Hello.. is there anybody in there?

Lucifer Chen

New member
Hello.. is there anybody in there?

אני חדשה כאן ^^

Lucifer Chen

New member
הממ...

The Wall.. למרות שזה דיי נדוש. אחת הסיבות שאני אוהבת אותו היא כי רוג'ר ווטרס כתב אותו. ואני פשוט מעריצה את הבנאדם. הסיבה השניה, כי השירים בו פשוט גאוניים. הסיבה השלישית.. הממ.. כי אני ראיתי את הסרט כל כך הרבה פעמים, ואני כל כך אוהבת את הסרט הזה..

לא נורא, זה יעבור לך...

וברוכה הבאה (סליחה שאני לא מצרפת את האמוטיקונים הרלבנטיים, וזאת מטעמים טכניים בלבד). את MEDDLE כבר שמעת? מה עם PIPER?

holo

New member
אני שונא משפטים מתנשאים כאלה

לא נורא זה יעבור לך, לא ציפית לזה ממך.

נו באמת...

אתם לא מכירים את חוש ההומור שלי? הרי לא כתבתי את זה ברצינות... וראו את הביקורת שכתבתי ל"החומה" בפרוייקט השירים, ומה שכתבתי לחן בהמשך השרשור הזה.

NIR Y

New member
אהה חח אני שמח לשמוע

אבל אני בטוח שלוסיפר לא הבינה את זה

itaikuskus

New member
אווווף

לא יודע למה אבל כל פעם שמישהו חדש בא ואומר "רוג'ר ווטרס כזה גאון" או משהו כזה זה גורם לי לבוז לו יותר... בסוף אני אצא מכאן כשאני ממש מתעב אותו..חתיכת דוב נמלים.

Lucifer Chen

New member
../images/Emo4.gif

אם יש מישהו שצריך לתעב זה דיויד גילמור... אוחח חתיכת זונה. עזבו את העובדה שהוא מנגן טוב, ושהוא שר בסדר.. הוא פשוט כל כך זונה.

oribarak

New member
מה דוויד עשה לך?

הוא לא זונה...אם כבר ג'יגולו וגם לא אבל למה זו דעתך?

Lucifer Chen

New member
\:

ג'יגולו זה לא כיף לומר.. אממ הוא זונה כי הוא פשוט חרא של בנאדם. ולדעתי, התקופה שבא הוא בכלל לא היה, זתומרת, בתקופה שסיד היה.. היא הייתה התקופה הטובה ביותר. כמובן, שסיד היה חייב לעוף \: אבל למה דווקא דיויד? למה? למה הוא היה חייב לבוא במקומו? אוף.

P o M i K i

New member
התקופה של סיד באמת הכי טובה

אבל לא בגלל שגילמור לא היה. בגלל שסיד פשוט גאון. וגילמור הוא גיטריסט מעולה, ווטארס הוא הדפוק

Lucifer Chen

New member
אבוי!

אויי.. אויי אויי אויי! התחלת יפה, אמרת והסכמת שהתקופה עם סיד הייתה טובה. ונכון, הוא גאון. אבל רוג'ר ווטרס? רוג'ר דפוק? לא ולא! אני חושבת שהוא הבנאדם הכי מוכשר שם.. מלבד סיד. ושוב, זאת דעתי בלבד.

melancholy man

New member
חברים כל דיעה היא לגיטימית

העניין הוא איך מסבירים אותה, הדיון הזה יכל להיות מעניין אם במקום לכתוב "רוג'ר דפוק" או "גילמור זונה" (אגב Lucifer להבא, בבקשה תשתדלי למתן את אופן הביטוי), לא מקדמים דיון ובקושי מסבירים למה אתם מתכוונים. בבקשה תשתדלו להסביר את עמדותיכם בשביל שאפשר יהיה להביע דעה תומכת או נגדית.

Lucifer Chen

New member
אוקיי, אז אני אסביר.

לא קרה (רק) פעם שגילמור יצא בצורה בוטה נגר ווטרס. אני חושבת שהייתה ביניהם מן אווירת מתח שכזאת כי היו המון מצבים של אי הסכמה ביניהם. לדוגמא, רוג'ר- שכתב את מילות השיר Have A Cigar נתקל בבעיה כשרצו להופיע עם השיר.. מכיוון שגילמור בחליט שהוא לא מוכן לשיר את המילים "הבוטות" של השיר (אני אישית חושבת שזה שיר מעולה). ועוד דוגמא.. היו עוד מקרים שגילמור אפילו בגע ברוג'ר בתגובותיו לשירים שלו, וגם השמיץ את הלהקה עצמה בדבריו. ווטרס, שהיה האיש שאני חושבת שהלהקה הייתה הדבר שחשוב לו מכל תמיד ניסה לעשות כל דבר שיבוא לטובתה. ולעומת זאת, גילמור מצידו, לא טרח להסתיר את דעתו השלילית על האלבומים.. (במקרה זה, זה היה האלבום- The Final Cut) והנה אחת הדברים שהוא אמר: "יש בו כמה קטעים גדולים, אבל הוא לא מאוזן: יותר מדי 'פילרים' ושטויות בין השירים". כמובן, יש עוד דברים שגורמים לי לא לאהוב אותו במיוחד. אבל אני מקווה שהבהרתי את הנקודה.

oribarak

New member
אוי ואבוי

יש לי כמה דברים להגיב עליהם...לרוג'ר היה אכפת מהלהקה יותר מלגילמור? רוצה שאני אחדש לך כמה דברים?הוא סילק את מייסון ורייט מהחומה ומהפיינל קאט?הוא רב עם שלושתם? וכמו שאמרת גילמור לא רצה לשיר את השיר של ווטרס שכדבריך הוא נפלא ואין עוררין בזאת, אך גילמור לא "זונה" וכדומה בגלל זה...גילמור לא היה מוכן לשיר שיר שהוא כל כך נגד התעשייה המוזיקלית, מפני שהיא זאתי שעשתה אותו מה שהיא...זה שווטרס כפוי טובה זה לא אומר שגילמור זונה. גילמור לא אמר אף פעם משהו רע על ווטרס...הוא אמר שווטרס יותר כשרוני ממנו בכתיבה...הוא אפילו שיבח אותו, אך אמר שאת החיים החברתיים שלהם הוא מעדיף לא לקיים. ווטרס היה רודף בצע לדעתי, כשהנגנים שבזכותם הוא זכה בהצלחה בין השאר נמצאים בתקופה קשה מה הוא עושה?מעיף אותם קיבינימאט. אז סליחה על העצבים שלי, אבל מה שאמרת הרגיז אותי מאוד...

למעלה