Garota do Momento - תקופתית חדשה של גלובו ועוד..

evglev1

Well-known member
מנהל
ההפקה מושקעת ללא ספק.
צפיתי גם בטריילר שיצא אתמול וגם קראתי את התקציר בוויקיפדיה.
מלבד התקופה, נראה שכמו ב"נמלטות", יש כאן סיפור של בת שמסיבה כזו או אחרת ננטשה ע"י אמה ואחרי שנים באה לחפש אותה. בנמלטות זה היה כי האם חשבה שהיא והבעל מתים, כאן זה היה בגלל תאונה שבגללה איבדה חלק מהזיכרון, ובנוסף בעלה השני וחמותה המציאו לה סיפור חיים ובת "חדשה" 🫣🫣🫣

כמו כן, זו הפעם הראשונה מזה שנים רבות שליליה קברל משחקת בסדרה של שעה שש, בשנים האחרונות תמיד שיחקה בסדרות של שעה שמונה/תשע, ורק בשנה האחרונה שיחקה בסדרה של שעה שבע.
והיא גם הרעה כאן כמו ב"אימפריה" וב"יומן חיים" אז בהחלט יש למה לצפות.

זה קשור חלקית אבל - אני מתגעגעת לתקופה שהיה עוד ערוץ חוץ מויוה ששידר סדרות ברזילאיות (ערוץ 3/הוט פמילי בהוט עבורי). הסדרות התחלקו בינו לבין ויוה וכך זכינו לצפות ב: קשרי משפחה, אספרנסה, סלבריטי, בליסימה (לא צפיתי עד הסוף), הגורל שלה, מיסי הקטנה, צבע החטא, ואפילו במיני סדרות כמו "הבית של שבע הנשים" ו"אמזוניה" (שדי פספסתי את השידור שלה).
האמת שבתקופה בויוה לא הייתה ברזילאית קבועה ורק מדי פעם הייתה ברזילאית והיחידות ששידרו במקביל לסדרות ברזילאיות בערוץ המשפחה היו: האחד, נשים מאוהבות ואמריקה, מאז יומן חיים הייתה כמעט תמיד משבצת קבועה בויוה ומאז הוציאו מערוץ 3 כאילו שזה עבר לויוה, מה שהיה לרעה כי גם היו תקופות שלא היו ברזילאיות כלל וגם מאז הופעת ערוץ ויוה פרימיום ויוה משתדלים לשים את הברזילאיות החדשות לפחות בפעם הראשונה שם. הבזרזאיות היחידות ששודרו פעם ראשונה בויוה מאז שערוץ ויוה פרימיום קיים היו אדמה קשוחה וכל הפרחים.

Hadar 169

Active member
ההפקה מושקעת ללא ספק.
צפיתי גם בטריילר שיצא אתמול וגם קראתי את התקציר בוויקיפדיה.
מלבד התקופה, נראה שכמו ב"נמלטות", יש כאן סיפור של בת שמסיבה כזו או אחרת ננטשה ע"י אמה ואחרי שנים באה לחפש אותה. בנמלטות זה היה כי האם חשבה שהיא והבעל מתים, כאן זה היה בגלל תאונה שבגללה איבדה חלק מהזיכרון, ובנוסף בעלה השני וחמותה המציאו לה סיפור חיים ובת "חדשה" 🫣🫣🫣

כמו כן, זו הפעם הראשונה מזה שנים רבות שליליה קברל משחקת בסדרה של שעה שש, בשנים האחרונות תמיד שיחקה בסדרות של שעה שמונה/תשע, ורק בשנה האחרונה שיחקה בסדרה של שעה שבע.
והיא גם הרעה כאן כמו ב"אימפריה" וב"יומן חיים" אז בהחלט יש למה לצפות.

זה קשור חלקית אבל - אני מתגעגעת לתקופה שהיה עוד ערוץ חוץ מויוה ששידר סדרות ברזילאיות (ערוץ 3/הוט פמילי בהוט עבורי). הסדרות התחלקו בינו לבין ויוה וכך זכינו לצפות ב: קשרי משפחה, אספרנסה, סלבריטי, בליסימה (לא צפיתי עד הסוף), הגורל שלה, מיסי הקטנה, צבע החטא, ואפילו במיני סדרות כמו "הבית של שבע הנשים" ו"אמזוניה" (שדי פספסתי את השידור שלה).
בהחלט יש דמיון👍עלילה טובה! ולגמרי מסקרן לראות פה את ליליה קברל בתפקיד תקופתי-מהטריילרים יושב עלייה בול |שטן||כתר|🤩

עכשיו שויוה כבר הפסיקו להשקיע בברזילאיות בערוץ הרגיל, המשבצת הזו בהחלט הייתה יכולה לעזור👍

lili1992

Member
בהחלט יש דמיון👍עלילה טובה! ולגמרי מסקרן לראות פה את ליליה קברל בתפקיד תקופתי-מהטריילרים יושב עלייה בול |שטן||כתר|🤩

עכשיו שויוה כבר הפסיקו להשקיע בברזילאיות בערוץ הרגיל, המשבצת הזו בהחלט הייתה יכולה לעזור👍
הסדרה אמנם טרם החלה אבל:
צפיתי היום בטריילר של הדמות שתתחזה לאחות של האם של הראשית, ולדעתי זה קצה חוט משמעותי עבור ביאטריס הראשית כדי שתתחיל לחקור ולגלות מה באמת קרה עם אימה, כי אני משערת שזה יישמע לה מוזר שיש לה דודה שהיא לא שמעה עליה מעולם (אם הם לא יכניסו לזה הסבר "הגיוני" אחר באמצע).

Hadar 169

Active member
הסדרה אמנם טרם החלה אבל:
צפיתי היום בטריילר של הדמות שתתחזה לאחות של האם של הראשית, ולדעתי זה קצה חוט משמעותי עבור ביאטריס הראשית כדי שתתחיל לחקור ולגלות מה באמת קרה עם אימה, כי אני משערת שזה יישמע לה מוזר שיש לה דודה שהיא לא שמעה עליה מעולם (אם הם לא יכניסו לזה הסבר "הגיוני" אחר באמצע).
👍יש הרבה דמויות עם עלילות צד מעניינות. הנה לדוגמא טריילר עם הדמות של פלומה דוארטה אנז'ליקה מטרה🤩הדמות שלה עזבה את המשפחה לטובת קידום קריירת השירה שלה. זה למעשה עוד דבר שיאחד בין הראשיים העובדה ששניהם גדלו ללא נוכחות האם.
וספוילר קטן למעבר לאשלייה-
דבורה אוזוריו שתשחק את הבת שלה, שיחקה את הבת שלה גם במעבר לאשלייה! למרות שזה מתגלה רק בהמשך הטלנובלה. מגניב שאותה ההפקה שמה אותן שוב באותם התפקידים:]

נערך לאחרונה ב:

evglev1

Well-known member
מנהל
עוד טריילרים:love:
ויוה הודיעו בסטורי על פרומו לסדרה חדשה מחר ונתנו רמז. מחר אכן צריכים לעלות לפרומואים למחליפות של המועדפת ועמק התשוקות. לפי התמונה האם יכול להיות שזאת ז'וליאנה מטרה נוסטרה ומדובר בטרה נוסטרה או בכלל בסדרה ברזילאיות.

קבצים מצורפים

• ויוה.jpg
    ויוה.jpg
    KB 112.4 · צפיות: 3

Hadar 169

Active member
ויוה הודיעו בסטורי על פרומו לסדרה חדשה מחר ונתנו רמז. מחר אכן צריכים לעלות לפרומואים למחליפות של המועדפת ועמק התשוקות. לפי התמונה האם יכול להיות שזאת ז'וליאנה מטרה נוסטרה ומדובר בטרה נוסטרה או בכלל בסדרה ברזילאיות.
לצערי לא, זו נראית סדרה מודרנית כי השחקנית לובשת מכנסיים😦
אבל סיקרנו🤔

evglev1

Well-known member
מנהל
לצערי לא, זו נראית סדרה מודרנית כי השחקנית לובשת מכנסיים😦
אבל סיקרנו🤔
שום חדשה ושום ברזילאית דילה מחליפה את עמק התשוקות, היה צפוי שישלימו את הטורקית השנייה עם שידור חוזר ולא ישאירו את הערוץ עם טורקית אחת ויחידה כשלראשונה במשבצת שהייתה מתחילת הערוץ טורקית הביאו את מישהו צופה בך. ואת המועדפת מחליפה השכונה שלנו הארגנטינאית ששודרה בויוה פרמיום.

lili1992

Member
שום חדשה ושום ברזילאית דילה מחליפה את עמק התשוקות, היה צפוי שישלימו את הטורקית השנייה עם שידור חוזר ולא ישאירו את הערוץ עם טורקית אחת ויחידה כשלראשונה במשבצת שהייתה מתחילת הערוץ טורקית הביאו את מישהו צופה בך. ואת המועדפת מחליפה השכונה שלנו הארגנטינאית ששודרה בויוה פרמיום.
אוף אז זה אומר שלפחות בינתיים (או בכלל) ערוץ ויוה וינטג' לא יוקדש כולו לסדרות לטיניות וברזילאיות 😪

evglev1

Well-known member
מנהל
אוף אז זה אומר שלפחות בינתיים (או בכלל) ערוץ ויוה וינטג' לא יוקדש כולו לסדרות לטיניות וברזילאיות 😪
דווקא כן המשבצות של חיים גנובים ושדרות ברזיל הן ללטיניות וייתכן וגם המשבצת של מישהו צופה בך. בחיים גנובים נותרו 43 פרקים, כך שעוד חודשיים תהיה מחליפה שלה וגם בשתולים נשארו 56 פרקים כך שעוד שלושה חודשים מחליפה שלה ואמנם המשבצת הזאת הייתה תמיד טורקית, אבל גם המשבצת של מישהו צופה בך, כך שהכול יכול להשתנות.

lili1992

Member
דווקא כן המשבצות של חיים גנובים ושדרות ברזיל הן ללטיניות וייתכן וגם המשבצת של מישהו צופה בך. בחיים גנובים נותרו 43 פרקים, כך שעוד חודשיים תהיה מחליפה שלה וגם בשתולים נשארו 56 פרקים כך שעוד שלושה חודשים מחליפה שלה ואמנם המשבצת הזאת הייתה תמיד טורקית, אבל גם המשבצת של מישהו צופה בך, כך שהכול יכול להשתנות.
מצד אחד, אני שמחה שיש פחות טורקיות (ויסלחו לי אוהבי הטורקית).
מצד שני, הסדרות שחשוב לי שיחזירו הן ברובן של טלוויסה, וכל עוד אין חוזה שלהם עם ויוה, אז אין לי למה לצפות.
גם סדרות ברזילאיות זה נחמד שמחזירים, אבל רק חלק קטן מעניין אותי לראות שוב.
אז כרגע אני בודקת מה הסדרות החדשות בויוה וינטג' רק מסקרנות וכדי שלא אפספס משהו חלילה.

Hadar 169

Active member
מצד אחד, אני שמחה שיש פחות טורקיות (ויסלחו לי אוהבי הטורקית).
מצד שני, הסדרות שחשוב לי שיחזירו הן ברובן של טלוויסה, וכל עוד אין חוזה שלהם עם ויוה, אז אין לי למה לצפות.
גם סדרות ברזילאיות זה נחמד שמחזירים, אבל רק חלק קטן מעניין אותי לראות שוב.
אז כרגע אני בודקת מה הסדרות החדשות בויוה וינטג' רק מסקרנות וכדי שלא אפספס משהו חלילה.
לאחרונה ממש חשבתי שיש סיכוי לחידוש החוזה אבל נראה שהלטיניות לצערינו כבר לא יקבלו את המקום שקיבלו בעבר בערוץ😦אבל לפחות יש שיפור מסויים עם התיוג המחודש|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
לאחרונה ממש חשבתי שיש סיכוי לחידוש החוזה אבל נראה שהלטיניות לצערינו כבר לא יקבלו את המקום שקיבלו בעבר בערוץ😦אבל לפחות יש שיפור מסויים עם התיוג המחודש|אקשן|
העובדה שויוה טלנובלות הפך למעשה לערוץ השידורים החוזרים מערוצים בתשלום והפיכתו לויוה טלנובלות מונעת החזרת טורקיות מוינטג' לערוץ דווקא עושה את המצב לטוב יחסית שגם מעט הטלנובלות שיש בוינטג' וגם חלק גדול מפרימיום מגיע לערוץ. אם כי קיוויתי לפעמונים בלילה לאחר שצפיתי בשמונה פרקים ראשונים כשערוץ פרימיום היה פתוח בתחילת חרבות ברזל ובניגוד לנמלטות דווקא את הארגנטיאניות מביאים מה ששודר רק פעם אחד בפרימיום כמו הראשון מבינינו ועכשיו השכונה שלנו וגם מהקולומביאניות הביאו את החוקים של הלב ובקצב שלה ששודרו רק פעם אחת אבל זה הגיונית שהן ארוכות מכדי לשדר שלוש פעמים בניגוד לנמלטות של רק 75 פרקים ופעמונים בלילה שעוד לא איבדתי תקווה של 80 פרקים.

בסך הכול הערוצים בתשלום חוזרים לשתי טורקיות כשאת עמק התשוקות מחליפה דילה ובויוה פרימיום במשבצת שבועית את מונטה כריסטו של ויליאם לוי מחליפה דילמה הטורקית, כך שיש שתי טורקיות בערוצים בתשלום כי בויוה פרמיום השנייה שבועית ולא יומית. אבל בערוצים לא השתנה הרבה אמנם בפרימיום ברזילאית חוזרת החליפה ברזילאית חדשה אבל אחר זמן קצר גם ברזילאית חדשה החליפה ברזילאית חוזרת כך שפשוט החליפו את המשבצת החוזרת בערוץ.

אבל נראה שבאמת חידוש החוזה בין ויוה לטלוויסה לא נראה באופק, ולא נראה שויוה חושבת בכיוון כי היא ממלאת את הוואקום שנוצר בסדרות ספרדיות מספרד ובקולומביאניות ובעבר היה ניסיון עם האיטלקיות בויוה פרימיום. בעצם לא היה, זה נמשך, כי הם הבטיחו שמצלמים עונה שנייה לסדרה האיטלקית עם השחקן הטורקי סגולה כמו הים וזאת גם הסיבה שהם לא מורידים מהספריה של הפרימיום את העונה הראשונה יובלות אחרי ים של דברים שהיה אחריה ירד מהוי או די של פרמיום, כך שלפחות עדיין הם הבטיחו שבאיטליה מצלמים עונה שנייה לסגולה כמו הים והם יביאו כמובן לויוה פרמיום.

evglev1

Well-known member
מנהל
אם כבר פרימיום, מעניין אם יש סיכוי להרחק ממך בויוה הרגיל
כן מעניין אם הקצרצרות של פעם בשבוע מועמדות לשידור חוזר בויוה. מובן שלחזור אליי יש יותר סיכוי, אבל האם מה שמשודר ליום חמישי הוא בלעדי לערוץ?

evglev1

Well-known member
מנהל
|מזיע|צדקת|כן| עדיין אני חושבת שטרה עוד יכולה להגיע אחרי הדרך להודו:]
כן טרה נוסטרה עוד יגיע היה הגיוני שהם לא יאפשרו חגיגה של ברזילאיות גם עם זה שידורים חוזרים עם שלוש ברזילאיות בויוה, למרות שזה היה בשידור הקודם של שדרות ברזיל ששודרה במקביל לאימפריה ולשובל של שקרים, אבל זה היה כשהם קיימו את ההבטחה שבויוה יהיו רק לטיניות ובויוה פלוס טורקיות וקוריאניות ולא היו ערוצים נוספים בתשלום כשויוה פלוס היה בתשלום. אבל עכשיו עם ערוצים וז'אנרים לא היו עושים לא שלושה ברזילאיות בויוה טלנובלות. ולא שתיים בכל ערוץ שבויוה טלנובלות יש שתיים, בויוה פרימיום יש שתיים ואם טרה נוסטרה הייתה מחליפה את עמק התשוקות אז גם בויוה וינטג' היו שתיים. אז גם אם הרוב שידורים חוזרים לא היו מפנקים אותנו עם שישה ברזילאיות בערוצים. אחרי שהדרך להודו תסתיים יש סיכוי או אפילו אחרי אהבה של אימא שלא זוכר מה יבוא קודם, כי אולי משום שאת הברזילאיות שהיו אחרי אהבה של אימא בויוה פרימיום יעכבו את השידור בויוה בגלל השידור השני בויוה פרימיום, כמו שגם לפני נמלטות הביאו את כל הפרחים.

lili1992

Member
👍יש הרבה דמויות עם עלילות צד מעניינות. הנה לדוגמא טריילר עם הדמות של פלומה דוארטה אנז'ליקה מטרה🤩הדמות שלה עזבה את המשפחה לטובת קידום קריירת השירה שלה. זה למעשה עוד דבר שיאחד בין הראשיים העובדה ששניהם גדלו ללא נוכחות האם.
וספוילר קטן למעבר לאשלייה-
דבורה אוזוריו שתשחק את הבת שלה, שיחקה את הבת שלה גם במעבר לאשלייה! למרות שזה מתגלה רק בהמשך הטלנובלה. מגניב שאותה ההפקה שמה אותן שוב באותם התפקידים:]
אה נכון, היה במעבר לאשליה קו עלילה שבו גזלו לה את הבת כשנולדה והיא חיפשה אותה או משהו כזה.
והשחקנית דבורה שיחקה גם ב"מראת החיים" בתור פטריסיה אני חושבת, שרצתה להיות שחקנית, ולא מזמן שיחקה בסדרה של שעה 9 - "אדמה ותשוקה" בתור הבת של טוני ראמוס וגלוריה פירז עם סיפור רקע לא פשוט.

Hadar 169

Active member
אה נכון, היה במעבר לאשליה קו עלילה שבו גזלו לה את הבת כשנולדה והיא חיפשה אותה או משהו כזה.
והשחקנית דבורה שיחקה גם ב"מראת החיים" בתור פטריסיה אני חושבת, שרצתה להיות שחקנית, ולא מזמן שיחקה בסדרה של שעה 9 - "אדמה ותשוקה" בתור הבת של טוני ראמוס וגלוריה פירז עם סיפור רקע לא פשוט.
אכן, אבא שלה מסר את הילדה לאימוץ מבלי לומר לה למי:[ במראה של החיים לדבורה אוזוריו היה תפקיד די שולי בעיקר הומוריסטי כזה בניגוד למעבר לאשלייה ששם התפקיד שלה היה די בולט וגם הרבה יותר בוגר. שחקנית טובה! בהחלט יהיה מסקרן לראות אותן שוב משתפות פעולה!

למעלה