hey good people

WallFlower

New member
נחמד ! את כאן! עכשיו...

אנא, אני מתחננתתתתתתת - תזכירי לי מתי יש את הסרט כי אחרת זה ישכח מהמוח הקטן שלי! יש לי 150 עמודים ללמוד בביולוגיה בעעעעעעעעעע

Runaway Train

New member
מאז גיל ילדות *גאה באחי ובאימי הזונ

ע* ע* שהושיבו אותי לראות ג'וני כל הזמן...בכלל התמכרות קשה לסרטים מאז ומתמיד
(אבל ההתעניינות היותר בג'וני הופיעה לפני 3 שנים בערך..4..) למה אנחנו מדברים על זה כאילו זה תסמונת? וכשזה נוגע לג'וני,אין דבר כזה יותר מידי.

מרי בל

New member
אבל מה לעשות

שרק שודדי הקאריביים זכה להערכה גדולה ויצא לקולנוע כל השאר אנונימיים וקשה אפילו בנט למצוא אותם שלא לדבר בוידיאו או בטלוויזיה......

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifשוקולדדד../images/Emo99.gif

הוא כל כך מדהיםםםםם שם
איך שהוא מסתכל על..(איך קוראים לה בסרט? אמא של אנוק, הגיבורה. שכחתי
) מה שלא יהיה שמה, ככה..מבט מלא תשוקה ג'וני-דפית מצויה
הוא נוטף סקסיות... רררררררררררררררררר *משתלטת על עצמי*

Deppaholic

New member
רציתי לומר את זה מקודם אבל שכחתי

קראתי באיזה אתר שג'וני מועמד לאוסקר על הדמות של ג'ק ספארו!...את הטקס הזה אני בטוח אראה!!!...

WallFlower

New member
שהוא יועמד לאוסקר על ג'ק ספארו

זה יעשה גלים ענקים בכל ה"תעשייה" (באנגלית זה נשמע יותר טוב - אינדסטרי)... חוץ מזה יש לו תפקידים הרבהההההההה יותר מעולים... כבר דיברנו על זה איפה שהוא ...לא?

Deppaholic

New member
בטח שהיו לו תפקידים

עוד יותר טובים.. אבל... זה מה שכתובאין לי מושג.. תבדקי את זה בעצמך אם בא לך שנייה אני אתן את האתר
http://alwaysjohnnydepp.tripod.com/ זה כתוב בענק.. בעמוד הראשי לא צריך אפילו לחפש... יש שם גם חלק מהטריילרים של הסרטים שג'וני שיחק שם...

WallFlower

New member
אני לא יודעת מה יש שם...

אבל עוד לא הכריזו על המועמדים לאוסקר השנה... לא

../images/Emo23.gif|קר../images/Emo51.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמעט התפחלצתי מחוסר-זיכרון של השם שלה שם

Runaway Train

New member
כמה אפשר לדבר על הסרט הזה

שמת לב שאתה כל הזמן מזכיר אותו...לא משנה באיזה נושא נדבר,ראית סרט אחר?

trancelover

New member
hmm

i saw the blow movie was great i saw aduard's scissors i saw doni bresco i saw one hes playin agirl.. ad wood i think and maybe another one i don know

למעלה