראה יותר טוב והתמונות לא מייצגות
2. תמונות משופצות- הרבה חברות פיתוח גם המוכשרות שבהן מציגות לך תמונות הרבה יותר יפות מהמשחק עצמו במטרה ליצור הייפ בגלל זה התלהבת מהתמונות של JUST CAUSE 3 למרות שאפילו בתמונות הוא לא היה מדהים.

עצה בשבילי? חבל על הזמן שלך בגיימינג, כי לשחק אתה לא אוהב, להבין אתה לא מבין, לך תעשה עם עצמך משהו שאתה אוהב :)

evilplate

New member
סיכמת הכל

הוא מסתכל גם סתם על תמונות יח"צ מוזרות וערוכות למיניהן, אם כבר מחפשים תמונות אז הולכים לאחד מהת'רדים ב GAF של משתמשים שתופסים תמונה מהמשחק דרך תוכנה באיכות גבוהה וללא דחיסה ומשווים, אז הוא היה רואה שגירס במציאות איך שרץ על הבוקס ב 720P שלו נראה כמו בדיחה לעומת קרייסיס (שלא לדבר על קרייסיס עם מודים) על מחשב ברמה גבוהה אבל זה מאוחר מדי בשבילו, הוא עקשן מדי.
&nbsp
גם די מדהים שהוא לא ראה משחק מודרני בכלל בעיניים שלו, הכל מתמונות יח"צ וטריילרים דחוסים ביוטיוב, הוא ממש כמו בתול שראה פורנו וכמה קומדיות רומנטיות ובא ללמד אותנו איך מערכות יחסים וסקס עובדים, כאילו בנאדם :/

outrigger

New member
קרייסיס יצא ב2007

כך שלא אמורה להיות בעיה למחשב מ2008 להריץ אתו. מה רע בתמונות סטיל? הן משקפות בדיוק את מה שמתרחש במשחק.

לגבי 2- אתה יכול להדגים לי תמונה "משופצת" לעומת אחת רגילה מהמשחק עצמו?

לגבי העצה בסוף- אם אתה אומר
...

כרונו מנהלים דיון אפשר להתווכח

אבל למה זה טוב לדבר ככה? כולם יכולים לטעות ולהטעות, אבל כאן צריך רוגע ולדעת לתקן,כפי שנאמר דברי חכמים בנחת נשמעים.

שמת לב מה הוא אמר נחש?

שgears of war. משחק מלפני 9 שנים, נראה לו כמעט ברמה של משחק PS4 מבחינת האיכות הגרפית? זה נשמע לך הגיוני? אם זה לא זיון מוח אני לא יודע מה נחשב זיון מוח.

איזה חוקים אתנה ממציא, אין חוקים בכך

הטכנולוגיה רצה במהירות על היום, במקרים רבים אפילו שנתיים זה נחשב כבר הדור הבא,תעדכן תדע.
תאגידים וחברות גדולות עובדות במרץ עם צוותים של מוחות על להוציא דברים מתקדמים יותר והיום יותר מפעם, זה קורה מהר ומהר מאוד, 5-6 שנים שייך להיסטוריה, היום כל שנתיים,שלושה כבר יש משהו טוב יותר.

חומרת ה-PS4 כל כך מיושנת ביחס להיום שעוד לפני שהוציאו בכלל למכירה את המוצר, הרי שהאב טיפוס היה קיים כבר לפחות 8 חודשים קודם לכן, והם ידעו שזו רמת החומרה, הרי בהתאם המחיר הזול.
ביום ההשקת הסוני 4 הרי שכבר שנה ושנתיים לפני היתה חומרה חזקה יותר מחומרת הסוני 4

outrigger

New member
אם שנתיים זה הדור הבא, אז מכיוון שהps4 יצאה

כ7 שנים לאחר קודמתה, היא אפילו יותר נחשבת מהדור הבא. ואם זה היה ככה, אז אין בכלל מה להתלונן על הps4. שוב: העובדה מדברת בעד עצמה- אין שום משחק על המחשב שנראה טוב יותר ממשחקי הקונסולות. וזה עוד כשמדובר בקונסולה עם חומרה מ2012.

למעלה