hey good people

trancelover

New member
hey good people

i just wanna say about johnny, that hes one of the best actors ever he's different n the blow movie great stuff also doni bresko good one n the for the best movie of johnny, no argue.. fear n loathin wowww its so good i love it i love the actors i love the background i love the music i love the time n forsure im inlove with that movie.. peace n love

trancelover

New member
hello dudes

im from the norther side of the country i just love tha fear n loathin so much so i wanto thank johny "this is not agood time for sychedelc drugs "after years dealin with drugdealers.. u can always turn ur back on a person.. but never, turn ur back on a drug............. "what da.. whatda fuck rwe doin hre in the midle ofthe desert somebdy cal the polic we need help we need hepl "anybody wasnts some l s d i got all the makings all i need is place to cook

trancelover

New member
between

few weeks ago i saw johnny in tv 8chanal program studio for acting with johnny depp this show was n it was great he smoked alllong the interview\lacture

Runaway Train

New member
הלוואי שבחיים לא יפסיק!

אני לא רואה שומדבר רע בעישון..חוץ מהסיכויים הקלושים לחלות בסרטן או בעיות בריאות
הוא אמר שהוא רוצה להפסיק בגלל הבת שלו והוא רוצה להתחיל בשחייה..אז הוא ממעיט את כמות צריכת הסיגריות ושוחה יותר! אוף..

WallFlower

New member
איכס עישון...

כל השכבה שלי מעשנת... כל השכבהההההההההה... ברצינות...ולא רק המאגניבים (נא להגות מאאאאאאאאאגניבים) אלא גם אלה שהם לגמרי לא מאגניבים והם היו מתים להיות אבל הם מכוערים מדי... זה ממש מצחיק בטיול השנתי (האחרון...
) רובם אפילו לא ניסו להסתיר את זה מהמורות כי פשוט היו יותר מדי אנשים וכל פינת עישון הפכה לחבורה של 20 אנשים...

Runaway Train

New member
אז כדיי להיות מאגניבה אני צריכה

להיות יפה? שו? גם אצלנו כולנו מעשנים...כול הביצפר שלי מעשן..זה מה שקורה שאתה גודל בשכונת פשע *במבטא כבד ועייף של נרקומנית שיכולה להפסיק מתי שהיא רוצה* זבה באום

WallFlower

New member
ברור!

מה, זה לא ככה? בבית ספר שלי זה רק ככה...לא שזה משהו שאכפת לי ממנו...שאיפת חיי במילא לא הייתה להיות מאגניבה...(תמיד רציתי להיות מגדלת כבשים בניו זילנד אם למישהו אכפת בכלל ובעצם תמיד רציתי להיות בהשרדות)

וגם מתאמן יותר. ../images/Emo99.gif

אני חושבת שזה מצויין. את יודעת מה שחייה וספורט עושים לגוף?
אז תארי לך עכשיו שייש לו גוף גההההההההה אחררי זה יהיה לו עוד יותר! ממממממממממממממממממממ

Runaway Train

New member
חח לא לא לא צריך יותר מידיי שרירים!

הגוף שלו גההה מעולה גם ככה! שימשיך עם העישון...לא קורה כלום!!!!! האם את יכולה לתאר בדמיונך את ג'וני ללא סיגרטה?

WallFlower

New member
הללויה../images/Emo70.gif../images/Emo113.gif

אפשר להוסיף את הפורום למועדפים! ובטח שאפשר לדמיין אותו בלי סיגריה!

אפשר לדמיין אבל..../images/Emo188.gif

זה יראה מוזר. כבר התרגלתי שהוא תמיד מעשן. גם אם זה לא בריא.

האמת שלא, זאת עסקת חבילה.

הוא והסיגריה החומה. מואהיהיהי והגוף שלו מעולה, אבל חשוב לשמור על כושר, זה טוב לעצמות. אני אוהבת ספורט טיהי P:

Runaway Train

New member
אני גם אוהבת ספורט..אבל סיפורי עצוב

אני אסטמית!...חויי בלשויי...שונאת את זההה אני בכלל לא יכולה לעסוק בספורט,אוף..תמיד רציתי להיות מתאגרפת

חטפתי שם מכה לפני שנה וחצי

אפילו יותר, חתיכת מכה חזקה. ועד עכשיו נשאר לי שם סימן וזה כואב לי רצח אם אני מפעילה קצת מאמץ על הרגל, זה מרגיש כאילו כל העצם שלי כואבת :( והיה לי ריצה בספורט והתחלתי לרוץ ולא יכלתי להמשיך מרוב כאב חוי!

למעלה