Happy new Year

Neta558

New member
Happy new Year ../images/Emo48.gif

שנה חדשה מתחילה לה עוד מעט. בזמנים שכאלה כולנו נשענים אחורה וחושבים לעצמנו "הו, כמה נחמד להיות יהודי טוב ולקבל שנה חדשה פעמיים בשנה". שתי משימות פורומיות יש לנו לשנה החדשה: 1. הבטחות לשנה החדשה. מה אתם מתכננים לשנות בשנה הבאה? מה הייתם מאחלים לעצמכם ולחברי הפורום? מהי ההבטחה שלכם לעצמכם, לפורום ולעולם (לאו דוקא בסדר הזה) לשנה החדשה? וכמובן-מה אתם מבטיחים לי לשנה החדשה? (רמז-חנופה לחבר השופטים
) 2. נשיקת חצות
נו, בפורום תוסס שכזה, אי אפשר להתעלם מהמתח המיני שנוטף פה מכל ההודעות
אז...ביחרו את חבר הפורום שלכם לשניות הראשונות של 2003
(מחשבות הזויות על בילוי חגיגות השנה החדשה בפורום נא להשאיר לאח"כ). שנה טובה לכולם!!!
נטע

BLecker

New member
שנה חדשה(?)

אין עוד איזה חודש הסילבסטר או משו כזה? אוף אף פעם אף אחד לא אומר לי על דברים כאלה!

דורון ק

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo48.gif

ל"שניות הראשונות"??
מה את מנסה לומר פה??
כי את טועה-ראי את הודעת התותחים המלומדת של אוריארד ביום(וארואיד בלילה?) לפירוט.
אז שנה טובה לכולם.
ואל תאכלו את סילבסטר! הוא לא צמחוני.

guruyaya

New member
השנה - אני מבטיח ללמוד

להסתדר בלי מיקרו גל. נהרס לי המיקרו גל!!! עצוב לי

vegan

New member
בקיצור: דרושה מתנדבת ../images/Emo25.gif

למחקר מדעי חשוב בנושא השפעת האנזימים ברוק על רמת הB12 אצל טבעונים. (לכבוד נטע אפילו כתבתי את ההודעה בלשון נקבה - זו לא נחשבת התחנפות?) מה קורה עם המחקרים הקודמים לגבי B12 וחלבונים - יש התקדמות?

EaTit442

New member
happy new year!!

כן, אני מקפצצת, כן, הבנזוג שיחיה תכף פה. נבחר הפורום לנשיקת סילבסטר שלי הוא, כמובן, מר וואוהוווו, הוא ולא אחר, ארואיד
. (מצטערת, 558, מפגש הפורום עורר בי בחילה קלה לגבי נשיקות עם בנות מיני, שומדבר אישי). הבטחות לשנה החדשה? שבועה אחת בטוח תהיה לי, משהו כמו אמונים לעם ולמולדת, והפרחים
לצה"ל. חוץ מזה, מבטיחה להפיץ את תורת אלוהי הצמחונות בכל מקום בו אהיה. -יעל-
(עוד חודש ויומיים לגיוס)

שנה טובה! ../images/Emo25.gif

השנה, אלא מה, יהיה סופסוף סניף אנונימוס בחיפה (אני מקווה מאוד). ותהיה עוד פעילות בחיפה. ויהיו עוד מפגשי פורום, נכון? (וכמובן, חלומות רחוקים - יבוטלו כל ענפי החקלאות שקשורים להתעללות בבעלי חיים!)
וזהו. שנה טובה!

F L O P P Y

New member
שנה אזרחית מדהימה לכולם../images/Emo57.gif

מצחיק שבכל העולם קוראים לסילבסטר "ערב השנה החדשה", ורק בישראל קוראים לו בשם של רוצח המונים (זה מי שהוא היה, לא?)... אז שנה טובה ונפלאה לכולכם, תעשו חיים, תדפקו ת´ראש ותביעו משאלות!!! באהבה, יעל

F L O P P Y

New member
וכמובן: החלטות לשנה החדשה:

@ ללמוד איך לענות לשיחה ממתינה, כי זה כבר ממש פאתטי שבגילי המופלג אני עוד לא יודעת איך עושים את זה @ להפסיק להיות כ"כ נוירוטית ופחדנית, ולהתחיל להיות קצת יותר בטוחה באהבה של חבר שלי @ להפסיק לפתח לעצמי בעיות (שתייה/ בריאות/ לימודים) @ להתחיל להיות יותר אסרטיבית ולהשקיע יותר בלימודים, כי בקצב הזה אני אגרר מהר מאוד לפשע, זנות וחיטוט בפחי זבל שכונתיים אחר זבל צמחוני... @ להפסיק לזרוק דברים על מורים, בכוונה או בטעות (עיין/י סעיף 2) @ להפסיק להיות כל כך מפוזרת ושכחנית, כי זה גורם לי לעשות דברים כמו זריקת חפצים על המורים שלי, שהוא בניגוד מוחלט להחלטה 5 החלטות נוספות יגיעו כנראה בהמשך, כאשר אני אזכר...

slayer1

New member
יעל יעל יעל...

דבר ראשון את לא תגיעי לזנות דבר שני חבל שתפסיקי לזרוק דברים על מורים זה דווקא נורא מצחיק. וגם אל תפסיקי להיות מפוזרת כי זה מה שאני הכי אוהב בך זה חלק ממך... אה שנה טובה!

F L O P P Y

New member
וואו זיב...

תודה שהרמת לי את המורל ושיפרת לי את המצברוח (ברצינות גמורה) עכשיו תלך לעשות את זה למורה לתנ"ך, כי נראה לי שעוד נשאר עליה קצת טיפקס מאתמול... אה, ושנה טובה גם לך ולכל אנשי הפורום!!!

לשיחה ממתינה,

עוברים על ידי הקשה על פלאש, ואם יש לך מרכזייה אז בד"כ יש מספר מסויים שאת אמורה להקיש.

Neta558

New member
הבטחותי לשנה החדשה...

ראשית, שנה טובה לכולם
. מקווה שלפחות חלק חוגגים כראוי. לא כי המעבר מדצמבר לינואר נראה לי כל כך מרגש, אלא כי סתם טוב לחגוג לפעמים (כך מספרים האנשים שהפה שלהם מתעקל בצורה מוזרה תוך כדי חשיפת שיניים) הבטחות לשנה החדשה...המממף... *עושה כאילו השאלה הגיע אלי בהפתעה מעצמי* האמת שיש לי רשימה ארוכה (אני אדם של רשימות) שאני בטח אעביר לפתקים בלילה ואשרוף בבוקר, אבל הנה כמה הבטחות כלליות:
רישיון... כן כן, השנה אני מבטיחה-אני אלמד נהיגה. גם אם אני אשנא כל רגע, גם אם לא ארצה לנהוג בחיי, אני אוציא את הרישיון הארור ואפסיק להתלונן שאין לי רישיון (ומי בכלל צריך אותו???)
סוגרת את הנייד. לאחר יום מוצלח ללא הנייד וחשיבה נוספת על הנושא, הנייד שלי כבר לא יהיה זמין 24 שעות ביממה. (מוזמנים לשלוח לי דואל
)
לאכול בריא יותר
לקרוא יותר, ולכתוב יותר.
(דמיינו שהוא ירוק) להתמיד בלמידת אספרנטו.
לנסות לשמור יותר על קשר עם חברים ישנים. (אלה שזוכרים מי אני...)
וכמובן, להמשיך לסדר את הפורום, ללמוד על תזונה צמחית, לפעול למען זכויות בע"ח ו...דברים שקשורים לפורום
מאחלת לכולנו שנה מקסימה! ובאשר לנשיקה... סירובה של יעל פגע בי קשות. במקום לנשק אותה ולצבור נקודות ב"נבר", אני אאלץ להסתפק בהטבעת יגוני בטיפה המרה, ושיפור מצב רוחי בירוק איכותי
יעל, התנשאי לי?

EaTit442

New member
שנה חדשה,

אמנם, ובכל זאת לא שערתי בנפשי ששורה של "קשה להשגה" תוביל להצעה המיוחלת. כמובן, נטע, כמובן שאנשא לך.
(במפגש הפסגה טרום גיוס?). ועכשיו רק תוהה איזה "ירוק איכותי"
שיפר לך את מצב הרוח? -יעל-
(חודש ויום לגיוס)

../images/Emo20.gif../images/Emo23.gifHappy New Year!!!

אז שנה טובה לכולם! את הדבר שהכי הייתי מאחלת לעצמי אני לא אכתוב כאן, אלא שמכירים אותי מספיק טוב יודעים. אבל אני מקווה שהשנה הזאת תהיה טובה וקלה יותר מהשנה שחלפה, הבטחות לשנה החדשה.... טוב אני גם מתכוונת ללמוד לנהוג, ואני אפילו קובעת שיעור ראשון בימים הקרובים!!! (ראו הוזהרתם!) לעשות פסיכומטרי (אני חייבת, אם אני רוצה ללמוד באוניברסיטה). להוציא תעודת זהות (אני ממש לא רוצה לעשות את זה, אבל כדי להצביע בבחירות ולהוציא רישיו, אין לי הרבה ברירה). הייתי מבטיחה להפוך לטבעונית, אבל כרגע זה לא תלוי בי במיוחד כמו בבריאות שלי, ובהתחשב בזה שנשקלתי אתמול, והתוצאות לא היו מעודדות במיוחד בכיוון, נראה לי שזה עוד ייאלץ לחכות. את סילבסטר העברתי במסיבה בנתניה, היתה מוזיקה טובה (חלק מהזמן אפילו הייתי אחראית עלייה), קוקטיל אננס ממש ממש טעים, כמה בנות ממש שוות, ולא היו בכלל בנים שענינו אותי. כך שהבנות זכו בי בסילבסטר הזה. את נשיקת חצות הענקתי לבחורה חמודה בשם שירלי, ובחצות ודקה, מאחר והיו לנו התחיבויות אחרות לחצות, נישקתי את יעלי, (אנשי רוקי יודעים על מי מדובר), חוץ מזה היה גם מאוד נחמד בהמשך הערב....
ומבין חברי הפורום..... נשיקת סילבסטר לבן או לבת?

מיצמי

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif שנה טובה!../images/Emo48.gif../images/Emo141.gif

אנשים יקרים!! ברכות לבביות לרגל שנת 2003 שתבוא עלינו בברכה ותיהיה לכולנו שנה טובה ומוצלחת! שנת שמחה ואהבה.. בקיצקיצור.. אוכל לאחל לכם רק את כל הטוב שבעולם..!
U ALL

adipo

New member
אמנם קצת באיחור, אבל גם אני רוצה!

שנה דובההההההההההההה!
שתהיה לנו שנה טופ(ו)ה יום טוב וחג שמייח עדי
"כולם פה גאונים...בדיעבד!"

למעלה