אנונימית 42
New member
Gokinjo Monogatari/Neighbors Story
היי, ברוכים הבאים לשרשור הראשון שלי, מקווה שמותר לפרסם אותו ושלא עברתי על שום חוק והכל, כולם יותר ממוזמנים להעמיד אותי על טעותי אם כן
בכל מקרה~ השרשור מוקדש למנגה (=סדרת קומיקס שמקורה ביפן) משנת 1995 בשם "Gokinjo Monogatari" או לחילופין "סיפורם של שכנים", וכשמה כן היא - הנושא העיקרי של המנגה הוא מערכת היחסים בין השכנים וחברי הילדות 'מיקאקו קואדה' (Mikako Kouda) ו-'טסוטומו יאמאגוצ'י' (Tsutomu Yamaguchi) במהלך שנותיהם בתיכון ומעט אחרי זה (באפילוג). אז איך חצי קומיקס-חצי טלנובלה ממוצעת אמורים להיות קשורים לפורום אופנה אלטרנטיבית אתם ודאי שואלים את עצמכם? ובכן, אותו תיכון שמיקאקו וטסוטומו (אל תדאגו, מתרגלים לשמות די מהר
) לומדים הינו "בית הספר לאומנויות על שם יאזואה" (מאיירת הסדרה, שאף מופיעה בתפקיד אורח כמנהלת בית-הספר), וכששלוש מהדמויות המובילות (מיקאקו ושתי חברותיה - 'ריסה קאנזקי' (Risa Kanzaki) ו-'מאי אוטה' (Mai Oota) המכונה 'פי-צ'אן' (P-chan)) לומדות עיצוב אופנה, בנוסף לכך שאחת מהן היא פאנקיסטית (ריסה), אחת מהן היא סוויט-לוליטה (פי-צ'אן) ואחת מהן היא... פרחה אלטרנטיבית אני מניחה? (מיקאקו), אתה יודע שאחוז משמעותי מהעלילה יהיה קשור כך או אחרת לאופנה
חוץ מזה המנגה-קה (=מאייר/ת מנגה) של המנגה הזו הינה איי יאזואה (Ai Yazawa), מה שכמובן לא אומר לכם כלום (חוץ מגאיה א.ק.א. "קארוליי~יין", בהנחה שתביני את הרפרנס... בבקשה תביני את הרפרנס
), אבל אחוז לא קטן של המנגות שלה מאופיינות בעיסוק באופנה ברמה זו או אחרת, החל מההתייחסות הברורה - תלמידים לעיצוב אופנה; וכלה בכך שמרבית הדמויות במנגה אותה היא מוציאה כרגע לאור (נאנא - Nana) לבושות במותגיה של וויויאן ווסטווד (ה-אמא של סגנון הפאנק, שאיי יאזואה שואבת ממנה השראה רבה עוד מימי ג'וקינג'ו מונוגטרי). אבל על המנגות האחרות שלה אפרט בהזדמנות אחרת
(בתקווה שתהיה דרישה... בבקשה שתהיה דרישה
)
היי, ברוכים הבאים לשרשור הראשון שלי, מקווה שמותר לפרסם אותו ושלא עברתי על שום חוק והכל, כולם יותר ממוזמנים להעמיד אותי על טעותי אם כן