Gokinjo Monogatari/Neighbors Story

innocence

New member
אני מאוד בספק P:

מעבר לעובדה שמיוואקו לא מתאימה לי מבחינת פרופורציות (אולי לא רואים את זה בציורים כאן בגלל סגנון הציור של יאזאווה איי, אבל היא ממש נמוכה), גם זה המון עבודה בשביל שמלה שאני בקושי רואה ויודעת אם אני אוהבת!

ZombifiedArbok

New member
ידעתי שזה מוכר לי!

מיקאקו היא אחותה הגדולה של מיוואקו מ-Paradise Kiss, נכון? אוי, עשית לי חשק לקרוא את המנגה הזו עכשיו. D:

innocence

New member
נכון נכון ../images/Emo58.gif אבל קטן

התינוקת הזו שמיוואקו כל הזמן שומרת עליה בבית של אחותה זו לא אחרת מהבת של ריסה:)

וה-4 ומשהו בלילה הכניע אותי למרות הכל...

אבל זה זמני! חוץ מזה לא יהיה לי כל כך מחשב עד מחר לקראת הצהריים, כך שתרגישו חופשי להגיב עד אז, אבל אולי עדיף להשאיר את החלל הכללי (של ההודעה הראשית) ריק בשביל שההמשך יהיה ישיר כזה. או לחילופין אם צריך את החלל הזה בשביל להגיד לי שאני בעצם לא אמורה לפתוח את השרשור והכל, זה גם ממש בסדר. למה יש לי הרגשה שבמשפט שלי היה חסר הגיון תחבירי...? נו מילא, לילה טוב, נתראה מחר

התגעגענו אלייך ../images/Emo24.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ואת מוזמנת להגיב לשרשור מפגש סוכות שפרסמנו! הוא קצת ירד, אז אני מקווה שהוא עדיין בתוקף. וכל הכבוד על השרשור שלך

ריסה קאנזקי/Risa Kanzaki

ריסה קאנזקי היא חברתה הטובה של מיקאקו ופי-צ'אן. סגנון הלבוש שלה הוא פאניקסטי במובהק - שיער אדום (למרות שהדבר לא נראה במנגה השחורה-לבנה), חולצות/גרביוני רשת, בגדים שחורים, בגדים בעלי הדפסים צבאיים וכו'. האופי שלה דווקא 'מנוגד' יחסית לסגנון הלבוש שלה - היא בוגרת מאוד ועדינה, וחלומה הגדול הוא לעצב בגדים (בסגנון פאנק כמובן) לילדים. לצערי על התלבושות שלה יש התמקדות נמוכה יותר, אבל הדבר לא באמת מורגש במנגה עצמה, למעוניינים לקרוא. בתמונה: ריסה וחבר שלה בפטיבל יפני מסורתי

../images/Emo129.gif תלבושת 2

תלבושת שממש, ממש אהבתי של ריסה. כמו שאומרים - "מחוך מוסיף המון"

../images/Emo251.gif תלבושת הסיום של ריסה

ריסה לא הייתה בקבוצה של מיקאקו ולכן הייתה לה תלבושת והופעה משלה, שנראית מגניבה לאללה. + טאקאשי (החבר של ריסה שמעודד אותה בקהל) כזה חמוד

פי-צ'אן/P-chan

פי-צ'אן כפי שציינתי קודם היא חברתן הטובה של מיקאקו וריסה, וסגנון הלבוש שלה הוא סוויט-לוליטה. גם התלבושות שלה, בהיותה דמות יחסית משנית, לא זוכות ל'כיסוי' מלא, אבל הן תמיד חמודות ומפורטות למדי, מה גם שטיפה התעצלתי אחרי העריכה של התמונות של מיקאקו וריסה, אז בכלל... בכל מקרה, הסקרנים יותר ממומלצים לקרוא את המנגה עצמה בקישור שאצרף בסוף השרשור

ועוד~

עוד כמה תלבושות ו/או תמונות קבוצתיות של הדמויות. בתמונה: קבוצת הבנות ביום האחרון ללימודים, בו על פי המסורת לובשים תלמידי בית הספר את התלבושות הגרנדיאוזיות ביותר שלהם.

../images/Emo256.gif החבר של ריסה

עם שיער אדום וסגנון לבוש תואם לזה של ריסה, קבלו אותו D: (הוא לא באמת ערפד)

ולסיכום...

הסיבה העיקרית שבגללה עשיתי את השרשור הזה הוא פרק ספציפי מתוך המנגה, שאפילו אינו קשור לקו הראשי של העלילה (כך שאתם יכולים לקרוא אותו בלי לחשוש מספויילרים או אי-הבנות), ומתאר בקצרה את חוויותיה של מיקאקו בחטיבת הביניים, לפני שעברה לבית הספר התיכון לאומנויות. הסיבה שאני כל כך אוהבת את הפרק הספציפי הזה הוא שההגדרה שלו לאופנה בכלל ולאופנה אלטרנטיבית בפרט היא פשוט באמת, באמת מוצלחת, והפרק הזה היה בעצם אחד הדברים שהפיעו עליי מאז שקראתי אותו ועד בעצם היום להתלבש איך שבא לי
אני מניחה שזה קצת רגשני, אבל מילא. הפרק עצמו: http://www.mangafox.com/manga/gokinjo_monogatari/v05/c020.1/1.html ו*עכשיו* אפשר להגיב להכל

למעלה