פגשתי אותם דרך האינטרנט... אני אחפש... איך יש לך את הדיסק שלו? אני סולחת (אבל רק הפעם )
M Miss Lavet New member 22/8/12 #39 פגשתי אותם דרך האינטרנט... אני אחפש... איך יש לך את הדיסק שלו? אני סולחת (אבל רק הפעם )
E E l S i New member 20/8/12 #21 לקבל מעל 90 בשביל להישאר בחמש יחידות? זה ממש מוגזם! (את יודעת שאני נכשלתי רוב התקופה שלי בחמש יחידות מתמטיקה... מקסימום רק חמישה ילדים בשכבה יקבלו מעל 90 ואז הם יראו שזה לא ריאלי.) פיזיקה זה החיים. אבל גם ביולוגיה. מדעים באופן כללי. אהבתי ללמוד ביולוגיה, אבל כל פעם שזה מגיע לסרומים, מחסום דם-מוח וביטויים כאלה נגעלתי. מחזיקה אצבעות לשתיכן, בהצלחה!
לקבל מעל 90 בשביל להישאר בחמש יחידות? זה ממש מוגזם! (את יודעת שאני נכשלתי רוב התקופה שלי בחמש יחידות מתמטיקה... מקסימום רק חמישה ילדים בשכבה יקבלו מעל 90 ואז הם יראו שזה לא ריאלי.) פיזיקה זה החיים. אבל גם ביולוגיה. מדעים באופן כללי. אהבתי ללמוד ביולוגיה, אבל כל פעם שזה מגיע לסרומים, מחסום דם-מוח וביטויים כאלה נגעלתי. מחזיקה אצבעות לשתיכן, בהצלחה!
P pennylane11 New member 20/8/12 #25 אבל הקטע הוא שמלכתחילה 20 ילדים משכבה של 14 כיתות סווגו לחמש יחידות. תהיה כיתה אחת. וגם אם מישהו אחד יקבל מעל 90... המישהו הזה חייב להיות אני. כי ככה זה הולך שם. פיזיקה זה החייםםםםםםםםםםםם תודה רבה~
אבל הקטע הוא שמלכתחילה 20 ילדים משכבה של 14 כיתות סווגו לחמש יחידות. תהיה כיתה אחת. וגם אם מישהו אחד יקבל מעל 90... המישהו הזה חייב להיות אני. כי ככה זה הולך שם. פיזיקה זה החייםםםםםםםםםםםם תודה רבה~