hey good people

Runaway Train

New member
מישהי שאלה על הבית של ג'וני../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif|V

אני לא מוצאת את ההודעה שלך... תכנסי לhttp://www.johnnydeppzone.com/ ותלכי לתמונות...ואז למטה שם איפה שכתוב to The Deppartment's galleries ואז תכנסי ל Johnny's homes באסה כי היה לי פעם הרבה תמונות של הבית בדרום צרפת מבפנים אבל המחשב לא שלי ...

Deppaholic

New member
אני שאלתי...

תודה!
מצאתי כמה תמונות... אלוהים איזה בית

Deppaholic

New member
חחחחחח...

למרות שזה כתוב נראה לי בצרפתית הבנתי שכתוב שם הטירה של דרקולה... יש לי תמונות של עוד כמה חדרים ב"טירה"... אלוהים יש לו כסף...!!!

WallFlower

New member
איכס...אתם מסוגלות לדמיין אותו

יושב שם בין כל הרהיטים האלו עם המלמלה והקיטש הצרפתי א-לה פרובנס שיט

Deppaholic

New member
חחחחחחחחחחח...........

מה שמוזר... לפי מה שהבנתי.. הוא לא בדיוק יודע צרפתית. אבל מה איכפת לי?! רק שיהיה בריא ושיהיה קרוב אלינו...
למרות שהוא ניראה פה טיפה כמו בחורה.. אני מתה על התמונה הזאת..אהההה נמסתי
אוי ואבוי לאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא
נמחק לי סיכום מלא באנגלית אהההההה
!!!!!

הוא יודע בטח שהוא יודע

כמעט 5 שנים בצרפת והוא לא ידע צרפתית?! :| קצת לא הגיוני אבל הוא לא יודע שוטפת כאילו יש עוד כמה דברים שהוא לא יודע לפי אבל מה שראיתי בשער התשיעי הוא מדבר דיי טוב, כאילו המבטא והכל חלק כזה

Runaway Train

New member
לא זאת לא הטירה של דרקולה!

הטירה של "דרקולה""" יותר נכון,ולאד טפס נמצאת בכלל ברומניה ואין קשר הבית הזה הוא של השחקן ששיחק לראשונה את דרקולה (שכחתי את השם,נו זה ששיחק עם ג'וני בסרט) אבל בראיון ג'וני אומר שהוא שמע על השמועות האלו אבל הוא לא יודע אם זה של השחקן הזה

Deppaholic

New member
את הסיפור של הבית

שלו לא ידעתי ואני יודעת טוב מאוד איפה נמצאת הטירה של דרקולה רק אמרתי שזה מה שכתוב שם אני לא עד כדי כך מוגבלת!

הבית של בלה לגוסי

לא הבחור ששיחק איתו באד ווד. הבחור ששיחק איתו באד ווד שיחק את בלה לאגוסי ששיחק בהרבה הרבה סרטי אימה (וינסנט פרייס שולט אבל). וכן גם אנוכי ראתה את הראיון

נה לא טיפשה ../images/Emo13.gif

בלעט חוי בא לי לבכות עכשיו :| כי נזכרתי בוינסנט פרייס וזה מזכיר לי את המספריים של אדונשקה, וזה היה הסרט האחרון שלו
וגם בגלל שלחשוב על המספריים של אדוארד תמיד מעציב אותי אדי

Runaway Train

New member
הווו וינסנט....../images/Emo4.gif

אני רוצה לראות שוב אדוארד..אני לא מוצאת את הקלטת..

לחפש טוב טוב!!!

אצלי זה שמור במקום שבו כל סרטי האהובים שמורים, איפה שאני אוכל להביט בהם ולשמור עליהם מקרוב

Deppaholic

New member
אהה מגניב

למה רק עכשיו ניזכרתי להעריץ את ג'וני אוףףףף... אם שודדי הקאריביים היה יוצא יותר מוקדם... או שלפחות לא הייתי מתעצלת לראות שוקולד

ג'וני עשה המון סרטים

יותר טובים משודדי הקאריבים (לא שהוא רע, הוא גם טוב אבל הוא עשה המון הרבה יותר טובים) וחבל שאנשים התחילו להעריץ אותו רק אחריי שודדי הקאריבים. את לא יכולה לומר בכנות שלא ראית אף סרט אחר שלו לפני, נכון? :|

Deppaholic

New member
לרוע מזלי זה ככה...

אוףףףףף...נווו...חרא חרא חרא... באמת שאף פעם לא ראיתי עוד סרט שלו... לפני שודדי הקאריביים. זה דיי מבאס.. יש לי עוד הרבה סרטים שלו להשלים למרות שאני מתקדמת לא רע... אני ראיתי "סליפי הולו", "ממעמקי הגהינום", "היו זמנים במקסיקו","המספריים של אדוארד", "בני וג'ון", "שאיפות", "שוקולד", "דון חואן" ויש לי עוד לראות נער שוליים ואיש מת ווואיייי עוד הרבה...הוא עשה יותר מידי סרטים.....טוב אבל כמה שיותר יותר טוב.. ממתי אתן התחלתן להעריץ אותו ?

Runaway Train

New member
מאז גיל ילדות *גאה באחי ובאימי הזונ

ע* שהושיבו אותי לראות ג'וני כל הזמן...בכלל התמכרות קשה לסרטים מאז ומתמיד
(אבל ההתעניינות היותר בג'וני הופיעה לפני 3 שנים בערך..4..) למה אנחנו מדברים על זה כאילו זה תסמונת? וכשזה נוגע לג'וני,אין דבר כזה יותר מידי.

כנ"ל

ככה מסליפי הולו
גררררואור איכבוד את זוכרת את הפרקים של 21 ג'אמפ סטריט? אני זוכרת במזה מעורפל. זוכרת שהוא היה שם בביצפר ואני זוכרת מזרקים משום מה :| העמ ואני זוכרת שלאחותי היו מלא פוסטרים שלו בחדר ושראיתי הרבה סרטים שלו בילדות הסרט הראשון היה קריי בייבי

למעלה