I AM EVIL!

evil me

New member
שוב

על האיזון לא שומרים בהכרזות מלחמה פרועות. אינכם מכירים אותי,אינכם מוקירים את הכוח אותו אני מייצג. מלחמה בין הכוח שלי לבין שלכם תפגע באיזון בצורה בלתי הפיכה. אתם מנסים לשמור על האיזון? חפשו למי לשקר כך- את מגלומנים מחרחרי ריב, המצדיקים את מעשיהם ב"שמירה על איזון","שמירה" על הקסם. תתחילו בלשמור על התחת שלכם, המשיכו בלשמור על הפה שלכם, אז על הידיים שכותבות כאן, רק אז אולי תוכלו לחשוב על משמעויות האיזון רק אחרי שתבינו,אם בכלל,את משמעויות האיזון אולי אולי תוכלו לדבר, וגם אז כלל לא בטוח שאקשיב. מעולם לא טענתי שאני רשע. אפל כן-רשע זו כבר בעיה שלכם. אם האיזון היה פרי טרופי משווני(אני לא בטוח בזה בכלל,אני אחזור אליך עם זה) הוא היה מרוסק על הרצפה,עסיסו מתערבב בדמך.

dianno

New member
נראה ששוב נכשלת בלהבין

והפעם את עמדת המועצה האפורה- לא אכפת לנו אם אתה אפל, בהיר, שחור, לבן או ירקרק- אכפת לנו שאתה עוסק בקסם ללא רשות מהמגדל- הלא הוא מעונה של אלת הקסם עלי אדמות. הקסם נובע מתוך האדם (או האלף, או החתול) אך אם האלה לא רוצה שתשתמש בו (ואנו נציגי האלה)- אתה לא רשאי! האונש על כך הוא מוות! במגדל יש הרבה מגים אפלים (ובעלי עוב) ובעולם יש הרבה רשעים שאינם מעניינים אותנו כלל. אבל קוסם בוגד- בכל צבע- ישפט וכהחלטת המועצה יעשה אתה נשפטת למוות, אם לא תעמוד בתנאים. אני באמת מקווה שתתעשת- בשבילי כל מוות הוא אסון

shoey

New member
טעות חמורה בידיך

הקסם בא מהאדמה ומעטים הם אלה המשכילים לעשות שימוש בכח זה

Lokken

New member
ומי הוא?

הטוען מבין בדרכי הקסם? הטוען אתה כי יודע אתה יותר מVizier של הצועצה האפורה? הטוען אתה שלא מלכתנו היא מקור קסם? אני מקווה שלא.

dianno

New member
אנא מורי

אל תכעס עליו. הוא בור, ונמהר אך אין בזה חטא. הרי אם יעצור ויחשוב יגלה שיש בדבריו "אי דיוק" ויתקן דרכו. אנשים אלו זקוקים לתמיכה, אין סיבה לריב איתם.

evil me

New member
תמיכה?

אה! הוצאה להורג רצית לאמר... מתוחכם מאד מצידך אדוני הקוסם השפוט. וגר זאב עם כבש, ולא יהיה רעב...

Lokken

New member
כמה לא צפוי נכון?

"קולו של הרועה" - כמה לא צפוי שאחד ממהיגי המגדל יתמוך עמדתו, נכון? גילינדור - תמיד היית רחום. יש הגיון בדברך.

dianno

New member
הו אדוני הקוסם המת

אם לא שמת לב- אתה הוא היחיד שנידון להוצאה להורג ע"י המועצה בכל זמן קיומה של הקריירה העלובה שלך- לכן אנא תפסיק לדחוף את צמד המילים הוצאה להורג לכל מקום- אני מבין שזה מה שמעסיק אותך (אכן, מצבך לא נעים) אך זה לא רלבנטי. ומדברים על זאבים, אדוני ה "I AM EVIL". נץבץ- שפוט- לא הגדרה מדוייקת לחבר במסדר שנותן כבוד לגבוהים ממנו בדרגה, ולא לתלמיד לשעבר שנותן כבוד למורו לשעבר.

evil me

New member
שוב

אדבר לעצמי כי אין מי שמבין אותי כאן. הכרזת על הוצאה להורג של אזור שלם. יש לך מושג מה המשמעות של זה?

dianno

New member
אוי...

אתה מאיים על מקור בקסם עם קומץ אורקים? ועוד כשאתה יודע שהם לא שמים עליך כי אתה לימדת אותם את זה?

evil me

New member
לא קומץ,חומד

שניים, לא אורקים. הקרב עוד לא החל. המחיר ננקב. הזמן כבר לא רב,האש תבער במגדל. כדאי שתחזיקו מטף.

shoey

New member
לא

מלכותכם אינה מקור הקסם בעולם ישנם מקורות רבים מספור והמה של העם והעם יעשה בהם כרצונו

Soft Death

New member
אנחנו?

אנחנו רק מנסים להסביר לעולם הזה מהו האיזון..... אנחנו לא ל"טובת" אף אחד! ואם אתה לא מבין על מה אנחנו מדברים, אין צורך להעליב. אתה עוד תגרום לו לבכות. *בלחישה* הוא רגיש למדי ועלול להיעלב.

למעלה