OUAT 3X04

OohLaLa

New member
OUAT 3X04

לא לשוכח לסמן ספוילר

אני לראשונה העונה אצפה צפייה ראשונית יחד עם תרגום
אז אני אגיב בערב/מחר

נקווה פרק טוב

יותר מדי ראמפל וביי...
אין לי שום דבר נגד השחקנים אבל אני לא מתה על הדמויות שלהם...

ופיטר פן... הבנו שהוא אוהב משחקים... לא צריך למשוך את זה... -.-

אני אוהבת את הברומנס בין צ'ארמינג להוק....

Macphista

New member
ממממ היה לי די מעניין ומרגש

אפילו בכיתי בסצנה שאמה מדברת על ניל ועל שאהב אותה מול ההורים שלה שלא יודעים מה להגיב.
כן, ג'ניפר מוריסון גרמה לי להרגיש משהו.
שאפו לה.

מממ היה פרק די מעניין.
הקישור בין החלילן לבין פיטר פן היה נחמד.
אבל מערכת היחסים בין רמפל לבין ביילפייר הצעיר לא הייתה באמת מעניינת, כבר עברנו על זה וזה לא חידש דבר. היה אפשר לקצר ולהגיע לפאנץ' של החלילן/פיטר גם בלי השיחות שלהם לפני ואחרי.

לגבי רמפל וניל המבוגרים- ניל היה בסדר, אבל משהו לא עבד טוב עם רמפל. הקול שלו נמוך מדי, חד גווני, כאילו שהאוזן שלי צריכה להתאמץ כדי להקשיב לכחכוך גרון ולהרכיב מהקולות האלה מילים. האמת שזו הייתה בעיה גם עם רמפל בעבר בפרק הזה- משהו השתנה באיך שהדמות מוצגת בעונה הזו. זה מוזר, השחקן אותו שחקן, העלילה פחות או יותר אותו הדבר, אבל הדמות לא מאלפת כמו בעבר. אולי שחיקה? אולי שעמום? לא יודעת.

אה, וניל דביל- באמת חשבת שתצליח להסתדר לבד ביער?

למרות ששני הפרקים האחרונים לדעתי היו יותר מעניינים משני הפרקים הראשונים, עדיין העלילה בקושי מתקדמת.
גם כאן הפרק נגמר בדיוק כפי שהתחיל למרות שהיו 43 דקות באמצע שלא באמת תרמו לקידום העלילה-
בתחילת הפרק ניל שבוי של פיליקס- בסוף הפרק ניל שבוי של פיטר
בתחילת הפרק החמישיה מחפשים דרך להציל את הנרי- בסוף הפרק החמישיה עדיין לא מצאה דרך להציל את הנרי
בתחילת הפרק רמפל מיואש ולבד- בסוף הפרק רמפל מיואש ולבד
אולי השינוי היחיד אצל הנרי- בתחילת הפרק הוא חושב שאבא שלו מת ושהמשפחה שלו תבוא להציל אותו- בסוף הפרק הוא עדיין חושב שאבא שלו מת אבל כבר מרגיש כילד לא נאהב - חושב שהאמהות כבר לא יבואו ולכן שומע את החליל.
מה אפשר להגיד על פרק שהדבר המשמעותי היחיד להתקדמות העלילה בו הוא... הנרי?

וספירת סצנות בל:
פרק 1: 0
פרק 2: 2
פרק 3: 0
פרק 4: 2
סה"כ 4 פרקים בהם הייתה בארבעה סצנות.

*אייקון לא מופתע מכך שאדם ואדי שיקרו לצופים לכל אורך הפגרה בעניין בל*

דמות נוכחת נפקדת בפרק: רג'ינה.

shirush3

New member
עושה רושם

שהם מנסים לשנות את רמפל. הכמות הפעמים שגרמו לו לבכות העונה הייתה יותר גדולה מכל הפעמים שהוא בכה בעונות הקודמות ביחד
.
כ"כ התלהבתי מזה שהם הגיעו לנברלנד, אבל מישהו/משהו חייבים להוציא אותם משם דחוף. נברלנד לא מוסיפה לעלילה
שיחזרו לסטורי ויעשו קפיצות לפיטרפן... לא באמת כולם צריכים להיות שם.

אז לפי הסצנות שספרת של בל זה אומר שלא יהיו סצנות שלה בפרק הבא

ו-
על אמה

יסמין@

New member
בהחלט

סוף סוף פרק באמת מרגש וגמני בכיתי כמה פעמים...
מערכת היחסים בין רמפל לבין בלפייר הצעיר ובינו לבין ניל הבוגר מעניינת אותי ונראית לי ממש חשובה לסדרה. משהו מאוד חשוב להבנת דמותו של רמפל ולמניעים הכי עמוקים שלו ולפחדים הכי עזים שלו (ויש קשר בין הפחדים לבין המניעים).

לדעתי, בהחלט יש קידום עלילה, בוודאי העלילה החשובה לדעתי: העלילה הפנימית, היחסים בין הדמויות, הבנה עמוקה ורחבה יותר שלהן וכו'. למשל, בפרק זה הוצגו עוד כמה היבטים ביחסים בין רמפל לבין בלפייר; אמה הודתה בפני עצמה ובפני הוריה על אהבתה לניל וממתי אהבה אותו וכו'; ראינו עוד מבט על היחסים בין אמה לבין הוריה; ראינו עוד משהו על דמותו של צ'רמינג שממשיך להיות מאצ'ו ורוצה להגן ולא רוצה להכביד ולהעיק וכו' וכו' - אבל מנקודת מבט נשית הוא מתנהג בצורה ממש מזעזעת... ודווקא הוק מבין זאת והעיר לו על כך. גם דמותו של הנרי עברה שינוי ואפילו מהפך וזה בא לידי ביטוי בכך שהוא שמע את המוזיקה המהפנטת של פיטר החלילן והצטרף לכת הרוקדים שלו.

ובקשר ליוצרים. כבר לפני כמה חודשים\שבועות (כבר לא זוכרת בדיוק) כתבתי כמה פעמים שאני לא מאמינה לכל מיני הצהרות שלהם. מצד שני, זה לא באמת כל כך משמעותי. הם ממשיכים ליצור את הסדרה כל הזמן ומשנים תוך כדי כך, וזה מאוד טבעי. ייתכן שהם משיבים לא מדויק על שאלות של מעריצים/ות בכוונה, וייתכן שהם משיבים מה שהם משיבים ובאותה תקופה חושבים כך, אך לאחר מכן משנים את דעתם. אותי באופן אישי מעניינת הרבה יותר הסדרה עצמה, ולא מה שקורה מאחורי הקלעים (מה היוצרים אמרו, מה המעריצים/ות אמרו להם ואיך הם הגיבו ומה אמרו השחקנים/יות וכו').

Shiri from the block

Active member
אני לא מבינה
את הרי ראית תמונות של בל בסטוריברוק עם אריאל, אז את יודעת שהולכים להראות אותה בקרוב.. למה את כל כך לחוצה?
אדם&אדי לא שיקרו, ואמרו שהעונה תתחיל בהתמקדות בדמויות הראשיות שלנו, אבל שכן יהיה בל וסטוריברוק בהמשך.

היית מעדיפה שהיו עושים לך בלאגן והיה לך פלאשבקים ליער המכושף + נוורלנד+סטוריברוק? זה היה מבולגן מידי והעלילה לא הייתה מתקדמת.
זה טוב מה שהם עושים עכשיו.

Macphista

New member
אני לא לחוצה

אני מעוצבנת.
וואו, ראיתי תמונות שלה מפרק אחד שיהיה עוד כמה שבועות.
פרק אחד.
כאילו היא שחקנית בהופעה אורחת.
לפאקינג אריאל יש תפקיד יותר משמעותי מלה.

shirush3

New member
לא ראיתי, אבל

נשמע מעניין

אז למה עשו סיפור מהתמונות שבוע שעבר? היו מפרסמים את זה השבוע

shirush3

New member

כמו שאמרתי בשירשור למטה הם חייבים להפסיק להיות נואשים ולתת 200%

shirush3

New member
או שיפסיקו לספיילר הכל לפני הפרק

וישאירו אנשים במתח לקראת מה יקרה

ושיזרקו קצת SQ מידיי פעם

Jason2

New member
זה לא כזה חשוב

זה תמיד ישאר בסביבות ה-2 לפעמים קצת יותר. זו כבר עונה שלישית זה לא הולך לעלות או לרדת. ככה זה ישאר.

אבל זו עדיין אחת מסדרות הכתר של ABC לא הייתי דואג.

אגב כל הסדרות ירדו ברייטינג ביום ראשון בגלל הכדורגל.

למעלה