Gokinjo Monogatari/Neighbors Story

Blue Emptiness

New member
שרשור מקסים בעיני! ממש אהבתי ../images/Emo13.gif

כיף לראות שרשורים כאלה, שהם קצת אחרים, כי אופנה אלטרנטיבית נמצאת בכל מקום ובכלל, 'האלטרנטיב' תמיד ישנו. אהבתי את הרעיון, וגם המנגה נשמעת מעניינת בכללי
עכשיו רק צריך כוח לקרוא אותה! זו תגובה כללי כי אני לא בפוקוס ובכלל לא אמורה להיו תכאן כרגע אז אגיב ביותר פרוט לשאר התמונות יותר מאוחר! בינתיים כל הכבוד ובאמת התגעגענו!

innocence

New member
שאני לא אכיר?

ראיתי גם את כל האנימה ואת הסרט (שהיה באורך של פרק P:).

קול *--*

התחלתי לראות את האנימה אבל האנימציה הייתה די כושלת (בכל זאת 50 פרקים ועוד בשנת '95...) וגם הקבוצה די זחלה בתרגום (בזמנו) אז מעולם לא השלמתי את הצפייה... אבל את קיומו של הסרט פספסתי, תודה שהפנת את תשומי ליבי אליו ומקווה שנהנית מהשרשור

innocence

New member
הסרט זה סוג של תקציר

אבל ממש ממש ממש מקוצר. חצי שעה, שזה אורך של פרק פחות או יותר. אני דווקא נהניתי מהאנימה, למרות שהיא מאוד ישנה, ורואים את זה. זה גם בלי קשר מעניין לראות את השינויים מאז ועד היום:) בזמנו אני זוכרת ששמרתי הרבה סקרין קאפס מהסדרה של בגדים, אבל משום מה אני לא מוצאת אותם עכשיו ואין לי איך להוסיף:(

innocence

New member
אני אוסיף כמה ריקאפים...

מהאנימה. כאלו שמצאתי באינטרנט ולצערי לא את אלו שאני שמרתי, אם כי היו לי הרבה מגניבים שאני לא מוצאת:((

innocence

New member
הרבה כובעים..

בכלל, אפשר לראות שם תמצית טובה של האופנה האלטרנטיבית של שנות ה80 ביפן.

innocence

New member
הרבה צבעים ניאוניים יחד..

לפעמים אפילו קצת כואב בעיניים.

innocence

New member
כובע ארנב, חולצת בטן ושלייקס...

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל @_#

innocence

New member
ואחרונה..

זה כן תמונה שאני לקחתי מהסדרה, ממסיבת הסיום שלהם:)

ייסאן

New member
איזה יופי! ../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif

אהבתי את השמלה שלה
הייתי לובשת גרסה אמיתית שלה בכיף... ולא הכרתי קודם אז תודה לפותחת השרשור- אני אלך לצפות ואחר כך אולי לקרוא

innocence

New member
אפשר לראות בסדרה את הלוליטה של פעם,

ממש אולד סקול. דברים שהיום היו מסתכלים עליך בזלזול עליהם (כמו למשל נעליים שחורות עם כל תלבושת..)

למעלה