I´m Going to try something

אז אנחנו

רוטל בת 24 לירון בן 25 וחצי, גרים בראשון לציון בדירה שקנינו , ונכנסנו אליה ביום החתונה שהיתה ב- 23/08/01. רויטל מנהלת חנות מחשבים בראשון יחד עם 2 אחיה. לירון קצין בח"א . מודים בהזדמנות זו לכל חברי הפורום על העזרה, העידוד והתמיכה שצריך. ואני כבר מכורה פה לפורום , ואחים שלי כבר מתלוננים שאני לא עובדת...

nikit1

New member
מצטרפת לשרשור- אנחנו

אסף בן 25 מ"פ בצה"ל ופולה בת 23 סטודנטית בבר-אילן. יש לנו כלבה מקסימה ושמה ניקיטה מכאן הכינוי שלי כאן...אנחנו מתחתנים בפברואר בגן אמנים, גרים כרגע בשכירות ליד האוניברסיטה ומקווים לקנות דירה בשנה הבאה. גם אני מכורה לפרורום ונמצאת כאן בכל הזדמנות...

יעלי2

New member
ואנחנו

יעלי 2 ובן זוגה. 29 ו 27 (בהתאמה). הכרנו בלימודי תואר ראשון לתקשורת, אני הייתי שנה ג´ והוא שנה א´. וגם שידרנו יחדיו. ביחד 4 שנים + וגרים יחד שנה וחצי בדירה שכורה נהדרת בחולון. הוא מנהל תחום אינטרנט בחברת ביטוח ישיר ואני בשיווק בתחום בינוי פנים. מתחתנים בפברואר ונהנים לחוד וגם ביחד מהפורום (לפעמים הוא אומר שאני דבוקה למחשב, ואז מעדכן אותי שהוא ראה את התמונות של אתי, יעל וכו). תמיד לשרותכן/ם!

שרונס

New member
אם כולם נחשפים, אז יאללה, גם אני!

אני שרון, בת 27, מתחתנת עוד שבועיים ושישה ימים עם ודים, בן 34. אנחנו ביחד כבר שנה ועשרה חודשים וגרים ביחד כמעט מהיום הראשון. נפגשנו כשטיילנו ביחד עם הכלבים בשכונה. שנינו ירושלמים, למרות שאחד מאיתנו לא במקור ואתן לכם לנחש מי...ודים מהנדס רשתות מחשבים (ועובד עכשיו באתר של ההורים שלי "תיק דבקה"). אני בעיקרון סטודנטית לתואר שני בביולוגיה בהדסה עין-כרם. למה בעיקרון? אני חולה קצת יותר משנה בתסמונת התשישות הכרונית ולכן יושבת לי בשקט בבית ומנסה להבריא. מחלתי גורמת לי לחששות עצומים מהחתונה כמו איך אעמוד כל החופה בלי ליפול או איך ארקוד? עד היום לא חשבתי שמחלתי וחששותי רלוונטיים לפורום השמח והעליז הזה, אך אני רואה שכולם נחשפים וכולנו בני אדם עם צרות ושמחות. ועכשיו אם מותר לי להשויץ עוד קצת בבן זוגי, אני רוצה להגיד שמי שהכי עוזר לי, עומד לצידי תמיד, מעודד אותי ושומר אותי במצב אופטימי הוא ודים המדהים (איזה חרוז). אני מאחלת לכל בנות הפורום שבני זוגם יהיו תומכים ואוהבים בכל הרגעים הקשים של החיים, שהופכים כך להרבה יותר קלים. הרבה בריאות ואושר לכ-ו-ל-ם! שרון.

הילית*

New member
איך ריגשת אותי עם החשיפה שלך... ../images/Emo23.gif

אם אני לא טועה את זאת שאמרה בתחילת דרכה כאן שהיא לא רוצה לחשוף יותר מדי פרטים וגם אני הייתי כזאת בתחילת הדרך באי או אל ולמעשה הפורום הזה היה הפורום הראשון שלי. אני צודקת לגביך?! וחוץ מזה, ריגשת אותי לגבי התמיכה שבן הזוג שלך נותן לך. זה כ"כ חשוב במיוחד שמסע החיים רק מתחיל... אני חייבת להגיד שעם הניתוח הדחוף שאחי היה צריך לערוך יום לפני החתונה ישראל היה האדם שהיווה לי משענת, תמך והיה איתי וזה כ"כ חשוב... חוץ מזה גם הפורום היה איתי והרגשתי צורך לשתף אתכם וקיבלתי גם פה המון תמיכה ועידוד ואפילו טלפון מרגש מאתי אלבכרי... אז טוב שיש לנו את האנשים שאנחנו אוהבים על ידינו.... מאחלת לך המון בריאות המון אהבה והמון שמחה כי זה מה שחשוב בסופו של דבר...

שרונס

New member
תודה הילית! את מקסימה כדרכך... ../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שכתבתי שאני לא רוצה לחשוף יותר מדי פרטים. דוקא תמיד כתבתי הכל בגילוי לב, גם באי או אל. בקשר למחלה, מעולם לא נשאלתי לגביה ולכן גם לא כתבתי. ברור שאף אחד לא ישאל אם אולי מישהו כאן בפורום חולה במשהו ולכן חשבתי שאין טעם סתם לדכא את כולם ולהעלות את הנושא. היחידות שכן ידעו הן אתי אלבכרי ורחלי. אצל אתי ניסיתי לגשש לגבי הגעתה לירושלים מאחר וידעתי שאין שום סיכוי שאצליח לנסוע עד לכוכב יאיר לאיפור נסיון. לכן הסברתי לה את המצב ומאז היא תמיד מפרגנת ומעודדת, נשמה גדולה האתי הזאת. אם את זוכרת, היא אפילו ניסתה לסדר ברגע האחרון שאיציק בעלה יבוא לקחת אותי מירושלים למפגש שהיה אצלה בט"ו באב. לגבי רחלי שגם נחשפה כאן עם מחלתה, פשוט מאוד התרגשתי ממה שכתבה ורציתי שתדע שהיא לא לבד ושלא כולם בריאים בפורום. אין ספק שבני הזוג שלנו מדהימים. ישראל נשמע מתוק להפליא, וזה בעצם לא פלא כי הוא בחר לחיות איתך, כך שיש לו כבר נתוני פתיחה טובים. אני לא חושבת שאפגע יותר מדי בפרטיותם של רחלי ובן זוגה אם אוסיף שגם רחלי, לפי מה ששמעתי, בורכה בבן זוג מהשמיים. ואני מאחלת לך בחזרה את הכל כי אני לא יכולה לנסח את זה יותר טוב ממך! באהבה, שרון.

הילית*

New member
גרמת לי לחייך ולהסמיק ../images/Emo99.gif

כנראה התבלבלתי בתחילת דברי עם מישהי אחרת. בכל מקרה, חבל שלא באת למפגש... היה כ"כ נחמד. מקווה שיהיה עוד מפגש בקרוב ואזכה להכיר אותך ואת אישך... ועוד משהו חשוב, מאחלת לך חתונה נפלאה ומאושרת ואני כבר בטוחה שהארוע עצמו יתן לך הרבה כוח למרות המחלה...

שרונס

New member
אני בונה על זה שאשכח הכל בחתונה

וגם על המשפט ש"הכל עובר עד החתונה"...
ובהחלט אשמח לפגוש אותך ובכלל את כולם במפגש הבא. עכשיו שנוספו עוד כמה ירושלמים או כאלו באזור ירושלים אולי יהיה לנו טרמפ. בכלל מתוכנן עוד מפגש?

nikit1

New member
שרון, מאד התרגשתי לקרוא את דברייך

מרגש לשמוע על האהבה והתמיכה ששוררת בינך ובין וודים ואני מאחלת לך שהשמחה של החתונה הקרבה תמלא אותך בכוחות מחודשים!

שרונס

New member
תודה ניקיט! את מתוקה! ../images/Emo24.gif

ובעצם, קוראים לך פולה, נכון? שם מקסים! שרון.

יפעת22

New member
והנה גם אנחנו נחשפים... ../images/Emo8.gif

יפעת (26, 22 זה משהו אחר...) ושגיא (27) התחתנו לפני שבוע במדבר, בדרום ים המלח (והסיבה לכך: 1. אני בת מושב נאות הכיכר ושגיא בן קיבוץ עין-גדי 2.מה יכול להיות יותר יפה מהמדבר?!?). הכרנו בבית הספר והיינו חברים 9 שנים לפני החתונה...אני סטודנטית תואר שני להפרעות בתקשורת/קלינאות תקשורת ושגיא סטודנט למינהל עסקים. כיום, גרים בפתח-תקווה. החתונה היתה יפהפיה ואני עדיין ב- HIGH ממנה.זו היתה החתונה הכי קסומה שהייתי בה עד כה.... אני מאד מאד נהנת מהפורום, מהתמיכה, מהפרגון ומכולכם! רק שיהיה טוב לכולנו, אמן.

יפעת22

New member
והנה גם אנחנו נחשפים.... ../images/Emo8.gif

אני יפעת (26, 22 זה משהו אחר...) ושגיא (27) התחתנו לפני שבוע במדבר (והסיבות לכך: 1. שנינו תושבי הדרום 2. מה יותר יפה מהמדבר?!?). הכרנו בבית- ספר ואנחנו חברים כבר 9 שנים....אני סטודנטית תואר שני בהפרעות/קלינאות תקשורת ושגיא סטודנט למינהל עסקים. כיום, גרים בפתח-תקווה (מה לעשות...) החתונה שלנו היתה יפהפיה ואני עדיין לא נחתתי אחרי...היה כ"כ כיף. שיווו! אני מאד מאד נהנת בפורום, מהתמיכה, מהפרגון ומהיכולת לפרוק לחצים עם אנשים שכ"כ מזדהים איתי.... שיהיה לכולנו רק טוב, אמן.

*שיר

New member
שרון, חזקי ואמצי!! ../images/Emo25.gif

שיהיה לך רק אושר ובריאות!! קבלי
גדול על האומץ ועוד אחד |יחבוק| בשביל הבריאות!

שרונס

New member
תודה שירשיר! ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

אני מאחלת גם לך אושר, בריאות ואהבה! שתמשיכי להיות פייתית (מלשון פיה) ומקסימה. אני כל-כך שמחה שכתבתי את מה שכתבתי. כאלו פרגונים לא קיבלתי הרבה זמן...
וזה שוב מראה כמה הפורום הזה חם ומשפחתי.

אז מה גם אני צריך???.

לאחר שקראתי את ההודעות שלכן... החלטתי גם אני "לחשוף" את עצמי ולהפליג עם הזרם.: אז למי שלא יודע אני אייל בן 28 (חודש הבא) סטודנט שנה שלישית לתקשורת מבקר בפורום ופעיל בו קרוב ל-3 חודשים ונהנה מכל רגע שאני יכול לתרום מהניסיון הרב שלי בתחום הצילום לכם הזוגות שעומדים לפני חתונה וגם אחרי. יש לי חברה בשם ליאת יוצאים קרוב לשנה (חודש הבא) ולא לא מדברים על חתונה (הסנדלר הולך יחף...) אבל מאושרים ביחד וזה מה שחשוב. בגלל שהבטחתי בעבר ואני אדם שעומד בהבטחותיו אני מנועה מלהוסיף פרטים נוספים אבל לדעתי זו חשיפה מספיקה. אשמח לעמוד לרשות כולם בכול נושא שאני מבין בו. בהצלחה באמת לכולם.... אייל3.

שירי71

New member
טוב, גם אני, אבל קצת..

...כי אני מהמתפדחות בדברים האלה. בכל מקרה, הוא: בן 31 ממש בים שבת שלפני החתונה, אני בת 30 וחצי. חברים שנה וחצי. הוא - מהנדס בחברת היי טק, היא - מסיימת בימים אלה תואר שני במדעי החברה, עד עכשיו עבדה שנים בכל מיני עבודות מזדמנות וגם לא מזדמנות, ועכשיו סוף סוף (ביום א) מתחילה לעבוד במקצוע... וקצת אחרי זה מתחתנת. לצורך העניין עליה לסיים סופית איזה עבודה לאוני´ שהיא מושכת המון זמן ולא מצליחה לסיים אותה. בחודשיים האחרונים לא עובדת, מתעסקת המון במעבר לבית החדש, סידורי משכנתא (דורש התעסקות רבה - ראו הוזהרתם!!!) וכמובן בתכנון החתונה, דבר שגדול עליה לגמרי. הוא והיא לא מעורבים מבחינת מזרח מערב, אבל כן מעורבים מבחינת ארצות מוצא של הסבים ו/או ההורים. יש האומרים שהוא והיא מאד דומים, ונראים אף כמו אחים... מגדלים יחד שני חתולים (אח ואחות...) וממש בימים אלה תוהים האם החתלתולה התמימה וטהורה שלהם נמצאת בהריון... מדברים על זה, ונראה ששמים את כל הפחדים לגבי הילדים שלהם על החתולה המסכנה הזו (ובסוף יתברר שהיא סתם משמינה מנחת).

סיגל2

New member
היחשפות של סיגל2 ואילן

אני בת 38 ואילן בן 40. אני עובדת כעוזרת אדמיניסטרטיבית בחברת הייטק ואילן כמהנדס אלקטרוניקה בחברת תקשורת. החתונה בעוד כעשרה ימים וכמו שכתבתי בהזדמנות קודמת ההתרגשות עולה כלפי מעלה. כבר הגענו לתכנון הירח דבש שיהיה בברזיל בריו דה ז´נרו, בואנוס איירס ומפלי האיגואסו במשך שבועיים. בכלל אנו מאד אוהבים לנסוע לחו"ל, כך שכל שנה בחגים אנו מוצאים לנו יעד נסיעה ונוסעים אליו. אני לומדת כרגע בסיוון ניהול בניית אתרים באינטרנט. קורס שנמשך שנה ועומד להסתיים בחודש הבא. קורס מעניין ומהנה, וכבר יש לי אתר קטן.

שמופית

New member
סיגל,

מה זה אומר ניהול בניית אתרים באינטרנט ? אני למדתי בניית אתרים לפני כשנתיים ועובדת בזה, ומעניין אותי לדעת מה זו תוספת הניהול הזו.

למעלה