שוחרת שלום
New member
HEAR ME HEAR ME../images/Emo124.gif
אז זהו שהתעוררתי עם האנג אובר מהצ'אט.התעוררתי עם מצב רוח לחלוק ולשתף. אני לאחרונה נמצאת כאן בפורום לא מעט,באתי לחפש אתונות ומצאתי מלוכה
.הכרתי פה הרבה אנשים מדהימים,חכמים שנונים מצחיקים שיכלו להיות חברים שלי גם בעולם האמיתי. פגשתי פה(וירטואלית) גם כמה מוטציות, אך למדתי לחבב כמעט כל אחד בשל ולמרות השריטה שלו. נפגשתי עם שתי בנות מדהימות כאן,איכותיות, שנונות , יפות וטובות. שאין לי שום כוונה לנתק איתן קשר. יש כאן אנשים שאני מדברת איתם קצת יותר לעומק והם נפלאים והייתי שמחה להיפגש גם איתם (לא בצימר יא סוטים
). ואתמול הייתי שותפה לצ'אט בשלישיה , "מנאז' אה טרואה" ורבאלי ורגשי, והתאהבתי בעוד שני אנשים מדהימים: אסתי69 שבניגוד להודעותיה הקצרות כאן, המסתכמות לרוב באייקון של נשיקה, או במילה החד הברתית "יוווו", היתה ורבאלית להפליא ובקרוב מאוד אנחנו נפגשות. וגם המנהל החדש והמדהים שלנו. כן, הוא באמת מדהים ואני חושבת שהגיע הזמן להפסיק עם הזובור שנעשה לו כאן. הוא רגיש והוא מלא כוונות טובות (יש מי שיאמרו : "נו שויין גם זו אסטרטגיה;- אבל זה לא משנה כי עליי זה עובד)והוא קשוב והוא נפלא. באמת. ובנות מי שלא ראתה אותו הפסידה כי הוא גם חתיך
ויש לו את אחד החיוכים הכי יפים שיצא לי לפגוש לאחרונה
נכון סמפר?
אז זהו, כל המניפסט הזה נתב רק בכדי להגיד כמה כיף לי שפגשתי כאן אנשים כמוכם.
יו ה"רגשי" הזה יוריד לי את המניות כאן.....אז שלא תהיה לכם טעות אני עדיין מכשפה כפי שהייתי, רק שגם למכשפות יש לעתים את הרגעים האלו. זהו
אז זהו שהתעוררתי עם האנג אובר מהצ'אט.התעוררתי עם מצב רוח לחלוק ולשתף. אני לאחרונה נמצאת כאן בפורום לא מעט,באתי לחפש אתונות ומצאתי מלוכה