I´m Going to try something

kisses

New member
I´m Going to try something

And I hope that you will all get the massage My name is Liat 24 living in London with my Husband Alon 24, which is A banker for the 3rd biggest bank in the world As for my self in the meantime I don’t work and I miss you all in Israel and I hope in 2 years we will all transfer ourselves to the herayon and leuda forum I´m here to help anybody who needs an advice or suggestions And I hope that I´m doing a good job so far And by the way Hila I love your Column In mithatnim Yours Always Kisses

תמרה*

New member
מרימה את הכפפה

אני בת 28, רואת חשבון משעממת... ירון מתמחה במשפטים, ומרוויח מאוד מעט (החלום של האמא הפולניה שלי התגשם כשהיא יכלה להגיד : הבת שלי, הרואת חשבון, זו שבעלה עורך דין...) יש לו יומולדת עוד שבועיים (ואני רוצה לקחת אותו לאיזה שהוא ספא ליום פינוק - מישהי מכירה? אני מחפשת המלצות.) התוכניות שלנו לטייל קצת כשירון יגמור את הסטאז´, ואחר כך נעבור לפורום הריון ולידה די מהר

צוקה

New member
הי תמרה, שמעתי על ספא טוב בת"א

שנקרא 2B, מקום די חדש במתחם רמת-החייל, ברח´ ראול ולנברג. חברה טובה שלי שלחה את בעלה להתפנק שם ביומולדתו האחרון והוא נהנה עד מאוד ומאז לא מפסיק לדבר על המקום, ורק שתביני מדובר בבחור שהולך די הרבה לפנק את עצמו בספא.

יעלי2

New member
עוד המלצה לפינוק

אני פינקתי את בן זוגי (שמאוד אוהב להתפנק) ב"וילה ספא" ברח´ יהודה מכבי 10. והם אכן 10. אגב את המקום שנמצא חבוי בינות לבתים הפרטיים נמוכי הקומה באיזור, מנהלת בחורה חכמה ופצצתית שעיצבה מחדש בית 2 קומות והפכה אותו למקום מפנק שחבל על הזמן. הנה, יש לך עוד אופציה.

יעלי2

New member
עלויות "רגילות"

210 ש"ח ל 50 דקות. אני לא חושבת שיש הבדל משמעותי (אם כבר אז למעלה) בינם לאחרים. ואני ממליצה אם יש לך זמן, לקפוץ למקום ולראות שאת אוהבת. הבחור שלי היה על ארבע במשך כל היום (אחרי הטיפול).

ספא´ים ופינוקים

קודם כל רציתי להגיד שאני מאוד מאוד ממליצה על וילה ספא (למרות שאמא שלי, שעושה מסא´ג שבועי אצל מאמן חדר כושר מקסים, טוענת שהם עדינים מדי). המקום מקסים, האוירה מיוחדת והטיפולים טובים מאוד. המחירים סבירים גם הם. שנית, ספא 2B אמור להיות טוב אבל המחירים שלו נראו לי גבוהים יחסית. מתאים למיקום ולקהל היעד - אבל לא לכיס של כולנו. שלישית, אני ממליצה לשקול אפשרות של להביא מישהו הביתה - כאמור יש לי מסאג´יסט טוב (ההוא מחדר כושר, הוא מדהים) ושיאצואיסט מופלא ויש עוד. רביעית, ספא מול הים (רחוב הירקון) מציע דילים נהדרים, ויש לי עוד שמות של כל מיני מקומות, כולל מקום (אני חושבת באיזור קיסריה) שמציעים דיל זוגי רומנטי ומיוחד, אז אם יש ביקוש אוסיף פרטים.

תמרה*

New member
בבקשה תוספי פרטים

כרגע ההתלבטות שלי היא בין וילה ספא, לספא מול הים אבל אזור קיסריה גם נשמע טוב

*שיר

New member
תמרה,בזמנו דיברו פה הרבה גם על

אחוזת זמרין, שם יש גם טיפולי ספא וכמובן המופלא מכל הוא מלון "יערות הכרמל" שבו את יכולה להזמין גם טיפול אחד שווה ביותר (אבל גם עולה הרבה)

יעלי2

New member
לגבי הפינוקים ../images/Emo29.gif

אני כרגע עסוקה אבל התפתתי להציץ כדי להזריק קצת פורום לוריד על הבוקר. לגבי יערות הכרמל שמישהי הזכירה. אנחנו היינו שם שלוש פעמים (התמזל מזלנו ופעמיים מתוך השלוש מימנו לנו). מבחינת נקוי הראש ושינוי האוירה, המקום ממש סוף הדרך ימינה. שם. ללא קשר למסג´ים למרות שזו גולת הכותרת, הוא המקום החלומי ביותר שאי פע היתי בו בארץ ובעולם (ויצא לי לנסוע קצת). אנחנו אישית התמזגנו מהר עם לובשי החלוקים הלבנים, ופשוט נהננו לשבת בשקט (יש שם המון שקט) בחדר הסולריום הממוזג שפונה על האחו. נמנמנו ליד הבריכה ולקחנו כל אחד מסג´ (יותר מזה פשוט פושטים רגל). אגב, בן זוגי שיחייה, נהנה תמיד ממסג´ שוודי קלאסי. לדעתי, טיפול רפסקסולוגיה בכף הרגל, לא מתקרב לשום מסג´ אחר. הוא מעלה את האדם לגבהים אחרים ואטמוספרות שלא ביקר בהם קודם. ממש טיפול גן עדן. ואחר כך מרגישים כאילו הולכים על ענן. אני ממליצה בחום על המקום גם לפרה חתונה או ירח דבש. נ.ב. וגם האוכל נורא טעים.

אלונהב

New member
לגבי הספא, אמנם מאוחר אבל...

חברה שלי לקחה את החבר שלה ליופ פינוק במקום שנקרא אחוזת זמרים בזכרון יעקב ( נכון, קצת רחוק...) מספר הטלפון הוא - 046390412/7404 מקווה שתאהבו את הרעיון, הם חזרו אתמול בלילה מרוצים עד הגג!!!

מיה :)

New member
מיה ואבי ובקרוב... ../images/Emo85.gif ../images/Emo95.gif

אני בת 30 מזכירה בחב´ הייטק, אבי בן 29, עצמאי. התחתנו בתאריך 2/9/01, ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל חברי/ות הפורום על העזרה והתמיכה שקיבלתי כאן. אנחנו כרגע בחודש חמישי
וכבר הצטרפנו לפורום הריון ולידה. אני עדיין מכורה אליכם, כפי שאולי שמתם לב...

צוקה

New member
עכשיו תורי:

אפרת בת 26 (עוד חודשיים 27), מנהלת משאבי אנוש שכרגע מובטלת
מתחתנת עוד שבועיים בדיוק עם אמיר בן 28 (אוטוטו 29), מתכנת בחברת היי-טק. נעזרת המון בפורום הזה, לפעמים כקוראת פאסיבית ולפעמים אקטיבית ביותר. מתרגשת מאוד לקראת החתונה שלנו וחושבת עליה 25 שעות ביממה (מתעוררת שעה קודם
) וכמובן, תמיד שמחה לעזור ולייעץ למי שרק אוכל.
צ´וקה

ואנחנו יעל וצביקה (למי שלא שם לב..)

אני בת 28, מנהלת שיווק ומכירות - כרגע מובטלת, כפי שכולכם יודעים... צביקה בן 27, מטפל אלטרנטיבי, מורה, ומנהל מגמת השיאצו ב"מדיסין". התחתנו לפני שבועיים וחצי בגן האמנים, והיה מדהים. אין תוכניות לילד בינתיים - לפחות עוד שנתיים שלוש, אבל חברה שלי הכי טובה סיפרה לי אתמול שיש לה בן בבטן (היא בחודש רביעי וחצי...)

הילית*

New member
ואנחנו... ישראל והילית

בני 30. אני בוגרת תואר שני במנהל עסקים בירושליים, עובדת במחקר. הוא, בוגר תואר שני ברוקחות ועובד כ...רוקח. התחתנו לפני כחודש וחצי בגן האמנים. התחלנו בחיפוש בית משלנו. מאוד נהנים מהפורום ומהאהבה והפרגון הרב שיש פה ובתקווה לעבור יום אחד עם כולם לפורום השכן...

dorlim

New member
ואנחנו - דורון ולימור

לימור (29) MBA - עוזרת מנכ"ל בחברת מחשבים שמספקת שירותי מחשוב לסוכנות היהודית דורון (27) - מתמחה במשפטים וסובל מכל שניה, מוכן לעזוב את ההתמחות בזה הרגע... דורון במקור מהשרון, לימור מירושלים גרים כבר למעלה משנה במודיעין. מתחתנים ב- 20/3/2002 בגני כנען. מכורים לפורום (ביחד ולחוד
)...

J-סיקה

New member
גמני גמני..

אני אורלי (29 אוטוטו..) סוכנת נסיעות מנהלת מרכז מכירות לטיולים בחו"ל וניר (26) מנהל טכני בחברת אינטרנט (בגלל זה אני פה..) מגדלים כלב (מקס) ואמא שלי בינתים רווה נחת ממנו (היא קוראת לעצמה סבתא ...)ולא... זה לא רמז ל-
גרים בגבעתיים בדירה של סבתא בינתיים עד שניכנס לדירה שלנו בחולון בעוד 10 חודשים... וזהו אני חושבת...

שמופית

New member
אני מניחה שגם תורנו הגיע ../images/Emo13.gif

אני שירי, בת 30, בונה אתרים באינטרנט. חדר לידי עובד תמיר, בן 26. עוד 84 ימים הוא יהיה בעלי וחוץ מזה הוא מתכנת בכיר בחברה ובחור מוכשר פשוט בכל מה שהוא נוגע בו (ואני אומרת את זה לא בגלל שהוא שלי... כמו שאמי הפולניה נוהגת לומר). אנחנו מתחתנים בינואר בטירה בגעש. יחסית אני חדשה בפורום אבל התמכרתי אליו (אליכן/ם) די מהר ואני מנסה לעזור ככל שאני יכולה. בטוח שאני נעזרת הרבה ותודה לכולם

cmontal

New member
אנחנו שחר וכרמית

אני בת 23 (אתמול יומולדת) עובדת כמנהלת מכירות בחברת הפצה למשרדי פרסום בעיקר. שחר הוא בן 27.5 וסטודנט לתואר שני בקרימינולוגיה ובינתיים עובד כמאבטח. אנחנו גרים בראשל"צ ומחכים ששחר יסיים את הלימודים כדי שיוכל להתחיל לעבוד במשרה מלאה ואז נקנה דירה. התכנון שלנו הוא טרי טרי והחתונה מתוכננת לעוד שנה בערך ואפילו לא התחלנו לחפש אולם (חשבנו להתחיל בשבועות הקרובים) וזהו. בהצלחה לכולם!

*שיר

New member
והנה אנחנו

שירלי ואודי, בני 30+ (מי יותר, מי פחות) הוא מהנדס, עובד בחברת הייטק, היא בעלת MBA (אבל לא עושה איתו כלום), עובדת בכירה בחברה לעיצוב (ולכן אני יכולה לעזור בכל הבעיות עם התמונות..) גרים כרגע בת"א אבל רוצים להתחיל לחפש
באזור צפוני יותר.

למעלה