HELP

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=837436 יש שם אבל סעיף בכתבה שתמוה בעיניי: בדרך כלל הכללים די פשוטים. זוג שיוצא מתכנית ריאליטי מחוייב למשוך את היחסים שלהם, (בין אם הם אמיתיים או לא) לפחות מספר חודשים לאחר סיום התוכנית" WTF!??!

puma141

New member
אוקיי-אז הם לא סגרו כלום:) ואני י ו דעת!חחח מ

מה שכן, והכי מגעיל-לא כותבים איפה איתן ודניאל נעלמו? שניהם בארץ-למה לא רואים אותם? טימטום כל הכתבות האלה שמחפשות,ומחריכות אנשים להשאר יחד כמה חודשים בגלל התכנית?! מה הטימטום הזה? שכל אחד יעשה מה שבא לו מתי שבא לו

leeee2

New member
Pומה, צר לי לאכזב אותך, אבל דניאל ואיתן מאד

ביחד... מבלים המון ביחד והחליטו להתרחק מהתקשורת לעת עתה...

אקרובט2

New member
ד"ש מאיתן ודניאל

זה מה שאיתן כתב לפני כשעה בדף הרשמי שלו: "היי לכולם :) נחמד מאוד לקרוא את התגובות שלכם, דניאל ואני ביחד, נהנים קצת מהלבד שלנו אחרי כל כך הרבה זמן עם מצלמות. שיהיה חג סוכות שמח לכולם ממני ומדניאל"

puma141

New member
חחחחחחח מה שהכי מוזר-

זה איך שאתם עטים על כל פיסה מוזרה שצצה בנט,ומנפחים ומפרשנים אותה:) הלו הלו-זו רק תכנית TV! וכל מי שהצביע לקרן-הצביע לה בזכות עצמה! בענק היא זכתה:) אז תרגיעו. אני כל הזמן טענתי שלא מעניינת אותי הזוגיות שלהם.הם ניצחו, בצדק, בענק!!! וואווווווווו ממש המון! אורבך שלח דש חחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידו אתם....חושבים לפני שכותבים?! אורבך שלח דש ממנו ומדניאל! אורבך זה ההוא שהשמש זורחת לו מה*** וגם החברה שלו:) זרק לכם עצם? נו באמת.. בכל מקרה-ימים יגידו לגבי ה"זוגיות" של אורבך ודניאל, ולא שזה ממש מעניין אותי חחח העיקר!קרן יודעת שהרוב העצום-מת עליה, בגלל מה שהיא, מי שהיא, וכל אלו לא נפלו בפח של אורבך הנצלן והחברה התחמנית שלו. וכל זה בלי להעליב או לפגוע-סתם אמת שצועקת וניצחה:) סוכות מטריף

puma141

New member
האמת-שקרן ניצחה.:) לא ביקשתי יותר, כדי

להוציא את הצדק. וחוץ מזה אדוני היקר, או גברתי-אתה לא חושב שזה נורא מוזר, רק כי גב טס לחול,אתה חוגג? חחחחחחחכאילו מה-כל הרעל הזה נשאר לך בתוך הגוף מאז שהסתיימה התכנית?! תרגע..ותנסה להיות טוב. ולראות טוב. לא לראות רע, כל פיסת מידע מוזרה פה או שם:) שנה טובה

Madam Buterfly

New member
WOWתחזיקו אותי חזק אני נופלת על האף

מרוב תדהמה מה זה לא אהבה אמיתית ואני חשבתי שכן

puma141

New member
קרן אהבה אותו בטוח,הוא-לא בטוח!אבל ימים

יגידו,הוא כולה טס לחול עם אמא שלו, וגם אם לא-לא הייתי משנה מ"מ ממה שקרה שם:) הרוב רצו את קרן

24שעות1

New member
פומי שלא יפילו את רוחך כל הקנאים פה

בודאות בודאות קרן וגב פורחים ביחד אוהבים וצמודים יותר מתמיד

leeee2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כיאה לבסטה - הכל היה מכור...

puma141

New member
לי!העולם מת על קרן.הזוגיות בכלל לא

חשובה. עם איתן ודניאל, אנשים,הרוב קלטו את התחמנות,המשחק, חוסר ההתחשבות באחרים..מה את מתלהבת?:) עדיין במשחק ותחמנות=הזוכים הגדולים והמאושרים הם איתן ודניאל. העיקר שקרן לקחה בענק! אין דברים כמוה. אמרתי שהיא מזכירה לי אותי? חחחחחחחחח

leeee2

New member
פומה, למה לכעוס? באמת רציתי בשביל קרן שזה

יצליח, ועדיין רוצה, כמה שאני חושבת שהיא זו שזכתה בתואר התכמנית/שחקנית/בכיינית/צבועה וכו' {מי אמר למי "אני לא כזאת.." (קרן על דניאל שכל הזמן מתרפסת על איתן) וליהי עוד אמרה לה "זה מה שיפה בך" ואז היא הלכה ושכבה אתו לעיניי כל הצלמים.. ורצה לספר את זה לכל עם ישראל.. ממש בחורה על רמה, היא פשוט בדיחה הקרן הזאת} .. עדיין אני אשמח אם היא תמצא זוגיות אמיתית וטהורה כמו של איתן ודניאל.. דרך אגב,גב ממש לא בחו"ל, הוא בארץ בונה סוכה כרגע באחד מבתי החולים עם מחלקת הילדים.. תודה שהפנית את תשומת ליבי למה שאיתן כתב.. המידע שלי לא משם... נראה לי מוזר שקרן וגב מעדיפים לבלות עם משפחותיהם ולא אחד עם השני כשסוף סוף ניתנת להם ההזדמנות להיות יחד בפרטיות,אבל ניחא.. אף פעם לא הבנתי אותם זה ממש לא מעניין בטח אף אחד- אבל ראיתי את כל הפרקים מההתחלה (לא ראיתי את התוכנית מההתחלה) וזה לא יאומן כמה קרן היתה "כוכבת", כל הפעמים שהיא היתה אצל איריס, בוכה, מדברת על עצמה.. את דניאל הראו אולי פעמיים אצל איריס ואותה איזה 6-7 פעמים אצל איריס, וכשהראו את דניאל - תמיד שמחה ומחויכת, מעניין... אבל זה כבר לא באמת לא משנה.. פומה, את צודקת, הם זכו, לא משנה שלא הגיע להם...

אני מעדיפה לחשוב על כל הסיפור כך:

דניאל ואיתן זכו. על זה אין עוררין, זוג מאוהב ומקסים, ראו להם את האושר בעיניים. קרן זכתה בכסף כפרס ניחומים, את האופי והאישיות שלה אי אפשר לשנות, נתנתו לה כסף כדי לכפר על הבושה. גב? סתם זכה מן ההפקר. מזליסט.

צרצרה1

New member
לא סוגרים מה שמעולם לא נפתח..........

לא מאמינה שהם היו זוג אפילו לא לחצי שניה. סביר להניח, במיוחד בגלל ששניהם רודפי פרסום - שהם ימשיכו עוד בהצגה כדי לקבל איזה פרסום שדורש "זוגיות".

andy181

New member
הם לא יכלו להעמיד פנים אפילו לחודש

שהם זוג אמיתי ?! כנראה המצב ממש גרוע..

למעלה