Garota do Momento - תקופתית חדשה של גלובו ועוד..

lili1992

Member
אכן, אבא שלה מסר את הילדה לאימוץ מבלי לומר לה למי:[ במראה של החיים לדבורה אוזוריו היה תפקיד די שולי בעיקר הומוריסטי כזה בניגוד למעבר לאשלייה ששם התפקיד שלה היה די בולט וגם הרבה יותר בוגר. שחקנית טובה! בהחלט יהיה מסקרן לראות אותן שוב משתפות פעולה!
דרך אגב, כמו שפלומה דוארטה שוב משחקת את אימה של דבורה אוזוריו, היא משחקת שוב את האם של הראשי בסדרה, פדרו נובייאס, כאן בתפקיד בטו, בנה הבכור.
הם היו "אם ובנה" בעונה ה-19 והאחרונה של סדרת הנוער של גלובו Malhação , וגם שם קראו לה ליג'יה 😂
והבנתי שהשחקן פדרו הוא הבן של שני שחקנים ידועים אחרים.

Hadar 169

Active member
איזה קטע לא ידעתי שהוא הבן של מקס משדרות ברזיל:-0 האמת יש דימיון
ואיזה מגניב שגם הוא ופלומה דוארטה שיחקו כבר בתפקידים של אמא ובן!🤩

Hadar 169

Active member
דרך אגב, כמו שפלומה דוארטה שוב משחקת את אימה של דבורה אוזוריו, היא משחקת שוב את האם של הראשי בסדרה, פדרו נובייאס, כאן בתפקיד בטו, בנה הבכור.
הם היו "אם ובנה" בעונה ה-19 והאחרונה של סדרת הנוער של גלובו Malhação , וגם שם קראו לה ליג'יה 😂
דבר נוסף שמשותף לדמות של דבורה אוזוריו גם במעבר לאשלייה וגם כאן זה ששם קראו לה אוליביה ופה היא אומנם סלסטה אבל שם העט שלה במכתבים לעיתון הוא אוליביה חח|משוגע|

Hadar 169

Active member
הצצתי ממש קצת, בעיקר ביוטיוב, וראיתי שאת כל תקופת "העבר" הכניסו כבר בפרק הראשון ואפילו לא בכולו,
כך שאנחנו כבר מיידית בהווה של הסדרה בשנת 1958.
(y)גם אני הצצתי בינתיים בפרק הראשון שנראה מעולה!|מאוהב|די משקף את הטריילרים ואכן גם אני הופתעתי שהם ריכזו את העבר וההווה בפרק אחד, עדיף ככה שישר עוברים לעלילה הכללית ככה שאני כבר סקרנית לדגום עוד קצת מהסצנות הראשונות שישקפו יותר את האווירה🤩
אגב הפתיח ממש מזכיר את הפתיח של מעבר לאשלייה חמוד ממש🥰|1תו||למטה|
הפתיח של מעבר לאשלייה|אקשן||למטה|

Hadar 169

Active member
המשכתי עם עוד כמה סצנות מהפרקים הראשונים וכמובן שנראה מבטיח!😍ברמה של מעבר לאשלייה עם כל התפאורה והבגדים המושקעים. אני אוהבת שמשקיעים בקטע הזה ממש מרגישים אווירת וינטג'⏰:Dגם העלילות טובות והדמויות ממכרות! ליליה קברל לא מאכזבת גם פה|שטן||כתר|הראשיים ממש חמודים יחד❤️ו"שלושת החברות" מוסיפות הרבה צבע חח המון דמויות קאסט עשיר צילומי חוץ מושקעים מותאמים לתקופה, וזה ממש נחמד לדעת שעדיין לא הכל אבוד עם הזיכרון של אמא של הראשית! ובינתיים ביאטריס סוף סוף רואה אותה לראשונה מאז שהיא נעלמה אחרי שהיא נוסעת לריו לחפש אחריה! אבל אמא שלה בכלל לא מודעת אלייה אחרי שהמציאו לה חיים חדשים ובת חדשה מסכנה. סיפור רקע חזק ומעניין! ברור שהיא מועמדת לצפייה אצלי|מאוהב|רק לא החלטתי מתי, מחכה שואמוס יפרסמו את החדשות:p

למעלה