hello everyone!

crazy4tc

New member
אבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא שמת לב שחסרה בת אחת?! אבא איך הגעתי לעולם?????
דרך אגב... אתה יודע שאיתן היא אמא שלנו נכון?
ג'אסט ג'אקינג...

Chandler Rulz

New member
ברוך הבא!! תהנה בפורם!!../images/Emo24.gif

לאישתי- דיי לריב במשפחה! בסוף לא תדברו איזה 46 שנה ונצטרך ללכת לפיוס אצל דודו טופז
(ואני מפחד שהוא ינשך אותי....)

crazy4tc

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תדאג טל תשמור עלייך טוב טוב!! דווקא יהיה מגניב לעשות פיוס משפחתי... :) אני תמיד חשבתי שאם דה קולינג יבואו לארץ אז הם בטח יבואו לדודו טופז (ואנחנו כולנו נשב בקהל כמובן...) ואז דודו ינשך את אלכס... כי מי יכול לעמוד בפיתוי?!

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחחח את כזו פסיכית ../images/Emo70.gif

תזהרי שדודו לא יבקש ממך לעלות לבמה וינשך גם אותך

crazy4tc

New member
אני פסיכית?!

איך הגעת למסקנה הזאת?????
אם דודו יעלה אותי לבמה הוא לא יספיק לנשוך אותי כי אני אהיה עסוקה בלנשוך את אלכס!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

אבל אבל אבל אבל אבל כבר השלמנווווו!!! ואני ויולי רבנו רק בגלל חיליק!!! והוא כל הזמן צועק עללל יולי!!!! ולאהההה אמרה לי לסתום את השטויותשיוצאות מהפה שלי!! והגם האיש הזה שמעצבן את לאושית גם מעצבן אותי קיצר השללמנו..... וכשלאה תנשך את אלכס אני אנשך אותה כדי שהיא תפסיק לנשוך את אלכס ואז אהרון ינשך אותי כדיאני אפסיק לנשוך את לאה שנושכת את אלכס ואז איגור ינשך את אהרוןשנושך אותיכי אני נושכת את לאה כי היא נושכת את אלכס ואז דרור ינשך את איגור כי הוא נושך את אלכס שנושך אותי שאני נושכת את לאה שהיא נושכת את אלכס וואז מעיין תנשך את דרור כיסתם בא לה! ואז דודו טופז ינשך את מעיןכי הוא נושך כל דבר שזזז ואז איתן ינשך את דודו כדי שיפסיק לנשוך אותה ואז גניפר תנשך את איתן ואז יולי תנשך את גניפר כי היר שונאת אותה וככה הלאה..

ט ל i i ש

New member
אנשיםםםםם!!!!

אני ניסתי לקרוא הרגע את מה שכתבתי והתבלבלתי מעצמי... איך זה יכול להיות שבנאדם מתבלבל ממה שהוא בעצמו כותב?! לא משנה אני בשוק מאז אתמול בלילה שפתאום התחלתי לזמזמ שיר של המורדים....אבל אל תדאגו מייד אחרי זה שמתי מטאליקה והכל עבר אני עדיין בבשוק אבל השיר יצאלי מהראש.... ובלילה היה לי סיוט בגלל שהילד הקטן ששמרתי עליו הכריח אותי לראות קלטת של ברני ולמקרה שמישהו לא יודע=אני טל ואני מפחדת מברני!!!! אז חלמתי שאני בקניון ופתאום בא ברני ומחבק אותי=ברני פדופיל!!!

aYaLoLy

New member
חיחי../images/Emo6.gif../images/Emo166.gif

נגאול את ג'ניפרה (סורי לא התכוונתי להעליב את קהילת הפרות המסכנות שקוללו), מיסוריה!!! אני בעד לבצע בה לינצ

crazy4tc

New member
יולי...

זאת רק אני או שיש לך את יצירת המופת הזאת (התמונה...) שמורה במחשב ואת מפרסמת אותה כל פעם שמדברים עליה?

aYaLoLy

New member
יההההההה איגורר../images/Emo166.gif

יש לכ בחתימה את השיר שאני מחפשת שנהה של savage gardennn

למעלה