ממממ היה לי די מעניין ומרגש
אפילו בכיתי בסצנה שאמה מדברת על ניל ועל שאהב אותה מול ההורים שלה שלא יודעים מה להגיב.
כן, ג'ניפר מוריסון גרמה לי להרגיש משהו.
שאפו לה.
מממ היה פרק די מעניין.
הקישור בין החלילן לבין פיטר פן היה נחמד.
אבל מערכת היחסים בין רמפל לבין ביילפייר הצעיר לא הייתה באמת מעניינת, כבר עברנו על זה וזה לא חידש דבר. היה אפשר לקצר ולהגיע לפאנץ' של החלילן/פיטר גם בלי השיחות שלהם לפני ואחרי.
לגבי רמפל וניל המבוגרים- ניל היה בסדר, אבל משהו לא עבד טוב עם רמפל. הקול שלו נמוך מדי, חד גווני, כאילו שהאוזן שלי צריכה להתאמץ כדי להקשיב לכחכוך גרון ולהרכיב מהקולות האלה מילים. האמת שזו הייתה בעיה גם עם רמפל בעבר בפרק הזה- משהו השתנה באיך שהדמות מוצגת בעונה הזו. זה מוזר, השחקן אותו שחקן, העלילה פחות או יותר אותו הדבר, אבל הדמות לא מאלפת כמו בעבר. אולי שחיקה? אולי שעמום? לא יודעת.
אה, וניל דביל- באמת חשבת שתצליח להסתדר לבד ביער?
למרות ששני הפרקים האחרונים לדעתי היו יותר מעניינים משני הפרקים הראשונים, עדיין העלילה בקושי מתקדמת.
גם כאן הפרק נגמר בדיוק כפי שהתחיל למרות שהיו 43 דקות באמצע שלא באמת תרמו לקידום העלילה-
בתחילת הפרק ניל שבוי של פיליקס- בסוף הפרק ניל שבוי של פיטר
בתחילת הפרק החמישיה מחפשים דרך להציל את הנרי- בסוף הפרק החמישיה עדיין לא מצאה דרך להציל את הנרי
בתחילת הפרק רמפל מיואש ולבד- בסוף הפרק רמפל מיואש ולבד
אולי השינוי היחיד אצל הנרי- בתחילת הפרק הוא חושב שאבא שלו מת ושהמשפחה שלו תבוא להציל אותו- בסוף הפרק הוא עדיין חושב שאבא שלו מת אבל כבר מרגיש כילד לא נאהב - חושב שהאמהות כבר לא יבואו ולכן שומע את החליל.
מה אפשר להגיד על פרק שהדבר המשמעותי היחיד להתקדמות העלילה בו הוא... הנרי?
וספירת סצנות בל:
פרק 1: 0
פרק 2: 2
פרק 3: 0
פרק 4: 2
סה"כ 4 פרקים בהם הייתה בארבעה סצנות.
*אייקון לא מופתע מכך שאדם ואדי שיקרו לצופים לכל אורך הפגרה בעניין בל*
דמות נוכחת נפקדת בפרק: רג'ינה.