Hello.. is there anybody in there?

itaikuskus

New member
כמה תגובות

לא אמרתי דבר בעניין טיבו של האלבום אנימלז...אמרתי שהוא מחאתי,אבל גם אני חושב שהוא מצוין,ולימים הוא היה האלבום המועדף עלי. אגב,שים לב שלמרות שהאלבום הזה ציין את ההשתלטות של ווטרס על הכתיבה של הפינק פלויד, הקרדיט על השיר Dogs הולך גם לגילמור, ז"א גילמור היה שותף לכתיבת השיר שהוא הטוב ביותר באלבום (וגם אחד הטובים בכלל שלהם). מדל הכי מיוצג עם גילמור? למה? כי הוא נתן איזה סולו בשיר האחרון? מדל מיוצג עם ווטרס באותה מידה שהוא מיוצג עם גילמור, ואתה סתם מדביק תוית כדי לתת תירוץ למה אתה מעדיף את ווטרס (שזה לגיטימי). אבל האם אין בו משהו מיוחד? יש בו את מיטב היצירה הפלוידית כולל הרצועות one of these days וfearless ו-echoes. אתה יכול להגיד שקטעים כמו san tropez ו-seamus הם קטעים קלילים מדי בשבילך, אבל להגיד שאין שום דבר מיוחד באלבום?

גם אני אגיב ../images/Emo46.gif

גם אני אוהבת את החומה בגלל המסרים שלה, אבל על מה את מדברת
רוג'ר העיף את רייט, הוא דיבר ומכפיש את הלהקה. גילמור היה זה שדאג לסיד
גילמור מאוד מלודי, נגן טוב, ורגיש. אני אישית אוהבת את דוויז'ן בל. ו have a ctgar אכן שיר ענק, אבל גילמור יצא נגד התעשייה.

Lucifer Chen

New member
כבר הסברתי..

ואמרתי שאני לא טוענת שרוג'ר הוא תלית שכולה תכלת, ושהוא צדיק שלא עשה כל רע לאחרים. אני מודעת לדברים שהוא עשה, ואני מודה שאלו אכן לא דברים נחמדים במיוחד. אבל אני פשוט לא יכולה להסתכל על דיויד גילמור באור חיובי, ואין לי הסבר לזה.

Pitudi

New member
לוציפר חן, אני אוהב אותך !!!

נכון, גילמור הגיטריסט האהוב עלי אבל גילמור אכן..איך נגיד את זה.."פרוצה".. פשוט הוצאת לי את המילים מהפה..כל שרשור כאן אני אומר מה שאת חושבת.

NIR Y

New member
באמת אין לזה הסבר

לפחות לך אין הסבר למה לשנוא את גילמור, לכן אני לא חושב שצריך להתעמק בשינא שלך לגילמור. ותשארי לכתוב בפורום גם בנושאים אחרים, בטח יהיה מעניין לשמוע דעה של מישהו שהדעה שלו כלפי הלהקה די יחידה בפורום.

One Echoe

New member
אין לך הסבר,

כי את לא באמת שונאת אותו. סתם בחרת לראות אותו באור שלילי. ואת רוג'ר באור חיובי (זה לפחות מה שהבנתי מההודעות שלך...)

itaikuskus

New member
זה מזכיר לי

את אלה שהיו מתווכחים איזה ביטל הכי טוב... היו המחנות של פול והמחנות של ג'ון...עד היום לכל אחד יש את המועדף שלו. אני מוצא את זה טפשי...למרות שאני מעדיף את פול (צבוע שכמוני)

Pitudi

New member
אני לא שונא את גילמור..

אני פשוט חושב שהוא אוברייטד ושאומרים שווטרס ילדותי זה צבוע. גילמור הוא האומן השני הכי אהוב עלי בעולם (אחריי ווטרס)

One Echoe

New member
צודק...

זה טיפשי לריב על זה, אבל למה לשנוא סתם? אפשר לאהוב יותר, לא לשנוא סתם.

Lucifer Chen

New member
זה הסבר.. אחרי הכל.

אמנם לא נתתי סיבה מפורשת למה אני לא אוהבת את דיוויד גילמור, אבל זאת מפני שאני אפילו לא יודעת למה. אני לא חושבת שאם אתם כולכם אוהבים את גילמור (ואני לא) זאת סיבה להתפרץ ככה.. אחרי הכל, לכל אחד יש את הדיעה שלו ואני חושבת שכל אחד כאן אמור לכבד אותה. אני לא שונאת את דיוויד גילמור, אולי אני בחרתי לראות אותו באור שלילי, אבל אני לא שונאת אותו. אני פשוט לא אוהבת אותו, ואני חושבת שכשהלהקה הייתה בלעדיו- היה את המצב האולטימטיבי ללהקה. זה הכל.

שלום לוציפר

וברוכה הבאה לפורומנו הלא-כל-כך קט. "אני פשוט לא אוהבת אותו, ואני חושבת שכשהלהקה הייתה בלעדיו- היה את המצב האולטימטיבי ללהקה. זה הכל." התקופה היחידה בה גילמור לא היה בלהקה היתה תקופת בארט. יש אכן הטוענים שזו היתה התקופה האולטימטיבית של הלהקה. לטעמי, זו היתה להקה שונה מאוד מאשר בתקופת פוסט-בארט, עד כדי כך שקשה להשוות בין השתיים. המצב האולטימטיבי, לדעתי, היה כאשר חברי הלהקה (בתקופת פוסט-בארט) עבדו תוך שיתוף פעולה אחד עם השני, ללא מנהיגות ברורה. היינו, בין השנים 1968-1973. ונוסיף את WYWH לזה. אישית, אני לא רואה באור שלילי אף אחד מחברי הלהקה. כולם עשו, בזמנם, שטויות ודברים לא יפים. כולם גם תרמו ועשו דברים נהדרים, מוסיקלית ואישית. הם אנשים בשר ודם, אנשים מורכבים. וטוב שכך, אחרת היה לנו מאוד משעמם...

holo

New member
רגע, אז לפי מה שאת אומרת

את אוהבת רק את פינק פלויד של סיד בארט, וכל מה שהם עשו אחרי זה לא יפה..

Lucifer Chen

New member
הא? לא אמרתי את זה. ממש לא.

עובדה שאת האלבום The Wall הם הוציאו בלי סיד בארט ואני חושבת שזה אלבום גאוני. מה שאמרתי בתגובה מקודם רק הביע את ה"באסה" בעובדה שהם בחרו בדיוויד גילמור להחליף את סיד.

למעלה