I´m Going to try something

סיגל2

New member
שמופית, אני חושבת שהיות והם

הוסיפו לקורס שימוש במסדי נתונים כמו SQL, אבטחת מידע פרק על ניהול פרוייקטים, אז הם קוראים לו WEB MANAGER. בקורס הזה הדגש הוא בעיקר על תכנות לא לומדים FLASH TU או PHOTOSHOP, לצערי. הורידו אותם עוד לפני שהתחלנו את הקורס כדי שנתמקצע יותר בתכנות ובניית האתר, לדעתי זו היתה המגמה אז כי כאשר בדקתי בג´ון ברייס גם הם נתנו קורס עם תכנות בלבד ללא עיצוב.

שמופית

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

ואת מתכוונת לחפש עבודה כמתכנתת לאינטרנט

סיגל2

New member
לא, אני רוצה לעשות את זה כתוספת

לעבודה שלי כיום. היום לחפש עבודה בתחום הזה זה לא מעשי בכלל, כי אין דרישה לזה.

*שיר

New member
את צודקת מאוד - התחום הזה עכשיו ממש

חלש. בדיוק היתה כתבה בקפטן אינטרנט על כל הבוגרי הקורסים הנ"ל ששילמו אלפי שקלים לקורס, הבטיחו להם הבטחות בשמיים ועכשיו הם מובטלים...

שמופית

New member
זה נכון...

ונסגרו כל כך הרבה חברות, שאם אנחנו אפילו מחפשים מתכנתים, הולכים על כאלה עם נסיון של שנים... עכשיו ההיצע גדול על הביקוש. אבל בהצלחה עם בניית האתרים. כדאי לך אולי גם לקחת קורס בפוטושופ כדי שתוכלי גם לעצב את האתר וגם לבנות אותו. על פלאש אני ממליצה פחות כי זה או שאת רוצה להתמקצע בתיכנות או בגרפיקה. שניהם ביחד זה מאוד קשה.

הילית*

New member
וואו, ברזיל... איך אני מקנאה בכולכם

כולם נוסעים פה ליעדים מקסימים בקצה העולם ורק אנחנו היינו רק ברודוס (למרות שמאוד נהנינו)....טוב אז חוץ מלקנא שתהנו ותבלו...

הילית*

New member
אצלנו מקסימום אנחנו נפנטז

על חופשות קצרות בחו"ל. פשוט לא יכולים לצאת לחופש להרבה זמן

*שיר

New member
לכאורה גם אנחנו, אבל זה לא נראה לנו

ולדעתנו זו ההזדמנות הממש-אחרונה לנסוע לחו"ל ארוך לפני ה
- אז עוד מעט ננסה לעשות מאמץ מיוחד ולנסוע לאיזה יעד אקזוטי.

הילית*

New member
לכו על זה...

מישהי בעבודה שלי חזרה עכשיו מחופשה של כ- 5 שבועות בתיאלנד... חופש אחרון ארוך ומיוחד לפני שמתחילים לעבור לשלב הבא... אצלנו זה כנראה יבוא רק אחרי שהילדים שלנו יצאו מהבית (
).

galitm

New member
טוב, אז גם אנחנו ...

אנחנו שי וגלית, בני 28 . הוא מהנדס תעשייה וניהול, מנהל צוות ב"בזק און-ליין", היא אדמיניסטרטורית ב"אינטל". מכירים למעלה מ 14 שנה - היינו החברים הכי טובים בתיכון - ובשלוש השנים האחרונות - חברים. מתחתנים ב"ירוק על המים" ב - 15.1.02 . יש לנו כלבת לברדור שחורה מקסימה העונה לשם "תלמה", אבל רק כשבא לה ...

למעלה