HELP

שאפולי

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאא פאוורטי!!!!!!!!! אני לא סובלת אותה אם אתה גם אומר לי עכשיו שהיא יפה- אתה מאבד אצלי את כל הנקודות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KEEK

Member
גם את לא אוהבת אותה? ../images/Emo12.gif

נשים......
קשה לכן לפרגן לאישה שהיא גם יפה גם חכמה גם מצחיקה וגם מצליחה

שאפולי

New member
אני מזה מקווה שאתה צוחק!

אני שונאת שאומרית את זה. אין לי שום בעיה לפרגן אבל היא חיצונית לטעמי ממוצעת ומטה- והיא בלתי נסבלת!!!!!!!!!!!!!

KEEK

Member
אני מטורף עליה ../images/Emo99.gif

היתה צריכה לנצח פעמיים
אם היא יפה? בעיני יש בה משהו מאוד סקסי אבל לא בגלל זה אני מחבב אותה היא אחלה שורדת שכיף לראות אותה משחקת את המשחק ואם את מורידה לי נקודות, אני מוריד לך גם
אל תתחילי.. תהני בצ'יינה.. עונה

שאפולי

New member
בע.

משחקי הכס- ממש חוכמה ציצים. תנסה אח"כ את דמג'ס סידרה מעולה סגנון אחר לגמרי.

KEEK

Member
רואה נזקים!

אחת הסדרות המשובחות שיש, ולא מוערכת מספיק. כל אחד שמבקש ממני המלצה לסדרה - היא הראשונה שאני ממליץ עליה.. גם בגלל שהיא בקושי מדוברת.

שאפולי

New member
ה-סדרה.

מיוחדת מאוד- אין אחת שדומה לה. התחלתי עכשיו את עונה 4 בנתיים חלשה ביחס לקודמות... אולי יש לנו אותו טעם? אם כן- קבל המלצה: אימפריית פשע (רק אם אהבת את הסופרנוס) ושאלה: ראית "הסמויה"?

KEEK

Member
אהבתי מאוד את הסופרנוס ../images/Emo47.gif מי לא? ../images/Emo2.gif

את הסמויה לא ראיתי.. וכן אני כבר יודע שאני מפספס
חבר הביא לי בעבר את העונות הראשונות שלה ושל 24, ממש רצה שאני אצפה בהן אבל התעלצתי להתחיל בכזה איחור.. אני אנסה את אמפריית הפשע. גם עליה שמעתי כבר מס' פעמים יחד עם משחקי הכס. אני ממש מבסוט שאת אוהבת את נזקים
עונות 1-2-3 היו לא פחות מיצירת מופת. כתיבה גאונית בשילוב משחק משובח. 50 דקות מהופנט למסך. ממש מעטים בארץ שמעו עליה.. וחבל. מה עם קומדיה שחורה? אוהבת? אם כן תנסי את האחות ג'קי (אגב הסופרנוס) ו-ווידס. גם הן מעולות.

שאפולי

New member
הרבה לא אהבו... ../images/Emo31.gif

את הסמויה לא ראיתי- עכשיו מתכננת להתחיל! 24 ממש לא אהבתי - מפגן אוננות אמריקאי במטבו
אימפריית פשע- WOW אם אהבת את הסופרנוס- זאת אחות קטנה... כן זהו, 3 הראשונות היו פשוט מהפנטות- בדיוק במובן הזה עונה 4 שונה- היא מעניינת אבל אני מרשה לעצמי למצמץ
וואו האחות גקי מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עם האוס?

KEEK

Member
כן האחות ג'קי מגניבה לאללה

גם ווידס ממש אחלה, ממליץ לך לנסות. אני מתכוון להתחיל לראות את אמפריית הפשע בקרוב עכשיו גם ראיתי שהיא של HBO. אני מאוד אוהב את הסדרות של הרשת הזאת. האוס ואנטומיה של גריי הפסקתי באמצע. אנטומיה של גריי כי היא התחילה לשעמם, והאוס.. השינויים בעונה הרביעית היו מוזרים לי מידי. אבל אני צופה בה מידי פעם בטלויזיה.. לא עוקב קבוע. ממליץ לך על דם אמיתי.. גם היא מרתקת (למרות שגם היא סובלת מעונה 4 בינונית) מה עוד? לא זוכר.. יש מלא..
ותחזרי לעדכן לגבי הסמויה..

שאפולי

New member
אהמ, לא אוהבת ערפדים וכאלה..

גם לא את האנטויה של גריי.. האוס- אוהבת! מתה עליו הוא כזה
אעדכן:)

survivorUS

New member
עונה 16 ממש טובה! פרוויטי ענקית שם .

ראיתם כבר את הפרקים הראשונים של עונה 23 (עם קאוצ' ואוזי , דיי מיצה את עצמו) ? אני מחכה עוד כמה פרקים ואתחיל להוריד . למי שראה , איך מתקדמת העונה? עונה טובה? עונה 22 - נכון היה תענוג לצפות ברוב משחק משחק מושלם אבל אי אפשר לא לתהות אם הוא עדיין היה מצליח לזכות אילו המתחרים היו שחקנים אחרים , שיחקו איתו מתחרים טיפשים . אגב , פיליפ היה אהוב עליי במיוחד (לא לזכייה) , פשוט דמות שעוד יזכרו הרבה . מצפה שיחזירו אותו לעוד עונה!

צרצרה1

New member
פונים למשרד לאיכות הסביבה

רצוי עם הפרטים המלאים של המתלוננים, של אלה שעליהם מתלוננים ושל חברת הניהול של הבניין. מי שמקבל את האזהרה זו חברת הניהול, ולרוב מאותו רגע חברת הניהול מתחילה לבדוק, להזהיר, לשים שילוט וכאלה. מעבר לזה לא ניראה לי שיש מה לעשות.

puma141

New member
צרצרה את לא מתביישת?!

את רואה אין שלום אין כלום? אני הולכת להתלונן עלייך גם! בפני המנהלים פה.

צרצרה1

New member
פומה'לה סליחה אנא סלחי לי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

נכנסתי קודם לדקה ועפתי מהמחשב. וגם עכשיו אני עפה - אז שיהיה לך חג שמח וחופש חופש חופש נהדר
אני עפהההההההההה

talibatata

New member
צהריים טובים לכולם. האם גב וקרן סגרו

את הבסטה? יש כתבה באתר נענע.

למעלה