High stakess

raphaelgav

New member
גלפונד משחק כמו חובבן ביד עם נגרנו

פשוט לא להאמין שהוא עשה קול בריבר... הדבר היחיד שהוא מנצח זה בלוף...

Harleydude

New member
יש היגיון בקול הזה

דניאל לוקח צ'ק בפלופ כזה מולטיוויי רק עם מונסטרים או אוויר, זה לוח רטוב מדי בשביל לקחת צ'ק עם 10 או אפילו עם 7 , הוא ניסה למכור שם דרואו שפיספס ,וזה מה שגלפונד קנה, הבעיה היא האובר בט, אם דניאל לא היה בהפסדים כ''כ גבוהים אין מצב שהוא היה מקבל את ההשוואה הזאת

FrecCo

Active member
מה היה שם..

-דניאל הורס ביד האחרונה את כל הסשן הסביר שהוא נתן הערב -דויל מאזן באותה יד סשן מאוד בינוני לאורך כל הפרקים האחרונים -גלפונד ממשיך לשחק כמו חובבן -מטיסאו משום מה עדיין יושב בשולחן שמשחקים סביבו פוקר (אני באמת לא מבין מה הטעם להביא שחקן שלא משווה KQ סוטד) -אלקי משחק טוב קאש אפילו נגד דוואן -אלי משחק טוב קאש בעיקר נגד דוואן

thecombina

New member
מטיסאו עושה מה שאינטר עשתה לבארסה

בונקר מגעיל ומשעמם שנוגד את רוח המשחק אבל זה מה שעושים בשביל לנצח יריבים חזקים ממך.

Godu

New member
יש פתרון !

ישנה דרך להתמודד עם בונקר אטומי שרק מחכה למפלצות ונכנס אול-אין. הפתרון מתאפשר הודות לעובדה שאין מקסימום buy in בשולחן. שחקן אחד צריך להחליט שהוא לא נותן למטסאו לראות פלופים ולכניס אותו אול-אין כל פעם שהוא מנסה להכנס למשחק. שימו לב שזה יצריך מהשחקן שמכניס אותו אול אין לקנות כל פעם שהוא מפסיד בסכום כפול מזה שהפסיד אבל יש שם אנשים בשולחן שיכולים להרשות לעצמם. במקרה כזה, גם אם מטסאו יכנס רק שיש לו אסים והשחקן האגרסיבי יכנס רק עם 7\2, אחרי כמה פעמים מטסאו יתרושש. אגב, גם מטסאו לא טיפש ואם הוא ישים לב שזה מה שעושים לו הוא יפעיל את הקאונטר המושלם .... הוא פשוט יקום ויעזוב אחרי נצחון אחד או שתיים ... ומעניין מאוד ... זה בדיוק מה שהוא עשה .... איזה אפס בונקר

thecombina

New member
זה לא באמת פתרון

אף שחקן לא יכנס אול אין גם כשהוא יודע שהוא אנדרדוג גדול. הדרך היחידה זה לא לשחק איתו וכל פעם שהוא נכנס ליד אחרי ששעתיים שהוא לא שיחק פשוט לקפל אבל בשולחן הזה יושבים יותר מידי שחקנים אגרסיביים שלא יקפלו גם ידיים בינוניות. אגב אני לא בטוח שלא רמזו לו המפיקים בעדינות או שלא בעדינות שהוא משעמם תחת ושיעוף משם

Godu

New member
יש בעיה קטנה בפתרון שלך

במקרה כזה יתנו לו כל פעם לאסוף את הבליינדים ולתת לבונקר מגעיל כזה לאסוף אפילו זה בליינדים זה פשוט חטא .... מגיע לו מכות ולא שום דבר אחר ... לגבי המשפט הראשון שרשמת:"אף שחקן לא יכנס אול אין גם כשהוא יודע שהוא אנדרדוג גדול" לא טעית ? התכוונת "אף שחקן לא יכנס אול-אין שהוא יודע שהוא אנדרדוג" ? אחי, נשבע לך, במו עיניי ראיתי בקזינו שחקן חסר פחד עושה את זה שוב שוב ועושה בית ספר לכולם. הכניס כל יד שניה אול-אין אנשים וכל פעם הכפיל סכומים. אותי אישית הוא זיין עם סמרטוטים מול אסים שלי בפעם השלישית שנכנסתי איתו אול אין. את הלקח שלמדתי שם אני בחיים לא אשכח. ואכן בפעם השניה שנפגשתי איתו אחרי שני אולאינים פשוט קמתי ואמרתי שלום.

shaywh

New member
יש בעיה קטנה בפתרון שלך

אנשים יעמדו בתור כדי לגבות את מייק במצב ev+ כזה. בדיוק מה שאלי צחק עליו, שהוא לא יהמר על הכסף שלו כשהאחוזים לטובתו. אגב, אם הכיס של שחקן לא מאפשר לו להתמודד עם מישהו שהולך אול אין כל הזמן כנראה שהוא משחק מעל הרול שלו...

Godu

New member
עזוב אנשים. אני מוכן לעשות את זה איתך על 1000

שקל. הולך ? אחי, בוא נגיד שכל יד אתה מחלק לי 2 7 אוף ולך אסים הדס אפ. יש לך משהו כמו 80 אחוז נכון ? אני נכנס איתך אול אין *כל סיבוב* פרה פלופ. בכל מקרה שאני מפסיד, אני עושה buy-in בסכום כפול מזה שהיה לי. קבל את השתלשלות הדברים: יד 1: אני דוחף אול-אין 1000 שקל. הסיכוי שלך 80%. ניצחת. יש לך 2000 שקל. יד2: אני קונה עוד 2000 שקל ודוחף. ניצחת. יש לך 4000 שקל. שים לב שאם נעשה סיכוי ביניים. ההסתברות שלך לנצח בשתי הידיים ברצף הוא לא 80 אחוז אלא 80 אחוז כפול 80 אחוז שזה 64 אחוז. יד 3: אני קונה ב 4000 שקל, מסתכל על ה7 2 אוף שלי ודוחף. יש מצב שתנצח אבל הסיכוי הוא כבר רק 51 אחוז (!). שים לב שההסתברות לנצח ביד היא עדיין 80 אחוז אבל אני מדבר על הסיכוי לנצח 3 ידים ברצף. יד4: על פי אותו עקרון, החל מהיד הזאת אתה כבר אנרדוג ! העניין פה הוא שאני רק צריך לקחת יד אחת, וכיוון שיש לי 20 אחוז, אני אנצח אחת ל5 ידיים ואשדוד ממך את כל מה שהרווחת. זה בדיוק מה ששחקני רולטה עושים כבר שנים. כמו שציינתי יש חור בשיטה. אם תשחק איתי רק 3 ידיים כאלה ותקום מהשולחן, הסיכויים לטובתך.

shaywh

New member
או שהכיסים שלי עמוקים כמו שלך...

רק בשביל היד השלישית צריך 7 ביי אינים בסה"כ. ליד הרביעית צריך לקנות בעוד 8 וסה"כ 15 ביי אינים כדי להיות בנקודה שבה אתה פייבוריט. מהצד השני אני צריך להשקיע ביי אין אחד כל פעם כדי לשחק במשחק הזה... אני נשאר פייבוריט ענק להרויח, אסים מול יד אקראית כל פעם. נניח שאני משחק בסה"כ על עשר buy ins שיש לי בחשבון (עקרונית לא מומלץ כמובן), תצטרך כמות עצומה של כסף כדי להרויח את כולם... נניח שאני אלך כל פעם ביד הרביעית אם הגעתי עד אליה, מספיק שאני אצליח בניסיון אחד מתוך העשר כדי לצאת ברווח. נניח שניצחתי חמש ידיים רצוף באחד מהניסיונות שלי, השקעתי אלף שכדי לנסות שוב להרויח אותו תצטרך להשקיע עכשיו 32,000 ש"ח בנוסף ל31,000 שכבר השקעת. אם אנחנו מדברים על המספרים של היי סטייקס זה אומר להשקיע בסה"כ 12,600,000$ כדי להרויח את ה200,000$ של מייק מתיסואו. התוחלת של הכסף שלך תמיד שלילית אלא אם יש מוכנות להריץ לאינסוף ויש לך כיסים של שייח סעודי ויריב שישחק בלי לקנות שוב.

Godu

New member
נכון נכון נכון

השיטה מבוססת על זה שלי יש כיסים עמוקים בסדרי גודל משלך. אם לך יש ביי אין אחד, לי יש נניח 50. כמו כן אנחנו נמצאים בשולחן של המאפיה שבו המפסיד לא מוריד כסף מהשולחן עד שהמשחק נגמר. שים לב שבפרק הזה מתסיאו מודה בזה שהוא דג רקק בשולחן הזה מבחינת הרול. הוא אומר משהו בסגנון של זה שאין לו גזיליון דולרים כמו אנשים אחרים בשולחן ואז נגרנו צוחק. אח"כ הוא אומר כמה שרול גדול זה יתרון. רול גדול נותן לך אפשרות לסט כלים יותר מגוון, צ'יפ ליד נותן לך אופציה למהלכים,,, ככה זה. המצחיק הוא שבשולחן אמיתי לפעמים כן אפשר להשתמש בשיטה כי יש מקומות שהם הדונקס שולטים. הם לא יקומו מהשולחן למרות שהם יכולים כי הם מאמינים שהם יוכלו לרושש אותך.

ד י נ מ י

New member
הסתברות - אתה טועה ומטעה.

תגיד מאיפה ההמצאה שלך שבפעם הבאה(ביד השניה) זה 80 אחוז כפול 80 אחוז ? כל יד בפוקר היא בלתי תלויה. זה הסתברות נטו ליד. גם אם נשחק 1000 ידיים, בכל יד זה יהיה 80-20 לאסים.

shaywh

New member
לא...

כדי לצאת ברווח אחרי היד השנייה השחקן עם האסים יצטרך לנצח בשתי הידיים ולכן הסיכוי שלו לצאת ברווח הוא 0.8*0.8 הרווח הכולל יהיה יותר גדול ולכן התוחלת לטובת האסים בכל מקרה של כמות סופית של ידיים. הסיכוי שלו לנצח עשר ידיים רצופות כאלה יהיה בערך 10.7% אבל הרווח הצפוי מניצחון כזה יהיה הסכום שעליו משחקים כפול 1 - 10^2 (או 1+2+4+8+16...+512) שזה 1023 ביי אינס כשההפסד שווה לביי אין אחד...

Godu

New member
תנשום עמוק

אני מסכים איתך. בהטלת מטבע ההסתברות היא 50 אחוז תמיד. נכון. אבל לא אמרתי את זה (וגם לא כתבתי את זה, תקרא בבקשה שוב). ההסתברות לכך ששתי מאורעות יקרו היא המכפלה שלהם ולכן הסיכוי שיצא לך פעמיים רצוף פלי בהטלת מטבע הוא 50 אחוז כפול 50 אחוז שהם 25 אחוז.

למעלה