פרק טוב.
אז הם בחרו לחקור אספקט פחות ידוע של פיטר פאן - המקור לכינויו - החליל. אם הספר היה כולל קטעים עם נשפי פיות, אז העובדה שפיטר פן מנגן בחליל הייתה נעשה קאנונית (בסיפור המקורי, זה שמסופר בגני קנזינגטון, פיטר פן מנגן בחליל). לגבי הדמות עצמה, השחקן מצוין אבל אני מרגיש שנגלה שהוא ורמפליצקין הם אחים. זה מתאים לעובדה שהם חברים מילדות ולפי הסיפור המקורי, לפיטר פן יש אח צעיר ממנו.
אני לא חושב שהפרק נתקע במקום. הדמויות גילו דרך לצאת מהאי. הם רק צריכים את עזרתו של ניל כדי לפענח את המפה. ואני חושב שבריחתו של ביי, בניגוד למה שפיטר פן טוען, הייתה הפעם היחידה שמישהו עזב את האי בניגוד לרצונו המפורש. חוץ מזה,
אני מופתע שהוא עדיין לא פגש את רג'ינה. אני די מאמין שהקללה פגעה בנברלנד כמו בשאר העולמות - כשאנחנו פוגשים בהוק בעולם האגדות, הוא לבדו קרי סמי, ככל הנראה, נשאר בנברלנד - כך שלפיטר פן יש חשבון לא סגור עם רג'ינה.
עלילת ביי/רמפל נראתה מעט לא במקום מבחינת הרצף הכרונולוגי. ביי איננו מבודד לחלוטין בפרק של "החזרה", אנחנו רואים שיש לו חברה שמוכנה להתעלם מהצל שאביו מטיל עליו. בשלב זה, רמפליצקין הוא עדיין לא מי שהוא נהיה בהמשך אלא יותר ג'נטלמן רצחני. אני מניח שהכותבים יאמרו שזה שלא ראינו אותו עושה עסקאות, לא אומר שהוא לא עשה עסקאות. ואיכשהוא, נראה לי שהוא לא היה פונה לפיה הכחולה אם 'החלילן' היה זמין (אני מניח שהכותבים מודעים לבעיה הזו וישנו קשר מסוים אצל ביי בין פיטר פן לפיה הכחולה וחסר לנו חלק מהסיפור.) .