שלא תעזי לסתום את הפה!!! מה אני אעשה בלי השטויות שיוצאות ממנו????????? לא התכוונתי לזה ככה התכוונתי שאני רוצה לשמוע את הדעה של זה שעוד לא אמר לנו את השם שלו... אבל טלושית אני אוהפת אותך ואני אף פעם לא אגיד לך לסתום את הפה!!!!! אחותייייייייייייי ומה יולי עשתה לך?
אני אוראל, ואני בת 13 וכמה חודשים (רגע, מי בקבוצת הגיל שלי?!) ואני אספר קצת על עצמי (אל תדאגו, קצת!) אני חולה על סרטים, מוזיקה, וטלווזיה..... ולא כדי לך שאני אפרט! אהה וכמובן אני אוהבת לאהוב אנשים, וגם לשנוא! באהבה -
יווווו אנשים (ואנשות) תקלטו!!! אלכס לא הומו!!!! אז מה אם הוא לובש בגדים צמודים, אז מה אם הוא ניראה כמו בת אז מה אם הוא צובע את השער כל הזמן ודופק פנים, אז מה אם הוא קצת נשי א-ז מ-ה????? חחח לוב יו אלכס!!!! לא, אבל עכשיו ברצינות, תעזבו את הבנאדם הוא לא הומו!!!! דיי כבר אתם עוד תעליבו אותו.....מסכנושי שלי... מואאאאה
לא התכוונתי שהומו זה קללה....להיפך, אני אוהבת הומואים!!! הם חמודים כאלה... התכוונתי זה בדיוק מה שהוא שר עליו בסטיגמטייזד שאנשים מדביקים סטיגמות על אנשים שלפעמים מעליבים אותם וזה ממש לא נכון....טוב לא הצלחתי להסביר את עצמי טוב! אממ..ננסה שוב... למשל את/ה הולכ/ת ברחוב ורואה "פריק" מה שניקרא ותתחיל/י להגיד עליו דברים שבכלל לא נכונים...וזה סתם כי הדבקת עליו סטיגמה.... קאפישששש?