OUAT 3X04

יסמין@

New member
שאלה לגבי השיניים של רוברט

ככה השחקן הולך ביום יום, או שיצרו לו שיניים כאלה עבור הדמות של רמפל?

Macphista

New member
הם צובעים אותם או מורחים עליהם משהו

כשהוא רמפל צובעים אותם במשהו
כשהוא גולד מוסיפים לו שן זהב ואולי עוד דברים

זכור לי איזה "האיפור של רמפל" ביוטיוב מתישהו.

Macphista

New member
כי זה מר.גולד בלבוש רמפל

הוא לא עבר טרנפורמציה לאיך שנראה ביער המכושף בעבר מלבד התלבושת.

יסמין@

New member
אבל חוץ משן הזהב

הוא נראה מעולה. הרבה יותר צעיר ממר גולד. כאילו עבר אקסטרים מייאובר - ועשו לו מתיחת פנים וקילוף כימי. העור שלו נראה הרבה יותר צעיר והרבה פחות מקומט. כאילו הורידו לו 20 שנים. גם השיער נראה יותר טוב.

יסמין@

New member
ועוד משהו על המראה החיצוני שלו\מצבו הבריאותי

בנברלנד (כתבתי האי ומחקתי) אי הוא הולך ללא המקל! מאוד מזכיר את מה שקרה ב"אבודים" - הנכה הגיע לאי והתחיל ללכת. לא הוסבר מדוע כרמפל ביער המכושף וכמיסטר גולד בSB הוא צריך מקל - ובנברלנד לא. זה דווקא מוסיף קונוטציה חיובית לנברלנד.

Shiri from the block

Active member
פרק משעמם בטירוף
ניל משעמם בטירוף. לא מבינה מה מוצאים בו.. גם השחקן לא משו וגם העלילה שלו משעממת.
כל האיחודים החוזרים ונשנים בין באי לראמפל מתחילים להימתח יותר יותר יותר מידי. די. אין לי כבר כוח ליחסים ביניהם... חפרו על זה ומתחו את זה מכל כיוון. התעייפתי.
יותר מידי קפטן סוואן בפרק הזה..
והילדים סביב האש היה מפגר, וגם זה שהנרי פתאום יכל לשמוע את החלילים.. לא הבנתי מה בדיוק קרה שם שהוא התחיל לשמוע אותם.
הסדרה מתדרדרת... ניהיה כבר אופרת סבון כל הקטע של אמה בוכה על ניל
הכירה אותו בדיוק ל2 דקות עד שהוא הכניס אותה להריון ונטש אותה נו באמת

קיצר פרק בלעעע לגמרי.

Macphista

New member
אז נראה לי שתשנאי את הפרק הבא

נשיקת קפטן סוואן והרבה על העבר של הוק.

יסמין@

New member
אני אוהבת כשהם

חוזרים לעבר של הדמויות, כולל לילדות שלהם. ואוהבת מאוד כשחופרים עם היחסים ביניהם וכו'.

הלדין

New member
פרק טוב.

אז הם בחרו לחקור אספקט פחות ידוע של פיטר פאן - המקור לכינויו - החליל. אם הספר היה כולל קטעים עם נשפי פיות, אז העובדה שפיטר פן מנגן בחליל הייתה נעשה קאנונית (בסיפור המקורי, זה שמסופר בגני קנזינגטון, פיטר פן מנגן בחליל). לגבי הדמות עצמה, השחקן מצוין אבל אני מרגיש שנגלה שהוא ורמפליצקין הם אחים. זה מתאים לעובדה שהם חברים מילדות ולפי הסיפור המקורי, לפיטר פן יש אח צעיר ממנו.

אני לא חושב שהפרק נתקע במקום. הדמויות גילו דרך לצאת מהאי. הם רק צריכים את עזרתו של ניל כדי לפענח את המפה. ואני חושב שבריחתו של ביי, בניגוד למה שפיטר פן טוען, הייתה הפעם היחידה שמישהו עזב את האי בניגוד לרצונו המפורש. חוץ מזה,
אני מופתע שהוא עדיין לא פגש את רג'ינה. אני די מאמין שהקללה פגעה בנברלנד כמו בשאר העולמות - כשאנחנו פוגשים בהוק בעולם האגדות, הוא לבדו קרי סמי, ככל הנראה, נשאר בנברלנד - כך שלפיטר פן יש חשבון לא סגור עם רג'ינה.

עלילת ביי/רמפל נראתה מעט לא במקום מבחינת הרצף הכרונולוגי. ביי איננו מבודד לחלוטין בפרק של "החזרה", אנחנו רואים שיש לו חברה שמוכנה להתעלם מהצל שאביו מטיל עליו. בשלב זה, רמפליצקין הוא עדיין לא מי שהוא נהיה בהמשך אלא יותר ג'נטלמן רצחני. אני מניח שהכותבים יאמרו שזה שלא ראינו אותו עושה עסקאות, לא אומר שהוא לא עשה עסקאות. ואיכשהוא, נראה לי שהוא לא היה פונה לפיה הכחולה אם 'החלילן' היה זמין (אני מניח שהכותבים מודעים לבעיה הזו וישנו קשר מסוים אצל ביי בין פיטר פן לפיה הכחולה וחסר לנו חלק מהסיפור.) .

הלדין

New member
לא בדיוק קשר ישיר.

הסיפור עם בלפייר ורמפליצקין מתרחש מאה חמישים שנה לפני הסיפור של רג'ינה וטינקרבל. הבעיה פה היא למה לפנות לפיה הכחולה אם הוא יכול לפנות לחלילן? מהראיונות איתם, הם ידעו שהדמויות יגיעו לארץ-לעולם-לא עוד בעונה הראשונה אבל נראה לי שהם לא ישבו ועבדו על כל הפרטים עד העונה השלישית. הם גם שכחו לגמרי מהחברה היחידה של ביי מהעונה הראשונה (או שהשחקנית שלה לא הייתה זמינה.)

הידידה היא הרי

וונדי
אני מנחשת שהיא פשוט תופיע בהמשך
ואני חושבת שהוא עבר לנברלנד חזר ואז עבר שוב
זה בערך הדבר היחיד שנראה הגיוני כי כשהוא מדבר עם וונדי הוא אומר שהוא יודע מה זה הצל ושצריך להיזהר ממנו

למעלה