hello everyone!

vogue15

New member
hello everyone!

אני חולההההההההההה על דה קולינג! הם ממש ממש ממש טובים!!! אממ.. אני חדש פה אז אני מקווה שאני אתקבל בברכה! LOVE U ALL

love alex

New member
../images/Emo127.gifwelcome to the club!

היי חמודה!
גם אני דיי חדשה פה אבל אני מבטיחה לך שכמו כולם את תהני פה מאוד עם כל החבר'ה!!!

vogue15

New member
מתוקונת...

אני גבר.. לא אישה.. בעצם.. גם לא גבר.. נער..

crazy4tc

New member
יששששששששששששששששש

עוד אנשים חדשים!!! איזה כיף!!! ברוך הבא!!
אתה תהנה פה!!!
אני לאה ואתה?...

Drorrrrrr

New member
ברוך הבא ../images/Emo164.gif

אני דרור ואני אוהב לחלק סוכריות טופי

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחח

מה ז'תומרת לחלק סוכריות טופי?????? מסתתרת מאחורי זה כוונה כלשהי שברוב טיפשותי לא הבחנתי בה???
איזה מגניב הרצל!!!!!!!!!!!!
למרות שכשראיתי את זה פעם ראשונה הייתי בטוחה שזה מחבל... היי! אם אהרון יעשה זקן... אז... *מחשבות זדוניות מתחילות להרקם בראשה של לאה...* יש אייקון של אהרון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכשחושבים על זה יש גם אלכס...
תכירו את
ואת
כפי שהם באייקונים של תפוז...

ט ל i i ש

New member
שלוווווום../images/Emo165.gif

אני טל ואני גמדה בהכשחשה!! סתאאאאאם!!!
אמממממ קייייצר אני בת 15!!(כיאלו עוד 4 חודשיים אבל עדיין!!) ראיתי את הכרטיס שלך אם התמוונה באמת שלך אז יש לציין שאם לא הייתי נשואההה לאיגור בעלי החתיךךך והמושלם אז הייתי עושה לך טובה או שניים או בעצם שלוש אבל זהו! קיצר תיזהר מדרור כי הוא יתקן כל שגיאת כתיב שלך ולאה היא בלונדינית ויש לנו משפחה שלמה: אבא-איתמר אמא-חיחיחיחיחי החלטתי להפוך את איתן לאמא שלנו!!!! אחות גדולה-לאה אחות אמצעית-טל(אחרי ששמתי לב ששכחתי....לטל יש בעל חתיך!! איגור!!!) אחות קטנה-יולי דוד-דרור דודה-מעין הבנות של דרור ומעין-ניצי,גל חברות משפחה קרוווובות ויש לציין אהובות במיוחד!!!!!!! צליל עדי גל רותם אוראל אוווו כןןןןן יולי היא משוגעתתת!!

taltal girl

New member
אבל טלל... ../images/Emo25.gif

אם תבדקי שובפעם בכרטיסישי שלו תראי שהוא גמ בפורומ גאווה צעירה.
אממ, וולקאם

crazy4tc

New member
אני לא בלונדינית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וטל אני מספרת לאיגור שאת בוגדת בוווווווווווווו אההה ועוד משהו, יש לך איי סי קיו?

vogue15

New member
טלווש

שלום! דבר ראשון - זה באמת אני בתמונה.. דבר שני- אני לא בדיוק אוהב בנות.. אממ.. לא אוהב.. נמשך.. :) אז לא הייתי מקבל את הובה שלך.. תודה על המחמאה ANYWAY| :)

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלא תגיד שלא עושים פה קבלות פנים מיוחדות...
איך אתה מרגיש בפורום עד עכשיו??
אתה יודע מה, בתור חובב בנים אנחנו זקוקים לחוות דעתך בוויכוח מאוד מאוד ישן בפורום הזה... האם אלכס הומו??? ונכון שאי אפשר להגיד שהוא הומו רק בגלל שהוא מתנהג בנשיות??? (אני לא רומזת לך מה לענות אבל... תגיד שהוא לאאאאאאאאאאאאא!!!)

ט ל i i ש

New member
הוא הומו!!!!../images/Emo98.gif

לאה תקלטי הוא הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מחחחחחחחחר שביתהההההההההההההההה אין מבחן בספרותתתתתתתת

crazy4tc

New member
הוא לא!!!!!!!!!!!!!

יש לו חברההההההההההההההההההההההההההה חוץ מזה את הדעה שלך כבר יודעים תני לאחרים הזדמנות לענות!!!!!

ט ל i i ש

New member
כן!../images/Emo7.gif

את ויולי שניכן החלטתתם היום להעליב אותיי!!!!!! ברוגז עם האחיות שלי!

crazy4tc

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

טלושית אחותי היקרה!!! אני מצטערתתתתתתתתת אבל מה אמרתי?!

ט ל i i ש

New member
בעצם אמרת רק במילים אחרות

שאני יכולה להגיד את הדעה שלי פעם אחת ועכשיו אני צריכה לסתום את הפה!

למעלה