hello everyone!

aYaLoLy

New member
טלטליתתתתתתת../images/Emo166.gif../images/Emo2.gif

אני לאאאאאאא העלבלתי אותככככככככככככככככ!!! לאאאאאאאאאאאא אל תעלביייייי

crazy4tc

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שלא תעזי לסתום את הפה!!! מה אני אעשה בלי השטויות שיוצאות ממנו????????? :) לא התכוונתי לזה ככה התכוונתי שאני רוצה לשמוע את הדעה של זה שעוד לא אמר לנו את השם שלו... :) אבל טלושית אני אוהפת אותך ואני אף פעם לא אגיד לך לסתום את הפה!!!!! אחותייייייייייייי ומה יולי עשתה לך?

Charmed 4ever.

New member
שלום ../images/Emo54.gif

מי טו בי ניצן. או ניצי, או ניצני או הרבה אחרים. אבל לא ניצה! בשום פנים ואופן לא ניצה! ברוך הבא לך.

aYaLoLy

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo168.gifhello you ../images/Emo151.gif../images/Emo85.gif

היייי אני יולי! אני בת 14 וחצי ואני לא משוגעת!!!!
מי אתה? חיחי זכית להכיר את משפחתנו ה... מיוחדת =) ואני בטוחה שתשתלב בה (WTF?!) איזה איקונימ שקסימ!

שלום!!!

אני אוראל, ואני בת 13 וכמה חודשים (רגע, מי בקבוצת הגיל שלי?!) ואני אספר קצת על עצמי (אל תדאגו, קצת!) אני חולה על סרטים, מוזיקה, וטלווזיה..... ולא כדי לך שאני אפרט! אהה וכמובן אני אוהבת לאהוב אנשים, וגם לשנוא! באהבה -

לאלאלאלאלאלאלאללאל!!!!!!

יווווו אנשים (ואנשות) תקלטו!!! אלכס לא הומו!!!! אז מה אם הוא לובש בגדים צמודים, אז מה אם הוא ניראה כמו בת אז מה אם הוא צובע את השער כל הזמן ודופק פנים, אז מה אם הוא קצת נשי א-ז מ-ה????? :) חחח לוב יו אלכס!!!! לא, אבל עכשיו ברצינות, תעזבו את הבנאדם הוא לא הומו!!!! דיי כבר אתם עוד תעליבו אותו.....מסכנושי שלי... :) מואאאאה

ט ל i i ש

New member
אני אוהבת אווותם הם אנשים טובים

יש לי ידיד כזה... הם לא שונים הם בסה"כ בניאדם..

crazy4tc

New member
זאת לא הכונה...

הכוונה היא שהוא לא הומו כי הוא צריך להתחתן איתי עוד כמה שנים!!! :))

חס וחלילה!!!!

לא התכוונתי שהומו זה קללה....להיפך, אני אוהבת הומואים!!! הם חמודים כאלה... :) התכוונתי זה בדיוק מה שהוא שר עליו בסטיגמטייזד שאנשים מדביקים סטיגמות על אנשים שלפעמים מעליבים אותם וזה ממש לא נכון....טוב לא הצלחתי להסביר את עצמי טוב! אממ..ננסה שוב... למשל את/ה הולכ/ת ברחוב ורואה "פריק" מה שניקרא ותתחיל/י להגיד עליו דברים שבכלל לא נכונים...וזה סתם כי הדבקת עליו סטיגמה.... קאפישששש?

aYaLoLy

New member
הוא לא הומו!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo166.gif

לאלאלאלא!!! תבינו!!!! הוא לא!!!!!

Adrienne

New member
ברוך הבא!

אני איתמר, תהנה בפורום. The manager who came back from the cold

aYaLoLy

New member
יייייי../images/Emo166.gif

יששששששששששששששששש אבא חזרררררררררררררררררר ויש שביצההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה