HELP

HELP../images/Emo46.gif

תקשיבו, מבחינה חוקית.. מישהו כאן יודע אם בניין משרדים נחשב מקום ציבורי? נגיד שבעלי הבניין לא אכפת להם ששוכרי המשרדים משעשנים במשרדים שלהם כי זה "שטח פרטי".. אבל מה קורה כשהמזגנים הם משותפים ומחוברים אחד לשני בכל הבניין? קרי, אם משרד צמוד אלינו מעשנים כמו מניאקים כולירות זבל שימותו, כל העשן נכנס אלינו למשרד דרך המזגן, וזה או שאנחנו מכבים ומתים מחום.. או שנחנקים מהסיגריות. הם התבקשו מספר פעמים להפסיק כי בעיריה יש איזה חוק שאומר שאם זה מפריע לשכנים במשרדים, הם צריכים להפסיק. מאז הלכנו אליהם עוד כמה פעמים, הם ממשיכים לשקר במצח נחושה שהם לא מעשנים, כשאתה עדיין מריח את הסרחון, ברמה כזו שבא לי להוריד לו פיצוץ לפנים, שהוא עומד ומשקר לי. שיסלחו לי הצרפתים, אני יודעת שאתם אוהבים לעשן, אבל למה יש בני אדם שהם כאלו חרא אבל חרא ברמה כזו שאתה לא יכול לעשות כלום, חוץ מלהביא פצצת סרחון ולנסות לשים להם במשרד. מה עושים? (חוץ מלרצוח אותם)

poseidon111

Active member
בוקר טוב.פני לעיריה שישלחו פקח

כי העניין שייך לתקנות עירוניות אשר אוסרות עישון במקומות סגורים,פרט למקומות אשר הוקצו לכך. ובניין משרדים נחשב למקום ציבורי כי הוא פתוח לקהל,לא?גם אם נניח אין קבלת קהל במובן המקובל של המילה,הרי אין הוא בית מגורים סגור.

פנינו

זה לא עוזר. זה לא מעניין אותם. הם רק שלחו לנו איזה פקס שאומר שהחוק הזה חל בבניין כזה כל עוד הבעלים שלו לא מוכן שיעשנו,ו/או זה מפריע לשכנים. ועם כל זה, מפריע לשכנים.. וזה עדיין לא מעניין אותם. האופציה היחידה שאנחנו יכולים זה אולי לשים מזגן חדש משל עצמינו, אבל גם זה לוקח פה פוראבר. בינתיים, חמתי רק עולה ואני באמת מנסה להמנע מללכת לשם שוב פעם כי כבר יוצא לי עשן מהאוזניים, מהעצבים, וזה לא טוב לבריאות. לא להאמין אבל אני ברצינות חושבת על פצצת סרחון כאות נקמה

אל תוותרי לעירייה

תציקי להם תתקשרי אלף פעם אם צריך, תשלחי מיילים גם לראש העיר, מבטיחה לך זה עוזר אם זה מפריע לשכנים, וזה מפריע לך מן הסתם העירייה חייבת לתת דוחות כסף, זה כואב. שיתנו דוחות

זה מפריע רק לנו

כי מצד אחד שלהם יש חדר מדרגות, אנחנו נמצאים מהצד השני. כל מה שממול כבר לא מגיע אליהם כנראה.

puma141

New member
היי חחח ריק פה!שומם.אני שולחת אליכם פ

פאפרצי..לבדוק לאן נעלמתם!

meytula

New member
בוקר טוב סיוני../images/Emo8.gif

אני ממליצה לך לפנות ל''אויר נקי'' הם יכוונו אותך לטיפול הכי יעיל בנושא http://www.avir-naki.com/FAQ1.aspx או שאתם יכולים ללכת על הדרך היקרה יותר ולתת לעורך דין לטפל לכם בנושא העישון

שאפולי

New member
וואו איזה בעסה:-\

הייתי הורגת מישהו! חצופים. מה שהכי מעצבן שרק בארץ זה ככה!@#!@ ברוב העולם אנשים נחנקים בבית או ברכב סגור כדי לעשן!

כן אבל

הם צרפתים. זה בניין שיש בו הרבה נספחים לשגרירויות וכל מיני משרדים של אנשים בשליחויות וכו...

שאפולי

New member
זה בדיוק מה שמעצבן.

אתםם לא יכולים להתאפק? זה לא שבצרפת הם היו עושים את זה....

אולי בצרפת זו התרבות שלהם

עד כמה שידוע לי הם מעשנים שם הרבה ובכל חור, אז אולי זה כבר עניין של מנטליות? זה פשוט מביא ת'סעיף, ברמות.

KEEK

Member
שאפולי ../images/Emo124.gif

הנה את
. סיימתי לראות עונה 22 של השרדות תגידי, מה כל כך מדהים בה?
אחת העונות הצפויות והלא מתוחכמות שראיתי (
בהמשך) כבר מההתחלה לא אהבתי את הטוויסט של רוב וראסל - שניהם כבר שיחקו מס' פעמים (פעם רביעית של רוב!) וזה כבר מיצה את עצמו. ידעתי שכל העונה תתרכז רק בהם, ושאר השורדים יתנהגו כמו מעריצים וישכחו שהם שם לשחק משחק האמת, זה התחיל מעניין.. ה3-4 פרקים הראשונים התחילו טוב (ההדחה של ראסל היתה תענוג), ומאז זה רק התדרדר.. הכל כל כך צפוי גם הבליינדסיידס היו משעממים שורדים כאלה פרווה לא ראיתי הרבה זמן.. מדהים איך הם הלכו כעיוורים אחרי רוב. כל הזמן נזכרתי במה שאמרת והייתי בטוח שעוד תבוא הפתעה ומהלך גאוני.. אבל כלום.. הכל היה צפוי ויבש..
ועם כל חיבתי לבחור, לא אהבתי איך כל העונה היתה עונת סגידה לבוסטון רוב. יש הרגשה שכאילו ליהקו בכוונה אנשים כל כך מטומטמים, שלא תהיה לו בעיה לנצח בכזאת קלות.. בקיצור.. איכזבת.
מה כל כך אהבת בעונה הזאת? לדעתי אחת הגרועות. אם הייתי צריך לדרג את ה-5 הגרועות ביותר, היא בקלות היתה נכנסת. עונה משובחת אצלי זה למשל עונה 8,9,12,13,15,16,19,20, לא חסר כאלה

שאפולי

New member
אז זהו-

אני זוכרת שכשכתבתי לך שהיא מדהימה רציתי להסתייג ולומר כמה דברים- אבל לא רציתי להרוס לך ואמרתי-יאאלהההההה הוא יבין לבד! אני ממש נהנתי ממנה- לא במובן המסורתי של הישרדות כי אתה צודק במאה אחוז- כולם היו עלובים חוץ מרוב!!!!! עלובים! אבל לראות שמישהו הצליח להביא את המשחק המורכב הזה לכדי שלמות ולשלוט בכל זמן נתון בכל אספקט היה מדהים (שמע הוא סיבב את כולם, את הפסלונים, פרסים וזכה במושבעים- זה נדיר) מעבר לזה- מסכימה איתך לגמרי. אני עכשיו רואה את צ'יינה עונה 16 לדעתי?... בקיצור, תקפוץ לי טוב? אני אוהבת הישרדות!!!!!!!!!

KEEK

Member
one man show

לא אוהב את זה. הוא שיחק משחק גאוני.. אי אפשר לקחת את זה ממנו אבל (ויש אבל גדול), זאת פעם רביעית שלו במשחק עם שורדים שחדשים בעסק.. ומסתבר שהם גם דיי טיפשים.. זה דיי מוריד מהניצחון שלו. יש גם הרגשה שההפקה שם מאוד דחפה את הניצחון הזה. בכל מקרה.. הוא היה גדול
הוא יודע לתת את השואו.. להיות רשע ובו זמנית גם מאוד חביב.. אבל אני לא אוהב שהעונה כולה סובבת סביב שורד אחד אני אוהב תהפוכות.. הפתעות.. מידי פעם בליינדסייד כמו שצריך שגם יפתיע אותי.. אוהב שהשליטה במשחק עוברת ידיים, ולא נמצאת אצל שורד אחד כבר אחרי שבוע עד הסוף. רוב
אבל עונה חלשה מאוד
צ'יינה עונה 15. עונה מעולה. אבל אין כמו עונה 16 (ואחריה 20) אני מאוהב בפרוואטי
בקיצור.. הפעם היתה לך נפילה..אבל אני מחליק לך על זה.. שזה לא יקרה שנית
במשחקי הכס שיחקת אותה לבנתיים היא משובחת ביותר.

לגבי משחקי הכס

מה שאהבתי זה שבסדרה זה בול אחד לאחד כמו בספר. לפחות זה מה שראיתי, קראתי בינתיים רק 250 עמודים.

למעלה