I AM EVIL!

thee

New member
איזה איזון??

שום רצון להעליב, פשוט, איזון, בעולם הזה, עוד לא ראיתי.

Soft Death

New member
כמובן שלא ראית!

איך אפשר שיהיה עולם מאוזן כאשר בני האדם נילחמים זה בזה ומנסים בכוח לשנות את הסדר הטיבעי של הדברים? האלפים הם הקרובים ביותר שראיתי לאיזון מבין היצורים החיים, הם שואפים ליופי ולטיבעי ולא למלאכותי.

evil me

New member
איך אפשר?

בכל פעם אתה מוכיח מחדש איך אפשר להיות סתום כל כך. בשימושך בקסם- אתה משפיע על העולם, בהוצאתך אנשים להורג על ימין ושמאל אתה משפיע על העולם, בשטויות שאתה אומר אתה משפיע על העולם. ואתה מטיף לי מוסר על כך שאני תקוע בגלגלי העולם???!!!??? איזון? תתחיל בלאזן את יחס כמות המילים שאתה יורק בפראות שכזו לבין זמן המחשבה שהשקעת בכך, לבין כמות הנזק שאתה עושה לעצמך כשאתה מציג את עצמך ואת המגדל כחבורת ליצנים מגוכחים.

dianno

New member
לא נעעעעים

האם זוהי נימה מתגוננת שמבצבצת דרך כל הודאותיו של הנידון (היחיד!) למוות שלנו? לא נעעעעים

evil me

New member
מילותיך הן בושה לקיומך

גילנדור ארטיס די´אננו וויזיר מועצת הקסם האפורה מחזיק חותמת המגדל ובזאת ציוויתי שלום ואחווה. שלום ואחווה,ככה זה מתחיל.

Soft Death

New member
אינני מייצג את המגדל

אלא את ידיעותי האישיות. ודרך אגב, מלחמה בין הטוב והרוע דווקא תתרום במידה מסוימת לאיזון. אפילו שאם כולם פשוט יזנחו את שאיפותיהם המגוכחות להטות את האיזון זה יעזור הרבה יותר!

evil me

New member
איזה שאיפות?

אני כותב את המילים הבאות לעצמי,היות והמפגרים שאני מדבר אליהם לא יבינו אותם: בדרך הפנייה שלך אתה מייצג את המגדל. מלחמה?טוב?רע? על מה לעזעזל אתה מדבר? המגדל הכריז מלחמה על האפל,אשר מייצג חבל ארץ שלם. חבל ארץ שלא ידועה לכם עוצמתו או חולשותיו. לאחר הכרזת מלך אנגליה כמיועד להוצאה להורג,אנגליה תשב ותחכה שיבואו לקחת את מלכם? השאיפות המגוחכות כאן הן של המגדל הצבוע. האיזון לא מזיז לי כהוא-זה. הטיפשות מזיזה לי.

Lokken

New member
*חושב לעצמו*

אנגליה? אני מניח שזו פרווינציה בחבל ארץ שלך?

dianno

New member
מתי תבין?

לא הכרזנו מלחמה על אף אחד (ואני גם שונא מלחמות)- החבל ארץ שלך והפרווינציות שבו לא מעניינות אף אחד. אבל אתה, אתה בגדת בקסם- וכמייצגי ומפיעלי הקסם בעולם זה נצתרך להענישך על זה. אין שאיפות. אין מלחמה. אין "evil me" ולגבי החבל ארץ שלך- הרי אין חוק ואין מסגרות- למה אתה חושב שמישהו יגן עליך- ולמה אתה חושב שלמגדל אכפת?

evil me

New member
איפה אתה חושב שאתה נמצא?

מי אתה? האלה אותה אתה משרת מקובלת עליך בלבד. דרך הראייה שלך את העולם טועה ומטעה-אתם לא בעלי הקסם היחידים. דרככם אינה היחידה-אלתכם אינה היחידה. אני קורא לשמאנים והמכשפים מהשבטים לאמר את דבריהם!

thee

New member
רבים ורעים אנחנו ...

אך אנו לא נוהגים "לרדת לעם" ... במקרה שלך ירדנו אף נמוך מכך. לך מצא לך איזה סלע לזחול תחתיו.

taotawish

New member
החזרת חוב לאפל!!!

האפל, מתנצל עבד אתה לאחר לתת חוב לך! מגדל טיפש אתה. קסם טאוטאוויש חזק יותר מגדל! אישיטאו יוכל גופות אתם ואלה שלכם יאנוס! כוח יקבל חזק אפל כי אפל מלך גדול חכם ועושה טוב לכל טאווישים ולכל שאר ארגט גם עושה טוב אפל אל מתעסק קוסם אישיטאו! קסם אישיטו הורג אתה וחברות אפורות אתה!

thee

New member
a mystery?

maybe it is just me. it mostly is. but, if it´s a mystery, it´s more like : what the hell he took before he wrote that???

למעלה